Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Poprawność pisowni na Tanuki |
Wersja do druku |
gaijin
czasem daje się oswoić
|
Wysłany: 08-11-2009, 20:32
|
|
|
Slova napisał/a: | Cytat: | Widać za takiego trolla, do publicznego skarcenia zostałam uznana... |
Dziewczyno, ty nawet nie wiesz co oznacza bycie tu uznanym za trolla... |
Hmmm...nasyłacie na takiego delikwenta panów o szerokich barach i smutnych twarzach?:) Ja tam mam wrażenie, że tu wszyscy są czyms cały czas zbulwersowani, więc teoretycznie z moim zbulwersowaniem tu idealnie pasuję:) |
|
|
|
|
|
gaijin
czasem daje się oswoić
|
Wysłany: 08-11-2009, 20:33
|
|
|
IKa napisał/a: | Gaijin, różnica jednak jest zasadnicza - bo trollem dyslektykiem-kropki-som-dla-mientkich jako żywo nie jesteś z żadnej strony :) A mimo że Grisznaka lubimy i cenimy, to jednak Moderatorem nie jest i jego uwaga uwagą odmoderatorską nie była. Raczej użytkowniczą, co się zdarza czasem, jeśli któryś użytkownik się poczuje... |
No dobra, jak nie jest moderatorem to już się nie czepiam:) A recenzje faktyczne fajne pisze |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:18
|
|
|
gaijin napisał/a: | Hmmm...nasyłacie na takiego delikwenta panów o szerokich barach i smutnych twarzach?:) Ja tam mam wrażenie, że tu wszyscy są czyms cały czas zbulwersowani, więc teoretycznie z moim zbulwersowaniem tu idealnie pasuję:) |
Nie. Ale pewne osoby u nas są traktowane... Zdecydowanie gorzej? :P |
|
|
gaijin
czasem daje się oswoić
|
Wysłany: 08-11-2009, 21:54
|
|
|
Velg napisał/a: | gaijin napisał/a: | Hmmm...nasyłacie na takiego delikwenta panów o szerokich barach i smutnych twarzach?:) Ja tam mam wrażenie, że tu wszyscy są czyms cały czas zbulwersowani, więc teoretycznie z moim zbulwersowaniem tu idealnie pasuję:) |
jakoś niezwykle łatwo jest mi to sobie wyobrazić:) |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-11-2009, 00:17
|
|
|
Teukros napisał/a: | Grisznak, co prawda moja znajomość łaciny ogranicza się do kilku maksym, ale czy przypadkiem nie powinno być "Lingua latina diligentia est", a nie "Lingua latina dilidentia est"? Nie wiem, tak tylko pytam... |
Bardzo prawdopodobne, gdy wrócę do domu, to sięgnę po słownik i się upewnię. Ale to dopiero jutro wieczorem. |
|
|
|
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-11-2009, 11:04
|
|
|
Velg napisał/a: | gaijin napisał/a: | Hmmm...nasyłacie na takiego delikwenta panów o szerokich barach i smutnych twarzach?:) Ja tam mam wrażenie, że tu wszyscy są czyms cały czas zbulwersowani, więc teoretycznie z moim zbulwersowaniem tu idealnie pasuję:) |
a co to znaczy to "gorzej"? bo jakoś nigdy nie widziałem takiej postawy... ale może za mało siedzę na tym forum, to nie będę się odzywał... |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-11-2009, 14:25
|
|
|
zonk486 napisał/a: | ale może za mało siedzę na tym forum, |
No chyba właśnie. Mimo wszystko takie sytuacje nie są notoryczne, ale jednak są, na szczęście mało wnikliwi użytkownicy się ich nie dopatrzą. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|