FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Moja rezygnacja
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-03-2010, 19:32   Moja rezygnacja

Ja również postanowiłem zrezygnować z dalszej współpracy. O takim kroku myślę już od dawna, bowiem anime w zasadzie nie jest moim głównym hobby, ja jestem tak naprawdę fantastą. Co więcej temat japońskich filmów animowanych od dłuższego czasu mnie nuży.

Zanim podziękuję za współpracę chciałbym jednak poprosić o zajęcie się kilkoma sprawami porządkowymi.

1) Prosiłbym Tilka o przekazanie komuś kluczy i haseł do panelu Rebela.

2) Zastanówcie się, czy nie wygodniej będzie dla was wyłączyć Rebela i zastąpić go znowu Adsensami. Wymagają one mniejszej pracy i czujności.

3) Prosiłbym w tym momencie o zdjęcie z pełnionych funkcji redakcyjnych.

W tym momencie chciałbym podziękować Wam za bardzo długą i owocną współpracę. Przyłączenie się do Tanuki było z całą pewnością najlepszą i największą rzeczą, jaką zrobiłem w swoim życiu. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie mi jeszcze dane brać udział w tego rodzaju projekcie. Nie żałuje ani jednej, spędzonej z Wami chwili.

Za kilka dni napisze bardziej formalne podziękowania, które będzie można przeczytać na moim blogu. W tej chwili jednak jedyne, co mogę zrobić, to powiedzieć jeszcze raz "dziękuję", bowiem podarowaliście mi naprawdę wspaniałe 7 lat.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Odpowiedz do tematu