Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Neopets |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-06-2007, 09:56
|
|
|
1) Nie, jeśli już, to Illusen. na początku nagrody są marne, ale w 35 queście otrzymuje sioę drogą, dobrą broń. Niestety, wartość poszukiwanych przez wróżkę przedmiotów również rośnie i powyżej 30 questa może trafić się taki, którego nei znajdziesz w wizardzie - a wtedy prawie na pewno zaczynasz od początku. Krótko mówiąc ryzykowna zabawa, jeśli nie chcesz poświęcić na niepewny interes nawet kilku stów, to nie próbuj.
2) Są dwa rodzaje prac: praca za kupony i praca bez kuponów. Praca za kupony dostępna jest właściwie zawsze - wystarczy mieć kupon. Jest opłacalna średnio na jeża - dostajesz nagrodę, ale kupon degraduje Ci się do tańszego (np. złoty zmienia się w srebrny).
Praca bez kuponów nie kosztuje nic (nie licząc kosztów wykonania) i stosunkowo trudno ją dorwać. Oferty pojawiają się o pełnej godzinie, a potem dokładnie co 10 minut (np. 4:00:00, 4:10:00, 4:20:00) i najlepiej polować na takie, które oferują najwyższą nagrodę. Dostajesz nagrodę zdefiniowaną w ofercie plus bonus za czas, można na jednej zarobić do kilku tysięcy (jeśli się streszczasz). Kiedyś się w to bawiłam, nawet nienajgorsze źródło zarobku.
3) Do fontanny dostajesz wstęp z wróżkowego questa, z random eventa. Szansa niewielka: znam osoby, które miały takich trzy czy cztery, ja nie miałam ani jednego od początku mojej bytności na neopetach.
Do agencji zatrudnienia: realna, jeśli masz w miarę szybki net. |
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-06-2007, 10:47
|
|
|
Czyli kolejna akcja typu "kto pierwszy chapnie przedmiot"? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 12-10-2007, 18:52
|
|
|
Gundam? XD |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Anennika
Gość
|
Wysłany: 20-12-2007, 13:29
|
|
|
Mam problem, bo jak chce coś kupić to wyskakuje mi błąd , nie bardzo umiem anglika i nie wiem co mam zrobić pomoże ktoś? |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-12-2007, 15:05
|
|
|
1) wziąć do ręki słownik i przetłumaczyć
2) sprawdzić czy się ma wystarczającą ilość pieniędzy - neopoints |
|
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 07-02-2008, 19:52
|
|
|
Jeśli jeszcze ktoś od czasu do czasu na neo zagląda, to informuję, że jest plot. Jak na razie wybitnie puzzle plot, co teoretycznie mi pasuje, bo właściwie nie posiadam battle peta. Tym niemniej ten, kto wymyślił drugi krok jest zuym człowiekiem. *Klnie pod nosem i idzie dalej odszyfrowywać wiadomości z trzema modyfikatorami* |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 07-02-2008, 20:09
|
|
|
Szczerze mówiąc, neopety śledzę regularnie z czystej ciekawości, ale... Jakoś nie mogę wykrzesać z siebie zapału i zabrać się do plota. Uczciwie mówiąc, ten poprzedni, Lost Island, robiłam już trochę na siłę, a teraz nawet nie chce mi się podchodzić. Aż dziwne, ile jedno przerobienie rysuneczków na stronie może człowiekowi zrobić...
W każdym razie Subeta mnie chyba całą zabrała. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Nanoha
Lovely Girl
|
Wysłany: 21-02-2008, 11:09
|
|
|
^__^ no ja mam mojego neopet'a od niedawna, heh narazie miałam jednego quest'a od wróżki...no ale ja wole grać w gierki niah niah :D, moja ulubiona no nie pamietam jak się nazywa skacze się takimi słodkimi stworzonkami i pączko-podobne słodycze się łapie ;] |
|
|
|
|
|
bartek
Gość
|
Wysłany: 27-02-2009, 21:18
|
|
|
Witam. Czy ktos sie orientuje jak moge oddac Neopeta do adopcji? (lepiej go oddac niz przestac sie opiekowac prawda?) |
|
|
|
|
|
kozuś
Gość
|
Wysłany: 04-03-2009, 23:50
|
|
|
1.Wchodzimy w Shops
2.Klikamy na niebieski napis : Neopian Plaza
3.Wchodzimy do The Pound
4.Klikamy na smutnego małego niebieskiego neopetsa
5.Klikamy na przycisk pod neopetsem którego chcemy oddać ,trzeba to zrobić kilka razy!Za oddanie neopetsa płaci się 250NP
6.Gotowe! Przypominam aby oddać neopetsa na 1 levelu trzeba poczekać tydzień , na wyższym levelu miesiąc!
Jezeli wyjezdzasz albo cos to mozesz oddac neopetsa do hotelu lub zostawic pod opieka wrozki :)
(informacje zaczerpniete z blogów) |
|
|
|
|
|
kozuś
Gość
|
Wysłany: 05-03-2009, 00:00
|
|
|
1. Czy trenując neopetsa w Training School levele itp itd. poprawia mi sie zdrowie?
2. Czy jest jakiś szybszy sposób podwyższenia zdrowia mojego zwierzaka, bo kiedy nim walcze ginie po pierwszym strzale ;p Oto jego staty:
Lvl : 10
Str : 12
Def : 10
Mov : 12
Hp : 15 / 15
Gram od niedawna (moj neopets ma 96 godzin), wiec nie bardzo sie jeszcze orientuje we wszystkim... ;) |
|
|
|
|
|
melody
|
Wysłany: 17-09-2009, 18:34
|
|
|
jak usunąć neopetsa? |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-09-2009, 18:48
|
|
|
Pozbyć się zwierzaka możesz tylko, wyrzucając go do Pounda - link "Neopian Pound" masz w tym górnym menu, w dziale "pet central", na stronie Pounda wybierasz "Abandon" i potwierdzasz kilka razy. Skasować utworzonego zwierzaka nie można. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
VioletMeh
Problematyczne dziecię.
|
Wysłany: 26-03-2010, 19:12
|
|
|
Hmm. Neopets, mówicie...
mam tam chyba 2 konta, ale nie pamiętam nicków oO
Kieeedyś, dawno, dawno temu w to grałam, ale przestałam, bo tak xD |
_________________ Nazywaj mnie jak chcesz - i tak zareaguję tylko na "Shishuu". |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|