Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wulgaryzmy: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-08-2005, 20:32
|
|
|
Tak, to maska. Tak założona została po to, by ludzie nie musieli patrzeć na nasze zakazane mordy. Dla ciebie to brak kultury. Dla mnie pakowanie się na bal maskowy bez takowej jest jej brakiem.
A jako, że to ja trzymam pałkę, więc wymierzam ciosy.
Jak mnie kiedyś spotkasz na ulicy, tudzież doczłapiesz się moderatorstwa, to niechybnie sytuacja się odwróci, ale to głos przyszłości.
Jak narazie doszliśmy do następujących efektów:
- osoba obrażona (więc pokrzywdzona) się znalazła.
- odpowieni paragraf w Konstytucji się znalazł.
- paragraf mówiący, że moja decyzja nie podlega dyskusji się znalazł.
Nie widzę więc dalszego sensu tej rozmowy kontynuowania. W razie czego prosze skierować swe wnioski do administracji. Odradzam jednak Avellane, bo chyba nie jest w humorze, a Crack wyjechał.
Dla mnie ta dyskusja jest zamknięta. Posty z niej zostaną wymiecione za trzy dni, by nie straszyć ludzi.
Jeśli natomiast ktoś chce rozmawiać o obłudzie i innych takich, to niech sobie założy na to nowy temat.
(Buhaha! Jaki ja jestem obłudny! Prawie jak Don Pedro szpieg z krainy Deszczowców!) |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-08-2005, 20:34
|
|
|
Temat zamykam, jako, że dyskusja za bardzo nie ma sensu.
Cytat: | "Szanujemy cie " zgroza przeciez karzdy wie że własny subiektywizm nie pozwala na szacunek dla człowieka o pogladach sprzecznych i godzacych w moja oraz psujacych mi samopoczucie. Dla mnei taka gadka to poprostu krycie sie z prawda udawanie lepszego i tyle. |
Przerabialiśmy już to. Znajdź sobie tamten temat i moją odpowiedź, powinna gdzieś tam być. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|