Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
ONE PIECE |
Który pirat z załogi Rufiego podoba ci się najbardziej? |
Rufi |
|
16% |
[ 1 ] |
Zoro |
|
0% |
[ 0 ] |
Nami |
|
0% |
[ 0 ] |
Usopp |
|
16% |
[ 1 ] |
Sanji |
|
50% |
[ 3 ] |
Chopper |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 1 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Wersja do druku |
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:21
|
|
|
>) no ba!!! Ma się te oko nie?^_^
A czy autorzy nie chcieli jej spiknąć z bohaterem głównym? |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:27
|
|
|
mnie sie wydaje ze jednak z blondynem^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 19-05-2004, 10:15
|
|
|
Cytat: |
Tylko podobno ma za sobą smutną historię, ja niestety nie wiem jaką
|
UWAGA MEGA SPOILER
Sanji był kucharzem na pływającej restauracji jako dziecko. Restaurację tą zaatakowali piraci pod przewodnictwem Jeffa, którego kopnięcia łamały maszty. Sanji stanął do walki z nimw obronie statku, ale fala morska zmyła go do wody. Jeff bez namysłu skoczył mu na pomoc(nie wiem po co). W trakcie ratowania Sanjiego zachaczył nogą o kotwicę i żeby ratowac chłopaca pozbaił się owej kończyny by popłynąc dalej. Potem morze wyrzuciło Sanjiego i Jeffa na sklaista bezludna wyspe. Jeff dał Sanjiemu trochę jedzenia, obok siebiesamego zostawił wielki wór. Chłopiec, po kilkudziesięciu dniacvh nie miał już nic, chciał napaść na Jeffa, który wciąż siedział z pełnym workiem. Tylko rozciął materiał i zebiał. w ogromnym worku było złoto. Jeff oddał Sanji'emu całe jedzenie i nie miał nioc w ustach o kilkudziesięciu dni. Sanji tak się wzruszył, ze przywiązał się do jeffa jak do ojca i razem założyli pływającą trestauracje o nazwie "baratie" To tyle.
KONIEC MEGA SPILERA
A tak a propo parki NAMI + RUFi... Jak taki koleś, który nie rozróżnia kierunków świata, zrzera wszystko, nie ma pojecia o czułości i namiętności, mógłby być w parze z Nami???? To absolutnie nie do wyobrażenia.
Rufi jest najlepszy. Jeśli tylko trochę się go pozna bije on na głowę i Sanjiego i Zoro i Nami i Usoppa i całą resztę. Nie mówię, ze Sanji nie jest fajny. W filmach kinowychn walki z nim w roli głównej bija na głowę wszystko. Zoro z kolei swoimi trzema katami wywija takie neisamowite rzeczy że wszyscy leżą. ONE PIECE TO NAJLEPSZE ANIME ŚWIATA! |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 19-05-2004, 13:18
|
|
|
Dzięki za wyjaśnienie^^
Wiesz, ja nie znam za bardzo Rufiego^^ Dlatego też "na oko" spodobał mi się Sanji^_^
Ale z opisu wynika, że Rufi jest bardzo sympatyczny^_______^ |
|
|
|
|
|
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 23-05-2004, 15:48
|
|
|
I dobrze , ze ci się spodobał Sanji, bo to jest zarąbista postać!!!!!
Jak chcesz info od jakiejś postaci to daj znać a wyśle ci na priv. |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|