Harvest Moon |
Wersja do druku |
tybysh
Gość
|
Wysłany: 02-05-2007, 18:57
|
|
|
Wybaczcie za odkopywanie tematu oraz za spam ale musze:] Zapraszam wszystkich na reaktywowana,najstarsza polska strone o HM na Snes'a (po maturze sie rozrosnie).
www.harvestmoon.glt.pl |
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 25-07-2008, 20:13
|
|
|
Gram w Harvest Moon na PSP i gierka świetna tylko jak do licha mozna doic krowę?? |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
frioniel
|
Wysłany: 26-07-2008, 19:26
|
|
|
Harvest Moon: Innocent Life czy HM: Boy and Girl? W tym drugim musisz kupić dojarkę, jeżeli dobrze pamiętam jest do nabycia u kowala za 2000g. W razie czego - http://hmt.pl/ |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 26-07-2008, 21:47
|
|
|
@akira - musisz mieć taką 'dojareczkę' (nie wiem gdzie kupisz na psp, na psxie była... u kowala chyba xD) i z nią w rękach zakradasz się sprytnie do krowich dydków, reszta dzieje się sama. |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 27-07-2008, 23:25
|
|
|
Ari napisał/a: | @akira - musisz mieć taką 'dojareczkę' (nie wiem gdzie kupisz na psp, na psxie była... u kowala chyba xD) i z nią w rękach zakradasz się sprytnie do krowich dydków, reszta dzieje się sama. |
Seryjka to jest na PSP, i jest to wersja Boy & Girl. Co do dojareczki, to zakradam sie do krówki z tym milkerem (tak jest po engliszu), i nic! W panelu tam gdzie ejst podsumowanie ile czego mam (jaj, kukurydzy, cebuli) nie pojawia się w ogóle mleko. Jak mam stanąć przodem tyłem bokiem? Toż fortunę wydałem na to krówsko a ono teraz mi nie daje mleka :( |
_________________ "Życie to sen wariata, a jak się przyprawi, to zmienia się w kolorowy telewizor."
|
|
|
|
|
frioniel
|
Wysłany: 28-07-2008, 13:57
|
|
|
Akira1980 napisał/a: | Jak mam stanąć przodem tyłem bokiem? |
Z tego co pamiętam to nie ma znaczenia, z której strony krówkę doisz. Hmm... Skoro nie daje mleka to oznacza, że jeszcze ci nie urosła (ewentualnie jest chora). Przykro mi, ale póki co dojarki nie użyjesz. |
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 29-07-2008, 17:32
|
|
|
frioniel napisał/a: | Akira1980 napisał/a: | Jak mam stanąć przodem tyłem bokiem? |
Z tego co pamiętam to nie ma znaczenia, z której strony krówkę doisz. Hmm... Skoro nie daje mleka to oznacza, że jeszcze ci nie urosła (ewentualnie jest chora). Przykro mi, ale póki co dojarki nie użyjesz. |
Krowę na farmie kupuje się od razu dorosła, dopiero jak się da potiona to rodzi się mała krówka :] Ale tak to od razu dorosła, więc dlaczego nie mogę doic? |
|
|
|
|
|
Ari
Livin' la Vida Loca
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 02-08-2008, 12:53
|
|
|
Na PS2 który HM jest lepszy AWL czy STH. |
|
|
|
|
|
frioniel
|
Wysłany: 02-08-2008, 15:43
|
|
|
Save the Homeland jest strasznie cienki. W ogóle miałem wrażenie, że gram w jakąś wczesną, niedopracowaną wersję beta Harvest Moona. No i gramy dziewczyną - nie można mieć żony (męża też nie ;P). Zdecydowanie A Wonderful Life. |
|
|
|
|
|
Akira1980
Kolekcjoner.
|
Wysłany: 06-08-2008, 00:08
|
|
|
Ari napisał/a: | może postrasz ją siekierą... |
moge próbowac ale w najgorszym wypadku będzie cielęcina zamiast mleka :D |
|
|
|
|
|
Dana-chan
|
Wysłany: 23-09-2008, 20:24
|
|
|
Jestem fanką HM na SNESA i HM na GBA, jednak mimo to, nie jestem w stanie przejsc HM: FoMT do końca... |
|
|
|
|
|
Mirveka
(means miracles)
|
Wysłany: 24-09-2008, 09:33
|
|
|
Grałam jak do tej poryt w HM 64, FoMT, A Wonderful Life, HM DS i teraz gram w Island of Happines.
Wonderful life uważam za porażkę. Przegieli z realnością, za krótki miesiąc, zbyt mocno odeszli od wcześniejszych rozwiązań. Remake AWL na DS jest już o wiele lepszy. Choć odrobinę za łatwy. Bardzo szybko mozna dojść do momentu, w którym kasa przestaje się liczyć, bo masz jej tyle, że nie możesz nią palić w kominku. |
|
|
|
|
|
Dana-chan
|
Wysłany: 24-09-2008, 14:45
|
|
|
Ja nigdy w HM 64 nie mogłam ogarnąc sterowania i widzenia. : o |