Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Korespondecja z innymi stronami: |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-03-2010, 00:53
|
|
|
Zwiesiło mnie, autentycznie... "Kod dostępu"? Chyba nie mysli, że mamy jakiś ukryty dział ==
Nie wiem, czy nie należy zapytać, o co chodzi. Bo możliwe, że nie rozumie, na jakiej zasadzie działa wymiana linków. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 07-03-2010, 20:30
|
|
|
Akurat po wiadomej dyskusji PM-kowej dotyczącej (nie)legalności streamingu South Parku, otrzymałem cuś takiego:
Szymon Wyrzykowski <flashasplash@gmail.com> napisał/a: | Witam J
Chciałbym wymienić się buttonem 88x31 z Waszym serwisem. Adres mojej strony to: http://www.cartooncenter.pl .
Prosiłbym o rozpatrzenie mojej propozycji – seriale animowane to nie tylko anime, niektórzy na pewno lubią też inne J
Pozdrawiam,
Administracja CC |
|
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 07-03-2010, 20:38
|
|
|
A japoneczka w końcu nas oświeciła o co jej chodziło z tym "kodem dostępu":
japoneczka.pl napisał/a: | Dzień dobry,
Chodziło mi o kod baneru lub buttona Tanuki, abym mogła go umieścić na swojej stronie :-)
Już sama znalazłam i za chwilę pojawi się na stronie japoneczki.
Proszę również o umieszczenie w linkowni mojego adresu.
z ciepłymi pozdrowieniami,
Małgosia |
|
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 07-03-2010, 22:59
|
|
|
A do Cartooncenter należy wysłać standardowy e-mil odmowno-umoralniający. |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-03-2010, 00:28
|
|
|
Tak aktywnie nas zasypują propozycjami współpracy, że aż wrednie dał bym im dodatkowo odpowiedź na forum, żeby więcej nie słali... |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 08-03-2010, 14:27
|
|
|
Dostałam coś takiego:
niunqa1@wp.pl napisał/a: | Witam serdecznie!
Mam pytanie: Czy dałoby radę umieścić na stronie głównek informację o organizowanym przez nasz portal - konkursie literackim na opowiadanie fantasy?
http://www.apeironmag.pl/konkurs/
Pozdrawiam,
Ewa Żuchowska
APEIRON MAGAZINE |
|
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 08-03-2010, 14:42
|
|
|
W zasadzie nie widać przeszkód, poza jedną i banalną - co właściwie z tego będziemy mieli? Na ich stronie nie widzę żadnej możliwości zamieszczania banerów, jeśli istnieją jakieś linki, to tak schowane, że ich na pierwszy rzut oka nie znalazłam... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-03-2010, 15:24
|
|
|
Istnieją linki - po prawej stronie, nisko. Ale, well, taka reklama to żadna reklama. |
|
|
Teukros
|
Wysłany: 08-03-2010, 15:34
|
|
|
Strona ma wysoki PageRank, 5 (większy od naszego). Nawet sam link mógłby być korzystny. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 08-03-2010, 16:01
|
|
|
Cytat: | Szymon Wyrzykowski <flashasplash@gmail.com>
do "Redakcja Tanuki.pl" <tanuki.redakcja@gmail.com>
data 8 marca 2010 12:18
temat RE: Wymiana
wysłana przez gmail.com
podpisana przez gmail.com
ukryj szczegóły 12:18 (3 godz. temu)
Witam, i bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź.
Niedawno razem z resztą administracji zastanawialiśmy, czy rzeczywiście by nie usunąć linków prowadzących do chomikuj.pl i innych serwisów, na których znajdowały by się nielegalne materiały South Park czy The Simpsons. Postanowiliśmy usunąć je wszystkie, zastąpić linkami do legalnych źródeł, np. do działu tapet southparkstudios.com czy innych podobnych wiadomości. Chciałbym jednak zauważyć, że póki co nasz serwis poza linkowaniem do innych serwisów nie działa nielegalnie, nawet pośrednio. My jedynie nakładamy napisy w formacie *srt na materiały filmowe pochodzące z oficjalnej strony serialu South Park, http://www.southparkstudios.com . Tak więc, wszelkie linki do ściągania usuniemy, a dodatkowo nad odcinkami dodamy informację, że oglądanie poniższych odcinków jest możliwe wyłącznie w przypadku posiadania legalnej kopii tego materiału, którą można zakupić: (tu podamy linki prowadzące do np. iTunes).
Czy takie zmiany wprowadzone w Naszym serwisie, który wbrew pozorom posiada „twórczość własną” ( J ) były by satysfakcjonujące? J
Pozdrawiam,
Szymon Wyrzykowski, Administrator serwisu CartoonCenter.pl |
|
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 08-03-2010, 22:39
|
|
|
Czyli rozumiem, że zgadzamy się na reklamę konkursu w zamian za linka?
A co do CartoonCenter.pl - póki co nie usunęli nielegalnych plików, ale jeśli takie zmiany nastąpią to cóż im można zaproponować? Jakby to powiedzieć, mają troszkę inną tematykę, że sama nie wiem co w tym przypadku im zasugerować.. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-03-2010, 23:20
|
|
|
IKa napisał/a: | My jedynie nakładamy napisy w formacie *srt na materiały filmowe pochodzące z oficjalnej strony serialu South Park, http://www.southparkstudios.com . |
O ile pamiętam z dyskusji, to też jest nielegalne. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 09-03-2010, 16:47
|
|
|
Dobrze, że mi zwróciłeś uwagę Crack. A Japoneczka się dopomina o dodanie swojej strony do linkowni:
Cytat: | Dzień dobry,
Mam nadzieję, że w poprzednim mailu wyjaśniłam o co chodziło mi z kodem do banera lub buttona :-)
Graficzka Tanuki.pl już widnieje na stronie japoneczki, jednakże jakoś siebie nie mogę znaleźć w linkowni na Państwa stronie?
Proszę napisać w którym miejscu jest, albo wysłać link.
pozdrawiam,
Małgosia |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 09-03-2010, 21:53
|
|
|
Jest odpowiedź w sprawie konkursu od APEIRON MAGAZINE:
Cytat: | Jak najbardziej! Nie wiem, czy mam przygotować jakąś notkę, czy Państwo sami coś wstawicie?
Jeśli chodzi o link, to już zgłaszam to redaktor naczelnej i pojawi się na stronie Magazynu.
Pozdrawiam,
Ewa Żuchowska |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 10-03-2010, 21:02
|
|
|
Odpowiedź od CartoonCenter:
Cytat: | Cieszę się, że idea usuwania materiałów nielegalnych została przez Waszą redakcję pochwalona. Obawiam się jednak, że bez odcinków online Nasz serwis nie będzie w stanie się utrzymać, tak więc jeśli nie odpowiada Waszemu serwisowi opcja takiej strony, jaka jest teraz, to muszę ze smutkiem stwierdzić, że w tym punkcie kończy się próba współpracy Naszych portali. Niemniej jednak, gorąco dziękuję za rozmowę i wymianę własnych poglądów.
Pozdrawiam,
CartoonCenter.pl |
Jak rozumiem - nie obrazimy się raczej za przygotowaną wcześniej notkę ze strony APEIRON MAGAZINE?
I mam pytanko - kiedy można się spodziewać dodania strony japoneczki do linkowni? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|