Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
rysunek ;) |
Wersja do druku |
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 11-07-2005, 06:03
|
|
|
Razuri napisał/a: | Hmm...Mizuumi, jak to sie stalo, ze jeszcze cie nie zwatchowalam na devie? ^_- |
Moze ja Cie nie zdewlaczowalam? Zarzuc mi, ktory to Twoj dev, bo prawie 300 info czekalo na mnie na devie po tygodniu wakacji na wszystkich kontach (ja+ klubowe) i ja to wszystko WCZORAJ przejrzalam =^=.... moglam Cie zgubic. Poza tym : ja malo mangusiuje. Moje domena jest fotografia i pochodne jej na devie, a ogolnie pisanie :D... |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
Razuri
Siostra Przyłożona ZH
|
Wysłany: 12-07-2005, 21:48
|
|
|
Link do mojego deva jest w moim profilu :3 jestem tam jako Shinigami-chan02 (strasznie dlugie i zawile, ale coz XP) |
_________________ Do it with Tanuki!
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 25-09-2005, 16:12
|
|
|
Haa! To teraz ja-a ^^v! (dzięki temu, że udało mi się zmaltretować skaner mojej friend... khem...)
takie maikowe... jakoś tak mi się z Mai kojarzy _^_. W związku z tym - Mai, dałabyś jej imię ^^"?
elfoaniołowate? robione ciekawą techniką - długopis + ołówek 8b
bez-liści-byłoby-lepsze=.= ale przynajmniej ucięło trochę gałęzi... to coś miało być "mrocznawe" _^_
ostatnie... tylko spaprane trochę -_-" przeklęty długopis... Widać przynajmniej, że na nią coś deszczopodobnego pada? Ps. Tak, ona specjalnie nie na uszu... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-09-2005, 18:33
|
|
|
Wyrózniłbym tzrecie, bardzo dobrze i ciekawie natysowane oko. Na pierwszym postać jest za mała w stosunku do kartki i ginie na niej, zaś na drugim mamy skrzyżowanie dwóch bardzo nie lubianych przeze mnie gatunków, więc niech oceni to ktoś inny. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|