Moje dzieua |
Wersja do druku |
Taikoubou
|
Wysłany: 24-02-2009, 22:45
|
|
|
oglądnąłem tylko amv rycerze bo tylko saintów oglądałem z tych wszystkich które tam miałeś. ale fajnie Ci to wychodzi ^^. nigdy nie chciałeś zrobić czegoś mocniejszego z ang utworem? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 25-02-2009, 09:07
|
|
|
Ghost Division wyszło świetnie! A poza tym poznałem dzięki Tobie fajne anime. :) |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-02-2009, 09:20
|
|
|
Grisz, jeszcze odnośnie uwag, to do tych z irca mogę dołączyć w sumie głupotę - zrób sobie jakiś ładny ekran początkowy, gdzie będziesz tylko zmieniał tytuły piosenek i anime. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-03-2009, 22:50
|
|
|
Grisznak jeśli byś mógł, to zrób kiedyś w wolnej chwili teledysk anime, do kawałka Budki Suflera - Wieża Babel. Ta piosenka jest bardzo ładna, jestem ciekaw, jakie by trzeba anime do niej dobrać, by to wyszło zgrabnie. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-03-2009, 11:20
|
|
|
Więc tak - generalnie Budki z lat 80 i dalej nie trawię. Miałem w planach amvki do dwóch piosenek z pierwszej płyty - "Jest taki samotny dom" i "Szczyt Wielkiej Góry", jak znajdę dobre anime, pasujące klimatem, to się za nie wezmę. "Wieża Babel" jest trudną piosenką na amv, bo tekst mi jakoś nie przywodzi na myśl żadnego anime.
Mam teraz na głowie projekty, jeden z Sailor Moon i jeden z Code Geass, dopiero gdy je skończę, będzie można mówić o czymś innym. Przy okazji, jakiś czas temu dodałem na wrzutę mój teledysk z Ami: http://www.wrzuta.pl/film/xAtuGlXZoX/heart_of_mercury |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 05-05-2009, 17:04
|
|
|
Nie podoba mi się. Ani to zabawne, ani straszne... Nie wyszło CI i tyle. Sceny z muzyką wiąże wyłącznie motyw przewodni. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 10-11-2009, 15:12
|
|
|
Pozwoliłem sobie zalinkować to tutaj, ze względu na osobę pomysłodawcy.
http://www.youtube.com/watch?v=GtZQ-h4kG_E |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 25-11-2009, 15:46
|
|
|
Podkreślniki zlikwiduj. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-01-2010, 18:19
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=rTuJ7naQMZg - Kolejny LOGSowy trailer, tym razem Kampania Marsjańska. Na ruszt poszedł trailer do "Wing Comaner" jako dźwięk i Sailor Moon oraz Space Battleship Yamato jako obraz. Nie chwaląc się przesadnie, jestem zadowolony z rezultatu, zwłaszcza zaś z rzeczy wciąż piekielnie trudnej do zrobienia w WMM jaką jest lipsync. |
|
|
|
|
|
|