Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Raport z misji po Agencjach |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-01-2009, 15:48
|
|
|
Crack napisał/a: | Przypominam: znajomy ma PasjaGSM.pl w AdVice, prowadzi to pod firmą ojca który nie bierze w tym udziału (czyt. 20 latek sam załatwia całą tę papierkologię). Jedynym informatykiem w portalu jestem ja, wprowadzanie zmian itp. odbywa się jeszcze bardziej chaotycznie niż u nas. |
Crack: czy mógłbyś zdobyć dane ile jest tych papierów i jak to szczegółowo wygląda? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 14-02-2009, 18:14
|
|
|
Ponieważ na razie podejmowane przez Zegarmistrza próby znalezienia reklamodawcy pozostają bez powodzenia, pomyślałem, że po prostu popatrzę jak swoje usługi reklamowe reklamują inne strony. Różnego rodzaju podstrony z informacjami reklamowymi znalazłem sporo, ale ta chyba najbardziej mi się spodobała:
http://sajfaj.pl/informacje/reklama-i-sponsoring/
Jest zwięzła informacja o cenie reklamy, trochę autopromocji i ładny obrazek z Google Analytics. Proponuję zrobić coś podobnego u nas, może ktoś sam się napatoczy? |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|