Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Moja rezygnacja |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-03-2010, 19:32 Moja rezygnacja
|
|
|
Ja również postanowiłem zrezygnować z dalszej współpracy. O takim kroku myślę już od dawna, bowiem anime w zasadzie nie jest moim głównym hobby, ja jestem tak naprawdę fantastą. Co więcej temat japońskich filmów animowanych od dłuższego czasu mnie nuży.
Zanim podziękuję za współpracę chciałbym jednak poprosić o zajęcie się kilkoma sprawami porządkowymi.
1) Prosiłbym Tilka o przekazanie komuś kluczy i haseł do panelu Rebela.
2) Zastanówcie się, czy nie wygodniej będzie dla was wyłączyć Rebela i zastąpić go znowu Adsensami. Wymagają one mniejszej pracy i czujności.
3) Prosiłbym w tym momencie o zdjęcie z pełnionych funkcji redakcyjnych.
W tym momencie chciałbym podziękować Wam za bardzo długą i owocną współpracę. Przyłączenie się do Tanuki było z całą pewnością najlepszą i największą rzeczą, jaką zrobiłem w swoim życiu. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie mi jeszcze dane brać udział w tego rodzaju projekcie. Nie żałuje ani jednej, spędzonej z Wami chwili.
Za kilka dni napisze bardziej formalne podziękowania, które będzie można przeczytać na moim blogu. W tej chwili jednak jedyne, co mogę zrobić, to powiedzieć jeszcze raz "dziękuję", bowiem podarowaliście mi naprawdę wspaniałe 7 lat. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|