Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Konfucjuszowi mówię NIE :D |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-09-2007, 00:34
|
|
|
Osobiście lubię dyskusje o filozofii, niezależnie, czy podparta jest ona Prison Break, czy też nieco szerszymi opracowaniami. Jednak niestety spełniony musi być jeden warunek: dyskusja MUSI przebiegać przebiegać wedle pewnych kanonów i zachować kulturę. Niestety, nie można tego powiedzieć o rozmowie, gdzie - interwencji Moderacji użytkownicy przerzucają się tego typu złośliwościami:
Cytat: | To daj sobie samej ostrzeżenie, bo co prawda napisanie, że przyszedłem się pokłócić może nie było najwyższych lotów. Może też jesteś ode mnie dużo inteligentniejsza i z Twojego punktu widzenia jestem debilem, ale te argumenty były najlepsze na jakie było mnie stać i na pewno nie były umyślnie infantylne. |
Cytat: | Jest filozofem, podobnie jak Einstein, Darwin i Nietsche. I ciasteczkowy Leibnitz. |
Dobór przykładów jest czysto przypadkowy.
Osobiście chętnie jeszcze bym porozmawiał na ten temat, ale niestety, z racji tego, że obydwie strony uparcie przerzucają się argumentami ad persona zmuszony jestem przerwać tą dyskusję i zamknąć temat, nim zmieni się on w budrę.
Jest mi z tego powodu niemiernie przykro. Moim zdaniem poruszono tu ciekawą, wartą przedyskutowania kwestię rokującą szansę na ciekawą dyskusję. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|