Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Moje dzieua |
Wersja do druku |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-01-2009, 23:48
|
|
|
Szukałem czegoś, co pasowało by do tej piosenki...Wiekowy kawałek i wiekowy serial w połączeniu dały mi taki oto efekt Ze specjalną dedykacją dla Bezimiennego. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-01-2009, 11:45
|
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=pzQsyPuIkJM&feature=channel_page - długo szukałem anime, które by pasowało do "Makumby" Big Cyc, ale w końcu znalazłem. Walka była ciężka, bo w pewnym momencie WMM odmówił współpracy z plikami projektu i aby móc go zapisać jako film, musiałem niestety usunąć początek i koniec. Mimo wszystko "mięso" pozostało. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 10-01-2009, 21:59
|
|
|
Co do AMV Uteny - zbechrześciłeś świętość. ;]
BTW nadsyłam inspiracje (mam nadzieję, że nie łamię regulaminu). Może pomogą.
Utwory są autorstwa koszalińskiej kapeli punkowej Kalosz Laszlo, która ma na koncie jedną płytę (!) oficjalnie wydaną, oraz dwa (!) koncerty w Gnieźnie (sam ich ściągałem i rozwieszałem plakaty). Daję, bo jedna z nich aż nadto nawiązuje do Fasolek.
Chomik Adrian Edi
===
Myślę, że moderacja nie będzie miała nic przeciwko. Dawniej zostały one umieszczone na mp3.wp.pl, jednak mają jakieś problemy z serwerem. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-01-2009, 00:18
|
|
|
Skończyłem wreszcie AMVkę o Ami, taką jaką sobie wymarzyłem. Wyszła za duża, aby ją wrzucić na YT, więc jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć, można ściągnąć stąd: http://www.megaupload.com/?d=UPWJTOF9 |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-02-2009, 17:20
|
|
|
Tutu nie widziałem, ale ta AMV-ka ma bardzo fajny klimat, taki... baśniowy?
Tak jak oglądam, to wychodzi Ci to coraz lepiej, ale mam nieodparte wrażenie, że dużo łatwiej przychodzą Ci rzeczy w komediowych klimatach (chociaż np. Daughters of Odin jest wręcz świetne). |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 04-02-2009, 17:57
|
|
|
Morg napisał/a: | Daughters of Odin jest wręcz świetne |
Też tak uważam. Nieco więcej pracy i lepszy stół montażowy i wyszłoby naprawde dobre AMV. Chociaż nie lubie tego rodzaju muzyki, to mi sie spodobało. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-02-2009, 19:24
|
|
|
Grisz, ten twój ostatni clip jest nawet dobry, fajnie to zmontowałeś. No i na pewno ten teledysk jest lepszy od sąsiadki, która ze względu na muzę mi to gustu nie przypadła. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-02-2009, 02:31
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=OnhCaFs6o34 - z tym było dużo roboty, ale efekt finalny, myślę, jest co najmniej zadowalający. Neon Genesis Evangelion i pewna znana, stara polska piosenka. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|