Filmowe zapowiedzi |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-01-2015, 22:56
|
|
|
Co rozumiesz przez "świńska"? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
|
|
|
|
gość
Gość
|
Wysłany: 09-01-2015, 15:19
|
|
|
Tak, powiązania rodzinne a co za nimi idzie typ urody - jak dla mnie Scarlett to typowa "świńska blondynka". :) Spodziewałam się kogoś z bardziej zdecydowanym typem urody - np. jak taka Trinity z Matrixa. Po prostu rumiana blondynka z wielkimi ustami masakrycznie mi nie pasuje w takiej roli... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 09-01-2015, 21:34
|
|
|
Aktorka od Trinity z Matrixa o ile mi wiadomo nie żyje. A Scarlett już pokazała, że świetnie potrafi zagrać postać o typie charakteru podobnym do major Kusanagi. Akurat rysów nie powinna mieć zbyt ostrych, we wszystkich wydaniach Motoko miała raczej okrągłą buzię (tak, wiem, że Shirow nie umiał inaczej). |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 09-01-2015, 22:01
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Aktorka od Trinity z Matrixa o ile mi wiadomo nie żyje. |
No bez przesady, nie tylko żyje ale nadal gra. Żeby było ciekawiej z nazwami - została narratorką w filmie "Unity", który pojawi się niebawem. :P |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-01-2015, 23:54
|
|
|
Zaiste, Aria T'Loak trzyma się dobrze. ;) |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
gość
Gość
|
Wysłany: 17-04-2015, 12:50
|
|
|
ciach!
Nowy trailer 7 Epizodu Gwiezdnych Wojen! |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 18-04-2015, 21:26
|
|
|
Sigh. Znowu crawlboty tych komercyjnych stron robią żniwa odsłon... to wyciąłem, chociaż jednego.
A prawdziwy oficjalny trailer jest na oficjalnym kanale SW - tu: https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 19-04-2015, 08:19
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Sigh. Znowu crawlboty tych komercyjnych stron robią żniwa odsłon... to wyciąłem, chociaż jednego.
A prawdziwy oficjalny trailer jest na oficjalnym kanale SW - tu: https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs |
<fanboy intensifies> |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Gość
Gość
|
|
|
|
|
Gość
Gość
|
|
|
|
|
Najmniejszy Stealth Jenot
Gość
|
Wysłany: 31-07-2015, 10:00
|
|
|
Dla wszystkich zainteresowanych antropomorficznymi postaciami, archetypem "gentelman thief" oraz ...postaciami jenotow w kulturze i sztuce:
Trailer Sly Cooper |
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 31-07-2015, 19:17
|
|
|
Sly Cooper jest szopem, nie jenotem. Do dość odległe, choć z pozoru podobne, gatunki. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Najmniejszy Stealth
Gość
|
Wysłany: 01-08-2015, 13:18
|
|
|
Zgodnie z opisem Sly jest określany jako "raccoon", jęsli trzymać się ściśle definicji:
https://en.wikipedia.org/wiki/Raccoon
"Two of the raccoon's most distinctive features are its extremely dexterous front paws and its facial mask"
"Raccoons are noted for their intelligence"
"Zoologist Clinton Hart Merriam described raccoons as "clever beasts", and that "in certain directions their cunning surpasses that of the fox." The animal's intelligence gave rise to the epithet "sly coon"."
"Davis concluded they understood the abstract principles of the locking mechanisms and their learning speed was equivalent to that of rhesus macaques.[104]" |
|
|
|
|
|
|