Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Problem z internetem |
Wersja do druku |
Korialstrasz
Mature red dragon
|
Wysłany: 24-10-2008, 22:55
|
|
|
Crack, nie, nie mam Neostrady. Korzystam z Multimedii i raczej sobie chwalę, zwłaszcza że mam więcej niż jeden komp w domu. Router to piękny wynalazek, a jak się przekieruje parę portów to można grać w ulubione gry przez sieć, a jednocześnie hakierzyk ma bardzo utrudnione życie (aczkolwiek z tym 99% to przesada - jak będzie komuś zależało to się i tak włamie, co najwyżej z naszą nieświadomą pomocą) |
_________________ Staring through eyes of hate we kill
Are we controlled or is it our own will..? |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-10-2008, 00:02
|
|
|
Przez bodaj trzy lata korzystałem z neo i byłem z niej bardzo zadowolony, złego słowa powiedzieć nie mogę. Teraz rodzice przeszli na netię, bo tańsza i niestety net zalicza parę razy dziennie krótkie przerwy. Ponoć normalka u nich, wiele osób które znam, odradza. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Kanon
|
Wysłany: 25-10-2008, 10:56
|
|
|
Keii napisał/a: | niestety net zalicza parę razy dziennie krótkie przerwy. Ponoć normalka u nich, wiele osób które znam, odradza. |
Dokładnie. Sam mam niestety Netię. Wcześniej posiadałem Orange EDGE jednak sygnał był tak słaby, że musiałem zrezygnować... Na Netii nie da się nic, a nic ściągnąć, czasami w ogóle mnie w routera wywala i trzeba mu zapodać hard reseta. Cóż, mam pecha, bo u mnie nawet TP SA nie ma... :/ |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|