Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czego uczy Hollywood? |
Wersja do druku |
Saga
Półdiablę
Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 26-11-2009, 14:14
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Jeśli jesteś dzieckiem bohatera najpewniej zostaniesz porwany. Masz spore szanse umrzeć. |
Z porwaniem się zgodzę, ale umrzeć?! Dziecko w amerykańskich filmach jest w stanie przeżyć katastrofę nuklearną, inwazję Obcych i dowolnego mafijnego bossa. Ba, jest w stanie zamęczyć porywaczy i zmienić dowolnego twardziela w czułego tatuśka. |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-11-2009, 14:30
|
|
|
Saga napisał/a: |
Z porwaniem się zgodzę, ale umrzeć?! Dziecko w amerykańskich filmach jest w stanie przeżyć katastrofę nuklearną, inwazję Obcych i dowolnego mafijnego bossa. Ba, jest w stanie zamęczyć porywaczy i zmienić dowolnego twardziela w czułego tatuśka. |
To zależy, czy mówimy o pierwszym filmie, drugim, czy trzecim lub dalszym. Im dalsza kontynuacja, tym większe masz szanse na zgon. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Saga
Półdiablę
Dołączyła: 01 Lut 2007 Skąd: Poznań, zasadniczo Status: offline
|
Wysłany: 26-11-2009, 14:34
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | To zależy, czy mówimy o pierwszym filmie, drugim, czy trzecim lub dalszym. Im dalsza kontynuacja, tym większe masz szanse na zgon. |
Bo szanse rosną z wiekiem. ;) |
_________________ Ci, którzy śnią za dnia widzą wiele rzeczy niedostępnych tym, co śnią nocą. |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 26-11-2009, 20:51
|
|
|
Ysen, wypraszam sobie! Moja postać jest elfem, nie kenderem! Ile razy mam to powtarzać==
Wiedza zaczerpnięta z horrorów:
Na prowincji zazwyczaj mieszkają sekty lub patologiczne rodzinki
Jeżeli jadąc samochodem zabłądzisz w lesie - rodzina kanibali rozwali ci wóz i zrobi sobie z ciebie zupę.
Jeżeli zabłądziłeś w lesie pieszo - wybór istot które zrobią sobie z ciebie zupę się zwiększa o samotnych psychopatów i istoty nadprzyrodzone.
Jeżeli sąsiedzi są mili i uczynni - planują cię zabić!
Jeżeli uprawiasz seks - coś cię zabije w niezbyt miły sposób
Po powiedzeniu "przecież nikogo tutaj nie ma..." postać umrze chwilę później
Gdy usłyszysz podejrzany dźwięk, jedyne logiczne wyjście to pójście sprawdzić co to jest.
I moje ulubione, w innych gatunkach też występuje:
Jeżeli nie masz broni, jesteś słaby itd., a ktoś ci mówi "nie ruszaj się stąd, idę ich załatwić" oczywiste jest, że trzeba wyjść z kryjówki i dać się złapać. |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Vivian
La Fleur du mal
|
Wysłany: 27-11-2009, 22:06
|
|
|
Że jakieś dzieciaki z liceum mogą nagle ot tak sobie, bez żadnych ćwiczeń, za machnięciem czarodziejskiej różdzki tańczyć i "śpiewać" w musicalu, wygrywać olimpiady, być królem i królową balu maturalnego, kapitanem drużyny koszykarskiej, mieć ukryty talent kompozytorski i Bóg Jeden raczy wiedzieć co jeszcze...I mają na twarzy wykrzywionej w Zacowskim uśmiechu, że życie jest cool gorgeous i nie wiem co jeszcze, i wyobraźcie sobie ktoś DAJE SIĘ NA TO WSZYSTKO NABRAĆ i nastolatki to OGLĄDAJĄ! |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-11-2009, 13:30
|
|
|
Plastikowa końcówka sznurowadła nazywa się skuwka/aglet. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-11-2009, 13:34
|
|
|
Jeżeli główny bohater chodził z dziewczyną, ale musiał się z nią rozstać na długi czas z powodu sił wyższych (podpadł komuś i musiał uciekać/został uznany za zmarłego), a ona po jego zniknięciu wyszła za innego mężczyznę i ma z nim dziecko to protagonista nie ma powodu do zmartwień. Na 95% to dziecko jest jego. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-11-2009, 13:42
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Plastikowa końcówka sznurowadła nazywa się skuwka/aglet. |
........ No i przypomniała mi się piosenka o aglecie. Teraz nie wyjdzie mi z głowy przez cały dzień. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 28-11-2009, 13:46
|
|
|
Cytat: | ........ No i przypomniała mi się piosenka o aglecie. Teraz nie wyjdzie mi z głowy przez cały dzień.
|
A-Gie-El-e-Te~~
Jeśli masz irracjonalne przeczucie, że coś jest nie tak... to coś jest nie tak! Ale nikt ci nie uwierzy... |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 11-12-2011, 09:44
|
|
|
Odgrzebuję...
W łazienkowym koszu na śmieci, w którym znajduje się test ciążowy, znajduje się wyłącznie test ciążowy. Do tego właśnie służą łazienkowe kosze na śmieci, by umieszczać tam testy ciążowe z pozytywnym wynikiem. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|