Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 10-04-2009, 23:01
|
|
|
Bezimienny napisał/a: |
Należałoby pewnie pchnąć do nich standardowy tekst umoralniający. |
I taki tekst został do nich wysłany. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-04-2009, 16:20
|
|
|
Avellana napisał/a: | Należałoby odpisać, że bardzo nam przykro, ale nikt absolutnie się z nami nie kontaktował i nic o tym nie wiemy... Chyba, że wiemy? |
Dobra. Pytanie brzmi: czy chcemy od nich brać pieniądze, czy też nie. Linki sponsorowane są ponoć niezłym zarobkiem, z tym, że kłopotliwym. Zapewne musielibyśmy też wystawić fakture, najpewniej na jakąś śmieszną kase (50-100zł).
Jeśli chcemy brać od nich pieniądze należy przeprosić i poinformować, że kontakt do nas nie dotarł oraz zapytać się ile pieniędzy proponują.
Jeśli nie chcemy, należy ich przeprosić i poinformować, że nie prowadzimy własnego biura sprzedaży i polecić usługę Google AdWords. Poinformować ich też, że - jeśli zaczniemy prowadzić biuro - zgłosimy się do nich z propozycją współpracy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 11-04-2009, 19:37
|
|
|
Już w tej sprawie Zegarmistrz napisałam do nich wiadomość - taką jaka była zasugerowana mi była na IRCu (a miała bardzo podobny wydźwięk). Zaproponowałam im cenę na poziomie 60 zł i póki co, wciąż czekam na odpowiedź w tej sprawie. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 21-04-2009, 14:56
|
|
|
bbbeacia@gmail.com napisał/a: | Witam serdeczni,
Jestem ogromnie wdzięczna za umieszczenie zaproszenia do konkursu. Już dziś ma on nagrodę Naruto 2 tom Mangi a wszystko się zanosi, że szybko się ona zmieni na lepsza. Jeżeli Państwo reflektują to mogę w swoim konkursie umieścić Państwa baner linkujący do forum. Proszę od przesłanie do linku do banera z kodem html...takie są wymagania na yeppas.
Mam jeszcze ogromną prośbę...jeżeli nie sprawiło by to Państwu różnicy to proszę o przeniesienie info o konkursie do działu Manga & Anime bo teraz info jest trochę "zagubione" Z pewnością Państwa użytkownikom spodoba się pomysł konkursu i nagrody.
dziękuje serdecznie,
Beacia
PS czekam na link do Państwa banera |
Ja jej dam zagubione..Ogłaszały się konkursy z większymi nagrodami, bardziej znane, z większą ilością nagród, umiejące poprawnie napisać wiadomość i nikt nigdy nie robił problemu, że jest to w dziale "Ogłoszenia". Chyba nie ma sensu dla tej pani robić wyjątku? |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-04-2009, 15:06
|
|
|
Przede wszystkim, dział Ogłoszenia powstał właśnie w tym celu - coby mniej i bardziej sensowny spam się po forum nie panoszył.
Możesz kwestię przeniesienia tematu przemilczeć, lub odpisać sucho i formalnie, że wszystkie ogłoszenia umieszczamy w przeznaczonym do tego dziale żeby uniknąć chaosu. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-04-2009, 15:13
|
|
|
Nie, nie robimy wyjątków dla nikogo, dział ogłoszenia jest właśnie po to, żeby nie robić bajzlu. |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 22-04-2009, 10:40
|
|
|
bbbeacia@gmail.com napisał/a: | Witam serdecznie,
Wszystko rozumiem...Państwa baner został przekazany do yeppas i dziś się pojawi na stronie. A tak z ciekawości ile by mnie kosztowało umieszczenie linka przyklejonego zapraszającego do konkursu w wyżej wymienionym dziale? Pytam dlatego, że wiem iż taka informacja przyniosła by dużą oglądalność dla mojego konkursu i lepszą nagrodę.
pozdrawiam serdecznie
Beacia |
Oj działa mi już na nerwy ta dziewucha z tym swoim przesuperowym konkursem. |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 22-04-2009, 10:42
|
|
|
10 000 zł za dzień wyświetlania i walniemy na główną.
/me więdnie i wraca z pracy do domu po egzaminie gimnazjalnym.............. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-04-2009, 13:40
|
|
|
IKa napisał/a: | 10 000 zł za dzień wyświetlania i walniemy na główną. |
IKa: ta cena jest stanowczo przegięta. Miesięcznie mamy około 1,5 mln standardowych wyświetleń, co daje średnio 50 000 dziennie. Standardowa cena za 1000 wyświetleń reklamy to 60 zł czyli 3000 zł.
Musisz trochę spuścić... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 22-04-2009, 14:06
|
|
|
Ale zważ, że taki końkurs będzie wisiał krócej aniżeli przeciętna reklama, więc należy zmaksymalizować zyski w stopniu maksymalnym! No, ewentualnie mogłabym się zgodzić na 7,5 tys...
I krew... jesteś wielka. /me czyta maila wysłanego do "Beaci" |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-04-2009, 09:20
|
|
|
Cytat: | Witam, jako redaktor serwisu animeBLOG.pl piszę do Was z zapytaniem czy istnieje możliwość wymiany buttonów? Jesteśmy młodym serwisem (de facto działamy od października, ale bardziej w cieniu – czekaliśmy na dogodny moment na wyjście spod ziemi ^^), który ma (IMHO) ciekawe założenie i możliwość rozwoju na polskim rynku internetowym.
Chcemy nawiązać współpracę, dlatego stąd wysunięte pytanie w pierwszym akapicie. Jesteście liczącą się stroną w sieci, a my prosperujemy właśnie do takiej rangi. Początki są trudne – jak wiadomo, dlatego chcielibyśmy liczyć na pomoc kolegów po fachu.
Jeżeli bylibyście zainteresowani, czekam na odpowiedź. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji.
Pozdrawiam,
Administracja animeBLOG.pl
http://animeblog.pl |
Rzuciłam okiem - dla odmiany coś, co wygląda całkiem sensownie. Co możemy im zaproponować? Samą wiadomość przesłałam na skrzynkę redakcyjną. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 23-04-2009, 16:58
|
|
|
Proponuję zaoferować im button w rotacji i link w linkowni w zamian za linki do recenzji (coś w rodzaju "recenzja na Tanuki.pl"), i przedstawić im to jako fantastyczną okazję, coś na co właściwie nie zasługują itp. Natomiast odradzałbym dawanie im linków spod recenzji - mamy już sporo większych partnerów (gdyby była ta belka z ikonkami, to można by pomyśleć...). |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 23-04-2009, 21:39
|
|
|
animeBLOG.pl napisał/a: | Okej, na coś takiego się zgadzamy. Tylko proszę mi powiedzieć, w którym miejscu znajdzie się button w rotacji? Przeglądałem stronę i nigdzie takiej formy reklamy nie widzę poza stałymi buttonami po lewej stronie witryny.
Pozdrawiam,
animeBLOG.pl |
Super, zgodzili się - ale ten Pan niezbyt wnikliwie się przyjrzał stronie Tanuki. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-04-2009, 21:40
|
|
|
heroes555@interia.pl napisał/a: | Witam, wystartowała III edycja konkursu na rysunki i szkice postaci z mangii anime. Poprzednie II edycje cieszyły się ogromną popularnością, czego dowodem są setki dodanych prac i duża oglądalność stron konkursów. Byliście patronem medialnym II edycji mojego konkursu. Czy zechcielibyście zostać
patronem tej nowej edycji ? Oczekuję, że na waszej stronie lub forum pojawi się jakaś informacja o konkursie z linkiem, w zamian zamieszczę banner 400x50 na stronie konkursu. Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
Poniżej informacja o konkursie:
Zapraszam do III edycji konkursu
Aby wziąć udział w konkursie należy stworzyć własne szkice/rysunki postaci z mang i anime, i zarejestrować się na podany niżej adres strony internetowej. Na stronie konkursu należy kliknąć na "weź udział" za każdym razem, gdy chce się dodać pracę do konkursu. Każdy uczestnik może dodać nawet 3 prace. Prace dodawane do konkursu mogą być wykonane w sposób tradycyjny, przy użyciu tabletu, a także wykonane w programach graficznych typu: Photoshop, czy też Paint. Nagrodą na początek jest manga Naruto. Należy zaznaczyć, że wartość nagród będzie rosła wraz z popularnością konkursu.
Link do konkursu http://www.yeppas.pl/konkursy/rysunki-postaci-z-mangi-i-anime-3/ |
|
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 29-04-2009, 21:42
|
|
|
Na skrzynce redakcyjnej jest plan premier na miesiąc maj.
Zabieram się więc za stworzenie ogłoszenia do konkursu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|