FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 299, 300, 301  Następny
  Co w tej chwili oglądacie?
Wersja do druku
Irian Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
WIP
PostWysłany: 07-05-2005, 23:07   

Na biurku mam bajzel niesamowity, ale to same potrzebne rzeczy! XD Na przykład mała buteleczka z Ludwikiem do brania na laborki, nasz Uniwerek jest zdaje sie zbyt biedny żeby takie rzeczy studentom zapewniać... Zapodziane, nieopisane płyty, gumka do włosów, budzik, kostka Rubika, cztery książki przeczytane, dwie nieprzeczytane, strzykawka insulinowa z igłą - do napełniania naboi atramentem XD - i dwa kałamarze, małe lusterko, puszka ciasteczek... Tego typu rzeczy. Ponieważ biurko służy mi jednocześnie za podstawkę pod komputer (a jest do tego celu stanowczo niedostosowane), więc miejsca na nim zbyt wiele nie ma. Wywaliłam nawet podkładkę pod mysz, bo mi zawadzała. Odgarnęłam tylko trochę rzeczy, żeby łokciem o nic nie zawadzać... ^^'

Na tapecie Auron z FFX, ustawiony przez mojego młodszego. Zaraz go sobie zmienię na śliczny rysunek Korone...

A w oglądaniu chwilowo nic oprócz teledysków... Ale to się zmieni jak tylko mi Yuby pożyczy to, co mi miał pożyczyć. Chociaż już sama nie pamiętam, co to miało być...

Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 08-05-2005, 00:03   

Na biurku burdel, bo zmysł estetyki co prawda posiadam, ale pracuje on na ćwierć etatu. Na tapecie zdjęcie wykonane przez niejakiego Factora z Deviantart. Oglądam na przemian:

- Bleach, które ma ładną kreskę, za to wybitnie nudną, DB-ową fabułę;
- Planetes, trochę mi przypomina Cowboy Bebopa, tyle, że obyczajowego;>. Bardzo fajne

Cytat:
jest jakas mozliwos zeby ktos mi nagrał i wysłał płytki z anime :>??

Nie. Polityka strony.

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 08-05-2005, 00:19   

Irian Baratai napisał/a:
Ponieważ biurko służy mi jednocześnie za podstawkę pod komputer (a jest do tego celu stanowczo niedostosowane)
LOL. W życiu nie widziałem jeszcze biurka które byłoby dostosowane do czegokolwiek. Dlatego moje zaprojektowałem i częściowo wykonałem sam. Jest wyższe, większe i praktyczniejsze. Osobna, zamykana szafka mieszcząca komp i drukarkę (żadnych poniewierających się kabli), blok 4 wielkich szuflad, szuflada na klawiaturę na takiej wysokości by zmieściły się pod nią poręcze zielonego, bujanego fotela z oparciem za głowę... Blat ma niecały metr szerokości, i prawie dwa metry długości. Niestety, to wciąż za mało żeby się na nim wygodnie położyć, no ale od tego mam w końcu sporo większe łóżko. Całość nie jest wprawdzie tak wielka jak moje ego, no ale co tam. Trzeba być gotowym na kompromisy. Takie gabaryty i tak wystarczają by moje biurko 'połknęło' cały bałagan ^_~

Mizuumi napisał/a:
Kurcze, im wiecej sobie wyobraza Wa-totema, tym bardziej mam mu sie ochote oswiadczyc. Ale z tego co wiem, on zajety
ROFL! Mało jest zdolnych wytrzymać dłużej z hiperaktywnymi mądralami mojego pokroju... ^_^; Wiesz już, że pewna feministka nazwała mnie męską szowinistyczną świnią? A skoro tak, to co napisałem w .sigu, to wyznaję... bez bicia xD kioku, tadashiiku, akirakeku, makoto ni yoku hataraku... meido! Yup! *^__^* Ideał... risoukei to trzy kanji, więc wstawiłem tam anioła, ale ideal jest ta sama. A podmiot zdania (SIEBIE) określiłem TYM kanji też nie przypadkowo...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Mizuumi Płeć:Kobieta
translator

PostWysłany: 08-05-2005, 09:08   

Cytat:
strzykawka insulinowa z igłą - do napełniania naboi atramentem XD

Czyżby cukrzyca ^^? I Typ? Atakowa czy nie?

Cytat:
ROFL! Mało jest zdolnych wytrzymać dłużej z hiperaktywnymi mądralami mojego pokroju... ^_^; Wiesz już, że pewna feministka nazwała mnie męską szowinistyczną świnią?

Nie wiem. Nawet jakbym wiedziala, to mi to nie przeszkadza, bo ja jestem antyfeministka i meska szownistyczna swinia. Z tegoz powodu na trzecie imie mam Daniel (nie Daniela) i to tym sie zazwyczaj przedstawiam (wystarczy dobrze sie ubrac, wygladam jak facet w luznej bluzie). A jak cos komus nie pasuje to mowie "Mizuu" bo tego sie uzywa w przypadku obu plci w Japonii.

A na pulpicie wlasnorecznie zmontowana tapetka ze zdjeciem znajomego (jest na deviancie).... ale chyba wroce do tej z Tsukasa i Subaru z .hacka//

When the truth seems so farway
Buddha loves you and Jesus saves
You need answers for your dismay
Ask yourself Ask your mom Ask DNA
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1862753
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 08-05-2005, 10:16   

Mizuumi napisał/a:
Nie wiem. Nawet jakbym wiedziala, to mi to nie przeszkadza, bo ja jestem antyfeministka i meska szownistyczna swinia. Z tegoz powodu na trzecie imie mam Daniel (nie Daniela) i to tym sie zazwyczaj przedstawiam
ROTFLMAO! To się pewnie nie zdziwisz że wśród moich imion jest Maria? ^v^

Mizuumi napisał/a:
A na pulpicie wlasnorecznie zmontowana tapetka ze zdjeciem znajomego (jest na deviancie)....
...taku... rinku kudasai!

Numer Gadu-Gadu
3869750
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 08-05-2005, 10:25   

Cytat:
strzykawka insulinowa z igłą - do napełniania naboi atramentem XD

Podejrzewam, że ona tym napełnia naboje atramentem.

Cytat:
Wiesz już, że pewna feministka nazwała mnie męską szowinistyczną świnią?

Wiesz, to tak, jakby chwalić się "a mi serce bije i umiem oddychać"

Na biurku... W Sanoku leżą jaieś papiery i jakieś CD, model samolotu, drzewko szczęścia, siatka do łapania gupików pamiętająca jeszcze czasy, gdy miałem akwarium i gruba warstwa kurzu. Biurko prawie nie używane.
Na biurku w Lublinie kubki, dzbanek na herbate, tacka na owoce (pusta) zmiety obrusik, kilogram cukru, brudny jak nieszczęście nóż do cytryn i drugi kilogram cukru rozsypany po całym blacie. Więcej nic się nie zmieścilo.
Na drugim biurku leży cerata z bardzo wyrafinowanym wzorem z odciśniętych kubków z herbatą i kleju Super Glue, którym w przypływie obłędu keliłem figurki do konfry (czekam na kolejny przypływ, by je pomalować). Stoi tam komputer i nic więce, bo reszta się nie mieści.

Zapytacie się, gdzie leżą w lublinie płyty, książki, podręczniki i zeszyty... Otórz na każdej dostępnej płaskiej powierzchni ze szczególnym uwzględnieniem podlogi.

Co oglądam? Obecnie nic. Jutro wracam do Kurogane.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 08-05-2005, 10:45   

Irian, widzę że używamy tego samego patentu ze strzykawką :P Niech żyje oszczędzanie na nabojach...

Moje biurko? Jakie znowu biurko? A to... Moment, tylko odgruzuje... Co my tu mamy... Łoś, który ma wszystkie inne łosie pod sobą - czyli pusta skarbonka, której nigdy nie używałam. Discman, komórka, ładowarki do tego czy owego, rysunki, kredki w dużych ilościach, kserówki z niemca (choć znaczna większość z nich leży na podłodze), książki takie i owakie, Biblia Tysiąclecia, jakaś stara konsolka do gier, podkładka z Chobitsami wygrana na jakimś konwencie, kubek jeden i kubek drugi, szklanka albo dwie i jeszcze parę innych rupieci... Generalnie w moim pokoju panuje radosny bajzel graniczący z anarchią. A komputer stoi w dużym pokoju i tu już nie moje śmieci leżą...

A oglądanie Saikano kontynuuję, dwa odcinki mi zostały. Spłakałam się wczoraj niemożliwie... Oglądanie tego jednym cięgiem to masochizm.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
grechuta Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 08-05-2005, 11:39   

co teraz oglądam??
po pierwsze monitor
po drugie generał daimoos
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5381911
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 08-05-2005, 11:52   

Mai_chan napisał/a:
Irian, widzę że używamy tego samego patentu ze strzykawką :P Niech żyje oszczędzanie na nabojach...

Ta, i jak mi się nagle znudzi jakiś kolor, to mogę sobie po prostu zmienic kałamarz - a potem wrócić do starego. :>

Taki mały offtop: Saikano jest kapitalne, wyłączając ostatni odcinek. Zakończenie jest skopane totalnie, aż szkoda serii. Tak tylko ostrzegam...

teplex
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 08-05-2005, 12:55   

W tej chwili na pulpicie oglądam grafikę z FFVII a co do anime to wczoraj obejrzałem Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho i aż pozbierać sie nie mogłem, piękny film. Ostatnio było też Kiddy Grade, całkiem fajny kawałek rozrywki. Teraz mam zamiar złapać sie za AIR, a potem jakiś odmóżdżacz w typie Excel Saga lub coś takiego.
Powrót do góry
grechuta Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 10-05-2005, 08:46   

Ogladałem właśnie naruto movie i tak sie zastanawiam czy czasem nie powinien być jakiś dodatek z tym filmem jakiś sport festival
nie wiecie jak to jest
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5381911
gacek Płeć:Mężczyzna
ARX-7 Arbalest

PostWysłany: 10-05-2005, 12:15   

ja oglądalem ostatnio:
Gundam Wing
Hanaukyo Maid Tai
obecnie ogladam:
Love Hina
bede ogladal:
Raxhepon
Trigun
Golden Boy
Sousei no Aquarion
Macross Zero
Trinity Blood
i Naruto :)

-----------------------------------------------------
The Sun Goes Down..I Feel The Light Betray Me
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4332346
Totalizator Płeć:Mężczyzna
I Think I Can

PostWysłany: 10-05-2005, 12:37   

Ostatnio po kolei męcze odcinki ghost in the Shell 2nd GiG, potem zabieram się za X i Cowboy Bebop

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 10-05-2005, 12:51   

Jednak nie Kurogane a GiTS II oglądam. Warto obejrzeć... Animakcja i muzyka świetna... Gdyby tylko tak nie rozmawiali o niczym... GiTS ma opinię filozoficznego. Cóż, jeśli filozofia polega na tym, że trzy postacie przez 15 minut na raz:
- snują wywód o symbolice lalek
- recytują haiku
- cytują biblię
to ja chyba pomyliłem kierunki, bo tego nie studiuje.

Ale warto dla tej kreski obejrzeć.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Aliens Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 10-05-2005, 18:54   

Gdyby na Polonii 1 powtarzali, to co puszczali dobre kilkanaście lat temu, to miałbym co oglądać :) A ta kto, wieje nudą, przez co mój telewizor jest wyłączony :(
Powrót do góry
Strona 2 z 301 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 299, 300, 301  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi