Aktualizacje forum |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 21:48
|
|
|
Matthiew, nie bulwersuj się tylko dlatego, że Twoja opcja przegrała. Zagłosowała większa część aktywnych forumowiczów, a o to właśnie chodziło.
Żeby nie było - mi tam shoutbox był obojętny, sama w nim nie piszę, ale przeszkadzać mi nie przeszkadza. Wsio rawno. :) |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 15-05-2005, 21:56
|
|
|
Czuję się przegrany. Czemu ankieta trwała tak króciutko ? Może Prezes mi odpowie, albo któryś z członków GTW ? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:15
|
|
|
Założenie shoutboxa nie było należycie przedyskutowane w gronie moderatorskim, przez co wybuchła mała scysja. W jej wyniku próbny pobyt tu Shoutboxa został znacznie skrócony. Inna rzecz, że jedynie dwie osoby wyraziły potrzebę istnienia tu tego urządzenia, część wyraziła obojętność, a większość wyraziła niechęć. Dlatego ja naprawdę nie widzę uzasadnienia, żeby shoutbox pozostał. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:16
|
|
|
Ponadto: w części "kto jest na forum" ci sami użytkownicy wyświetlają się kilkukrotnie (w chwili, gdy to piszę, sam jestem tam trzy razy, a Serika cztery). |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:17
|
|
|
Matties, ja tylko powiem jedno - to, że akurat zmiany w forum zbiegły się z twoimi propozycjami to li i tylko przypadek podczas przeredagowywania tegoż. Twoje propozycje co do umieszczenia shoutboxa i "zawód" z powodu zdjęcia tegoż, nie sa usprawiedliwieniem trollowania, spamowania i wygłupów w tematach. Będziesz po prostu ignorowany, a posty cięte. Czy to jasne? |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 15-05-2005, 22:38
|
|
|
Matties napisał/a: | Pożałujecie tego hhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeee ......... jeszcze nie czasi chwila ale zobaczycie he hu hi |
Strzeżcie się, czarownica-spamownica nadchodzi! |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
IKa
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 15-05-2005, 23:23
|
|
|
Przy próbie zmiany w profilu i pozostaniu przy tym samym podpisie, forum twierdzi, że jest on za długi (podpis) chociaz liczy poniżej 255 znaków. Musiałam wywalić 2 spacje i 2 gwiazdki z niego, aby udało mi sie zaktualizowac profil. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-05-2005, 23:26
|
|
|
Winna prawdopodobnie zmiana kodowania. Liczone są zapewne nie znaki, a bajty, a w UTF-8 polskie znaki zajmują dwa bajty. |
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2005, 00:02
|
|
|
No, wpuszcza mnie na forum :P. Shoutbox mi zaś był obojętny. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-05-2005, 17:14
|
|
|
Zrobiłem małą synchronizację tabeli uprawnień (jeśli słowo mała masuje do ręcznego odtwarzania wszystkich grup...). Nadal źle wyświetla ilość postów od ostatniej wizyty? |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 17-05-2005, 20:06
|
|
|
Zobacz posty nieprzeczytane [22] / Zobacz posty od ostatniej wizyty [13]
Jak widać. Przeczytane w rzeczywistości - wszystkie. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 17-05-2005, 20:11
|
|
|
Po prostu zlicza ukryte forum... Tam idą posty. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 17-05-2005, 20:59
|
|
|
No tak, ale Crack nie mówił, że właśnie to będzie poprawiał? Myślałam, że o to chodzi... |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-05-2005, 13:25
|
|
|
Irian-bo o to chodziło:P
a faktycznie taki błąd może być uciążliwy zwłaszcza dla osób nowoprzybyłych...
może jeżeli nie da sie tego usunąć niech wyświetla się w miejscu topicu coś w stylu "dział redakcji" albo coś, żeby było widać ze to gdzieś jest i da sie oznaczyć do przeczytanych już ale wejść może tylko redakcja...(nie wiem czy to mozliwe, bo nie znam sie wogole na php) |
|
|
|
|
|
|