Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki-Anime - rezerwacje |
Wersja do druku |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 23-02-2009, 10:40
|
|
|
Mnie ten link przekierowuje do strony logowania do Dokumentów Google, a kiedy jestem zalogowany to przekierowuje mnie do mojej (pustej) listy dokumentów posiadanych. Dodam jeszcze, że próbowałem szukać i po nazwie dokumentu i po "właścicielu" ale nie zwraca żadnych rezultatów. Może coś robię źle, albo może Tobie po prostu ten dokument został udostępniony w jakiś sposób ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 23-02-2009, 12:49
|
|
|
Vodh, masz konto na na google? Jeżeli nie, to możliwe , że to powoduje brak dostępu.
Opera np. przeszukuje zawartość grafiku bez względu na to, w którym miejscu znajduje się dany wpis, firefox zresztą też - przynajmniej tak działa to u mnie i jakoś większego problemu nigdy nie miałem z odnalezieniem ewentualnej rezerwacji. A w razie czego zawsze można link do kalendarza ze źródła strony wydobyć i mieć wersję pełnoekranową.
W temacie rezerwacji: Girls bravo poproszę.
Edit: Morg - trafna uwaga, dzięki. |

Ostatnio zmieniony przez Paweł dnia 23-02-2009, 13:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-02-2009, 13:04
|
|
|
Mnie bardziej odpowiada jednak system rezerwacji "po recenzencie", bo ani wzrok, ani ctrl+f jeszcze mnie nie zawiodły. Sortowanie "po tytule" jednak też by mi nie przeszkadzało - i tak jest to na pewno wygodniejsze niż sortowanie po dacie wpisania, a raczej brak sortowania w mangach.
PS. Paweł, Otome wa Boku ni Koi Shiteru jest już zrecenzowane, tylko że wyszukiwarka nie 'wypluwa' tytułu przy wpisaniu "Koishiteru". |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 23-02-2009, 13:49
|
|
|
Nie miałem nigdy problemu z odnalezieniem poszukiwanych informacji w grafiku, więc jak dla mnie jest wszystko ok. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Avellana 
Lady of Autumn

|
Wysłany: 23-02-2009, 14:15
|
|
|
Gundam 00 2 zapisane dla JJ-a
Moyashimon zapisane dla Salvy
Interlude zapisane dla Velga
Feeling from Mountain and Water, Atama Yama zapisane dla Enevi
Monochrome Factor, Himitsu - Top Secret zapisane dla Melomothii
Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu zapisane dla Keiia
Girls Bravo zapisane dla Pawła
Swoją drogą uwzględniłam w ukrytych tytułach do Otoboku warianty z Koishiteru pisanym łącznie. Jeśli na coś takiego trafiacie, dawajcie znać, to się poprawi. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
 |
Norbi 
Obserwator

|
Wysłany: 23-02-2009, 17:51
|
|
|
Poproszę Bamboo Blade i Blassreiter.
I jeszcze Seto No Hanayome OVA. |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-02-2009, 12:59
|
|
|
Proszę o kolejne ONA - Nyoron Churuya-san. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Mitsurugi 
Wieczny Marzyciel

|
Wysłany: 25-02-2009, 16:17
|
|
|
Z tych niezrecenzowanych serii co podałaś, Avellana to ja poproszę Lucky Star OVA i Hidamari Sketch. Może być ciekawie. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
 |
|
|
|
 |
JJ 
po prostu bisz

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-02-2009, 16:45
|
|
|
Strike Witches poproszę.
edit: Zauważyłem, że Vodh jednak z tego zrezygnował, więc proszę jeszcze Antique Bakery. Tak, wiem, shounen-ai. |

Ostatnio zmieniony przez JJ dnia 27-02-2009, 18:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 25-02-2009, 17:37
|
|
|
Ja poproszę jeszcze o Sekirei. |
|
 |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-02-2009, 16:58
|
|
|
Cóż, ja chciałbym zaklepać Denpa teki na Kanojo. Chciałbym - bowiem w każdej chwili mogę zrezygnować. To było dodawane do trzeciego tomu mangi Kure-nai i podobno ma z Kure-nai coś wspólnego. Nie wiem, nie czytałem mangi, jak również nie oglądałem całego anime. Lecz nie wydaje mi się, żeby ta kiepska klika psychopatów miała z tym coś wspólnego, więc sądze, że mogę zrecenzować, samego Kure-nai nie znając.
O ile się orientuję, to jest już skończone (wedle wikipedii zapowiadano to trzyodcinkowe, acz na jednym chyba się skończy... ANN nic o tym nie mówi, ale na np. myanimeliście jest to już oznaczone jako Finished Airing), więc recenzja mogłaby nawet być jutro. |
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 27-02-2009, 11:31
|
|
|
Ponieważ wyemitowano już 8 odcinek (co daje 2/3 serii) Asu no Yoichi, chciałbym zaklepać, szczególnie, że oglądam na bieżąco. |
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 27-02-2009, 22:48
|
|
|
Wyszedł pierwszy z dwóch odcinków xxxHOLiC Shunmuki także proszę o wklepanie. Drugi odcinek dopiero w czerwcu, ale do końca rezerwacji powinny wyjść porządne suby i się uwinę. |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 02-03-2009, 23:12
|
|
|
Ja chciałem się dowiedzieć, czy Wa-totem lub fm zamierzają zabierać się za recenzje Ikkitousen: Great Guardians (jako, że recenzowali dwie poprzednie części). Jeżeli nie, to chętnie oszczędzę im tej wątpliwej przyjemności, bo miałem pecha obejrzeć tą serie i naszła mnie ochota na zemstę za to.
Jak już bawimy się z tym, czego inni nie chcą dotykać, to na całego. Dorzucam Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de, To Love-Ru, To Love-Ru OVA. A do tego Real Drive na odkucie. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide...
Ostatnio zmieniony przez Costly dnia 02-03-2009, 23:27, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
fm 
Okularnik

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-03-2009, 23:16
|
|
|
Nie, nie jestem zainteresowany Ikkitousen GG. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|