Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Slayers Diablo |
Wersja do druku |
Martin
Wszechbiblia.Net Admin
|
Wysłany: 14-09-2003, 12:17
|
|
|
He he.. i nie zapomnij o powiekszeniu skrzyni na przedmioty to bardzo ulatwia zycie w Diablo :)
Btw. interfejs, ikonki itd. beda przerabiane? |
_________________ http://www.wszechbiblia.net |
|
|
|
|
Gola_s
|
Wysłany: 07-10-2003, 13:57
|
|
|
Pytanie:
KIEDY BĘDZIE TEN MOD????
Ja się doczekac nie moge.... |
_________________ milosc... tak a zalamanie jescze gorsze... juz 2 razy w ciagu roku... ale sie nie poddam i dalej przez zycie bede parl do przodu...
Zapraszam na: www.fantasy-center.prv.pl |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 07-10-2003, 14:41
|
|
|
Gola_s nie jesteś sam;p
Też sie doczekać go już nie mogę... |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 08-10-2003, 04:54
|
|
|
Albo Xeniph ciągle nad nim pracuje i mod będzie naprawdę niezły, albo... znudził się robieniem tego :P
Xeniph, czekamy... :P |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 08-10-2003, 16:46
|
|
|
No cóż, prace nad modem trwają, ale... problem jest taki, że po prostu mam za mało czasu, żeby się na tym skupić (klasa maturalna), więc prace idą dość wolno. Staram się przy tym dłubać, kiedy tylko mam czas, ale na ostateczne efekty przyjdzie czekać pewnie conajmniej kilka miesięcy. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 31-10-2003, 14:23
|
|
|
Jako, że osławiony patch 1.10 wreszcie oficjalnie ujrzał światło dzienne, prace nad modem powinny przyspieszyć, jak tylko przekonwertuję to, co zostało zrobione do tej pory, na nowę wersję. A zainteresowanych odsyłam na DRUGI temat o modzie, znajdujący się tutaj: http://phrozenkeep.it-point.com/forum/viewtopic.php?t=16680 |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
michal_zxc
Gość
|
Wysłany: 19-05-2004, 22:32 Skad:)?
|
|
|
Skad to mozna sciagnac? O ile mozna:P Przeszukalem ta forum do kturego dales linka urzylem google i niewidze:( |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|