Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Fajne galerie |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-06-2009, 15:47
|
|
|
Boksujący kociak to mój osobisty faworyt. A niemoralne wiewiórki to u siebie mogę uwiecznić, z tym że u mnie nie dość że ekshibicjonistki to jeszcze masochistki bo na ogrodzeniu... |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-06-2009, 18:39
|
|
|
Tym razem galeria w zupełnie innym stylu. Stylu, który nie każdemu może pasować. Nie każdemu odpowiadają rysunki z liniami o praktycznie identycznej grubości. Ale może zacznę od najważniejszego:
STRAYING PLATOON (prace ERIS) - w pierwszej kolejności warto zwrócić uwagę na cudowny design strony. Momentami nieporęczny, ale prezentuje się świetnie. Ma swój klimat. I motylki!
Eris w swoich pracach zaprasza nas do jej magicznego świata rządzącego się własnymi prawami. Tutaj świat rzeczywisty łączy się z fantastycznym, a wszystko przedstawione w specyficznym 'perfekcjonistycznym' stylu, który często opiera się na pięknie symetrii. Dziewczyna ma nieprawdopodobną wyobraźnię i momentami jestem pełna podziwu - jak wpada na takie pomysły?!
Rysowane przez nią postacie mają swoje charaktery i dokładne opisy, a także poświęcone opowiadanie!
Tanukowe photoSzopy znajdą też może coś dla siebie w sekcji Free Material - brushe i patterny, niektóre są według mnie bardzo ciekawe.
Warto też zajrzeć do jej Dziennika - Eris jest bardzo płodną artystką i często zamieszcza tam inne swoje prace.
Moje ulubione rysunki: bramy nieba? - chciałabym się dowiedzieć co za historia stoi za tą pracą. Ja swoją wersję już mam. Jeszcze ewentualnie TO . |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Ostatnio zmieniony przez Crofesima dnia 23-06-2009, 02:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
uwolnic-orke
Gość
|
Wysłany: 23-06-2009, 02:18
|
|
|
od razu przypomniał mi się ten dział, jak tylko wpadałam na to cudo:
KLIK
Galerię również warto obejrzeć, choćby dla samego 'Canon in D Major'. |
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-06-2009, 09:13
|
|
|
Gość napisał/a: | od razu przypomniał mi się ten dział, jak tylko wpadałam na to cudo |
Rzeczywiście cudo, świetne kolorowanie i całkiem urocza historia. Reszta galerii również bardzo ładna.
Na miły początek dnia - ciekawa galeria prac Chow Hon Lama. Bardzo kreatywny gość, ma świetne pomysły i jego rysunki są zabawne. Chciałabym mieć koszulki z takimi nadrukami, hyh. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 23-06-2009, 23:21
|
|
|
Pochwalę się moimi ulubionymi mastahami z deva. Dzięki nim mam ciągłą chęć do rysowania, bo "może kiedyś też dojdę do takiego poziomu".
Giname - te naćpane oczy i te włosy... Ten człowiek umie się posługiwać copicami, zresztą ołówkiem i długopisem też. Co prawda coś mnie drażni w jego manierze (pewnie właśnie to, że wszyscy wyglądają jak na haju) i często rysuje wielkie dłonie. Ale i tak uwielbiam jego prace.
Laverinne - szczegóóóły... Większość prac na tą samą modłę, ale szczegóły...
Luciole - dużo dobrych, różnych prac. Ja najbardziej lubię te cukierkowe, szczegółowe, fioletowe (Link Link), ale doceniam całą twórczość.
Gimei - jedna z moich absolutnie ulubionych. Link Link Link Link Szkoda, że ma tak mało prac na devie, ale i tak lepiej niż
Mou-S - dużo bym dała za więcej jej prac.
Bory - ja chcę tak akwarelować! I żeby moje postacie też miały charakter! Od tej pani mam avatar. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 09-07-2009, 18:37
|
|
|
Ta galeria zawiera zdjęcia lalek- tak misternie zrobionych, że aż strach. Sąpiękne, te twarze się różnią od siebie, ręcznie malowane i mają wszystko co człowiek posiada(serio). Elementy ubioru też są ręcznie robione. Mam prośbę- napiszczie co o tym sądzicie.
http://www.enchanteddoll.com/index.html
Zapomniałam ^,^" TT_TT
cinderella-9[2].jpg
|
|
Plik ściągnięto 73 raz(y) 131,01 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Gucia dnia 10-07-2009, 10:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-07-2009, 18:46
|
|
|
Gucia napisał/a: | Ta galeria zawiera zdjęcia lalek- tak misternie zrobionych, że aż strach. Sąpiękne, te twarze się różnią od siebie, ręcznie malowane i mają wszystko co człowiek posiada(serio). Elementy ubioru też są ręcznie robione. Mam prośbę- napiszczie co o tym sądzicie. |
Ja wprawdzie się nie znam, ale mam uwagę - jaka galeria? Bo linka nigdzie nie widzę... |
|
|
pestis
żuk w mrowisku
|
Wysłany: 07-08-2009, 11:03
|
|
|
Uwielbiam je :). Bychkova to naprawdę wspaniała artystka :]. Chyba nie ma zdjęcia na jej stronie, które nie znalazłoby się u mnie na kompiku : P, ba, swego czasu myślałam nawet o tym, żeby sobie taką lalkę zamówić.
Pierwsze na co zwróciłam uwagę to twarze lalek - są naprawdę przepiękne, podoba mi się również sposób w jaki wykonywana jest całą sylwetka lalki - wszystkie mają w sobie coś ulotnego, filigranowego. W połaczeniu ze wspaniale wykonanymi ubraniami, czy zdobieniami ciała, daje to niesamowity efekt.
Dla mnie sztuka przez duże sy : ] |
_________________ SteamwillriseEsteemwillrise. |
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 20-08-2009, 12:24
|
|
|
Dosyć moim zdaniem szczenkoopadowe zdjęcie, strasznie rażące kontrastem sytuacji. Na pozór bardzo niewinne, trzech uśmiechniętych żołnierzy bawiących się z kotkiem.
http://img529.imageshack.us/img529/4609/1208538101ar442mg.jpg
Ten pierwszy to na 100% esesman, formacji pozostałych nie identyfikuje.
I trochę bardziej lightowe: galeria statków kosmicznych:
http://conceptartworld.com/?p=2517 |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 25-08-2009, 23:33
|
|
|
Niesamowite kanały pod Moskwą:
http://englishrussia.com/?p=5029 |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 03-09-2009, 07:12
|
|
|
Mnie się najbardziej podoba to z piorónami zaraz po ludkach na plaży ;) |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|