Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Plagiaty - wzór listu, połów, wyniki polowania |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-10-2008, 21:17
|
|
|
Należy znów sprawdzić kreskówki.pl na okoliczność nowych uploaderów i plagiatów, wliczając także parafrazy. |
|
|
|
|
|
IKa
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-10-2008, 18:43
|
|
|
Są dwa. To u ciebie coś nie tak. (JESZCZE są.....) |
|
|
Teukros
|
Wysłany: 22-11-2008, 11:28
|
|
|
Zupełnie przypadkiem trafiłem na trochę poważniejszą sprawę - jakaś firma prowadząca sprzedaż wysyłkową uznała, że nasze recenzje doskonale nadają się na opis produktu. Co prawda zamieszczają informację, skąd zaczerpnęli opis (przez to ich znalazłem), ale nie jest klikalny. Co robimy?
Adres - https://www.idvd.net.pl/sklepy/filmy/kategorie/7/5/#wiecej (trzeba kliknąć na przycisk "więcej" przy okładce). |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-11-2008, 12:19
|
|
|
...To zadanie dla Sekretarza Redakcji :)
Moim zdaniem, skoro zamieszczają ten opis, to wykazują się dobrą wolą, więc warto by do nich napisać z prośbą, żeby on był klikalny. Nawet nieklikalny zresztą w jakiś sposób może "kierować" do nas ludzi, więc też ma to swoje korzyści - dlatego byłabym raczej dyplomatyczna. Jeśli nie chce im się dawać linków do poszczególnych recenzji, to wystarczy tak naprawdę do strony głównej. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 22-11-2008, 22:38
|
|
|
Otrzymałam dziś Pmkę od Shinpū
Cytat: | Od: Shinpū
Do: IKa
Wysłany: Dzisiaj o 16:51
Temat: Problem Cytuj wiadomość
Witam
Jak zapewne zauważyliście od dłuższego czasu jestem zupełnie nieobecny. Ma to związek z moją obecną sytuacją, jakby to ująć, osobistą, która uległa ogromnemu skomplikowaniu. Powoduje ona wręcz chroniczny brak czasu u mnie i niestety nie mogę poświęcać wystarczającą ilość czasu na zadanie jakie mi powierzyliście.
Przepraszam, ale w związku z tym, że ta sytuacja potrwa u mnie przez nieokreślony czas, musze zrezygnować z funkcji jaką mi tutaj powierzono.
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam |
W takiej sytuacji proszę o zdjęcie go z funkcji.
Odpowiedź:
Cytat: | Witam,
Bardzo dziękuję za to, że poinformowałeś nas o niemożności dalszego kontynuowania podjętej pracy.
Przede wszystkim chciałam w imieniu całej Redakcji Tanuki.pl podziękować Ci za Twój wysiłek i pracę włożoną w tępienie plagiatów. Wykonałeś naprawdę kawał trudnej roboty i za to jesteśmy Ci za to niezmiernie wdzięczni.
Życzę powodzenia i zapraszam do zajrzenia czasem do nas.
IKa |
|
|
|
|
|
|
BECK
|
Wysłany: 04-12-2008, 12:09
|
|
|
Sprawa z peb.pl załatwiona bezproblemowo - nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, ale wszystki recenzje zostały do dziś usunięte, bądz tematy wykasowane. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-12-2008, 19:49
|
|
|
Nowa lista linków do zweryfikowania.
pl-animes-sorted.txt
|
Pobierz Plik ściągnięto 48 raz(y) 62,6 KB |
|
|
|
|
|
|
IKa
|
|
|
|
|
BECK
|
Wysłany: 17-12-2008, 10:54
|
|
|
Wybaczcie moja nieobecność, jednak musiałem stoczyć bitwe ostateczną z Politechniką, przed przerwą świąteczna xD Teraz mam już wszystko z głowy, bitwa zakońzyła się wynikiem 12:0 dla mnie xD, więc moge się zabrać do działania ;] Dziś sprawdze powyższe forum i zrobie dalszy przegląd linków z pliku ;] |
|
|
|
|
|
BECK
|
Wysłany: 17-12-2008, 18:05
|
|
|
IKa napisał/a: | http://www.teknomania.fora.pl/inne-anime-i-mangi,25/ - do sprawdzenia |
Forum sprawdziłem - jest czysciutkie, są tam wyłącznie skrótowe wypowiedzi na temat danego anime, badz jakies wynurzenia autora tematu dotyczace serii, żadnych plagiatów nei znalazłem ;] |
|
|
|
|
|
BECK
|
Wysłany: 13-01-2009, 11:04
|
|
|
Przez swięta calkowicie wyłącyłe msię z działalności jako, ze nie było mne w domu i nie miałem czasu na zajęcie sie sprawami plaiatów. Obecnie przygotowuję się do sesji, jedak stopniewo i w miarę możliwości sprawdzam ostatni plik plagiatora i śle mejle;] |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 13-01-2009, 23:11
|
|
|
O, a ja właśnie miałam pytać na jakim etapie jesteś z czyszczeniem i kiedy poprosić o kolejną listę z antyplagiatora :) |
|
|
|
|
|
BECK
|
Wysłany: 13-01-2009, 23:52
|
|
|
To już chyba wszystko jasne - obecnie będzie to raczej powolny proces, obecnie ponad 1/2 może w porywach 2/3 listy, jest sprawdzonych jak tylko się uwine z resztą to dam znać ;]
Jednak będzie to szło obecnie nawet wolniej niż się sam spodziewałem - totalny brak czasu na cokolwik ogranicza moją działanośc w tym zakresie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|