Czy ja naprawde |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-05-2007, 15:00
|
|
|
Moim zdaniem jest całkiem ok.
Kredki akwarelowe kupiłem za 10 zł, ale do tej pory się nimi nie bawiłem, wolę normalne akwarele. Farba to jest to. |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 14-05-2007, 18:01
|
|
|
Przyłączam się do opinii o koh-i-noorach akwarelowych - jestem ich fanką i są to jak na razie najlepsze kredki jakie posiadam (a posiadam całkiem sporo). Mój zestaw (w kartonie, nie w metalu) 12 kredek kosztował 10 zł z groszami. Ostatnio słynne zrobiły się też derwenty i kredki faber castella.
No i zawsze można spróbować czegoś innego, na przykład farbek (ja się zachwycam akwarelami) i promarkerów. Te ostatnie dają szczególnie ciekawe efekty, ale są pieruńsko drogie (6 zł z groszem od sztuki...). Producent promarkerów ostatnio powymyślał sobie różne inne nowości, jeszcze droższe (to się chyba tria-markery nazywało). No i jeszcze copiki - zasada mniej więcej ta sama, ale producent inny. A zresztą... Producent Promarkerów Copici |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-05-2007, 19:09
|
|
|
A ja skoro juz was mecze, to narysowalam inny rysunek. Moze ten jest lepszy ?? Prosze o wasze opinie !!
http://img523.imageshack.us/img523/9439/scan0005sf9.jpg |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Magenta
atnegam
|
Wysłany: 14-05-2007, 22:35
|
|
|
pierwszy bardziej mi sie podobał- nie lubię takiej niekonkretnej kreski |
_________________ everything is clear now, life is just a dream, you know? |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-05-2007, 22:39
|
|
|
Twarz ciekawa, tylko ta ręka jakaś dziwna - może mi się wydaje, ale okolice łokcia z tej perspektywy powinny chyba wyglądać inaczej (aczkolwiek nie znam się, więc niekoniecznie musisz się tym sugerować Lila). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
herok
|
Wysłany: 15-05-2007, 22:33
|
|
|
Magenta napisał/a: | pierwszy bardziej mi sie podobał- nie lubię takiej niekonkretnej kreski |
jak i to
Keii napisał/a: | Twarz ciekawa, tylko ta ręka jakaś dziwna - może mi się wydaje, ale okolice łokcia z tej perspektywy powinny chyba wyglądać inaczej (aczkolwiek nie znam się, więc niekoniecznie musisz się tym sugerować Lila). |
nie chcę sie czepiać ale chodziło w tym temacie o kolory a nie o kreskę czy też perspektywę wracając do tematu kolor jak najbardziej dobrany znów nie widzę błędów jakiś przekłamań kolorystycznych po drugie kolorystyka zależy od upodobań ludzi więc wszystkim nie dogodzisz :P |
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 16-05-2007, 09:50
|
|
|
Shiori napisał/a: | Ja mogę tylko powiedzieć, że Kitsune mask wyszło ci super @__@ |
Dziekuje :* !! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Pixa
Bu de bu ai
|
Wysłany: 16-05-2007, 15:41
|
|
|
a co do cieniowania to chyba zalezy to tez od sily nacisku :> ale ja sie nie znam :B
jesli chodzi o rysunek to podoba mi sie chociaz cieni to tam nie widze ;] moze poza tymi przy zgieciach ale one wygladaja jak zwykle pogrubienie ^^ |
|
|
|
|
|
|