ONE PIECE |
Który pirat z załogi Rufiego podoba ci się najbardziej? |
Rufi |
|
16% |
[ 1 ] |
Zoro |
|
0% |
[ 0 ] |
Nami |
|
0% |
[ 0 ] |
Usopp |
|
16% |
[ 1 ] |
Sanji |
|
50% |
[ 3 ] |
Chopper |
|
16% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 1 |
Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
Wersja do druku |
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 01-05-2004, 15:54 ONE PIECE
|
|
|
Aż się dziwię, zę jeszcze nie ma tego tematu... No wiec jak? Kto widział, kto lubi? Kto widział, a nie lubi? Kto nie widział a lubi??? Kto nie wie co to??? Zapraszam do konwersacji! |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-05-2004, 07:12
|
|
|
Nie widziałem i nie mam wyrobionego zdania.
Swoją drogą to chwlebny pomysł zakładać tematy o widzianych przez siebie anime. Będzie trzeba go rozpropagować. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 03-05-2004, 17:44
|
|
|
Również nie widziałam, ale czytałam recenzje i słyszałam opinie^^ Chciałabym bardzo zobaczyć bo podobno rewelacyjne^^ Jeśli zobaczę lub jakimś cudem dorwę mangę w łapki to przeczytam^_^ |
|
|
|
|
|
Ragnarok_666
|
Wysłany: 04-05-2004, 14:42
|
|
|
widziałem z 2-3 odcinki na RtlII
Wygłądało mi na coś w stylu DB (albo naruto) tyle że jest o piratach i kreska mniej mi się podoba |
_________________ przepraszam wszystkich |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 04-05-2004, 20:06
|
|
|
Ja tylko widziałam kilka obrazków i stwierdziłam, że fabuła (podobno niezła) fabułą, ale na takie rozdziawione, paskudne pyski to ja patrzeć nie będę ^^'' |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-05-2004, 21:44
|
|
|
Ani ja:P. Kreska faktycznie wyjątkowo paskudna. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-05-2004, 22:22
|
|
|
Kreska jest...specyficzna. Ale idealnie oddaje realia pokreconego swiata.
Seria z serii >) obejrzec mozna. mi sie nie podoba, a i mlodsze rodzenstwo woli Digimon Tamers. |
|
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 05-05-2004, 10:06
|
|
|
Ja tam nawet po artykule w kawaii stwierdziłam, że takich obrzydliwych mord to ja oglądać nie bede, po co sie zmuszać ;P |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 05-05-2004, 13:13
|
|
|
Nie musisz się zmuszać^^
Mimo to myślę, że warto obejrzeć;P |
|
|
|
|
|
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 13-05-2004, 16:52
|
|
|
A ja uważąm, ze kreska w One Piece, mimo, ze specyficzna, jest naprawdę niesamowita i po prostu mistrzowska. Pan oda jest oryginalny jak mało kto! Super seria!!!! Polecam zwlaszcza drugi film kinowy! |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 13-05-2004, 22:13
|
|
|
Buahaha! I dobrze!!!!
Niby nie oglądałam... ale zagłosuję na Sanji'ego^^ Najnormalniej wygląda^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 14-05-2004, 07:49
|
|
|
Sanji^^ on wygląda najlepiej^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
radykalny_ed
|
Wysłany: 14-05-2004, 17:54
|
|
|
He he he a ja głosowałem na... Rudolfna, tfu, Choppera! Nie ma jak reniferki z niebieskimi noskami, są takie kawaiiiiii !! (chciałem wam dać jego rysuneczek, ale nie umia znaleść ^^'').
One Piece jest faktycznie dobrym anime przygodowym^^. RTL II - 15.10, od poniedziałku do piątku^^! |
_________________ Lepsza siła argumentu, niż argument siły. |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 15:52
|
|
|
A gdyby tak "oglądnąć" bohaterów?
Usopp->nałogowy kłamca.Ma jednak dobre oko^^ O wyglądzie mogę powiedzieć tyle, że nie podoba mi się jego szpiczasty nos i ee... dziwne usta. Są trochę zbyt nienaturalne.
Nami->miałam właśnie dylemat czy na nią nie zagłosować.Złodziejka (Xellas już ją lubi XD)Jest też dobrą nawigatorką. Śmiem stwierdzić, że jej funkcję w pirackiej drużuynce możnaby porównać do funkcji Zela w slayach. I ona i on są mózgami grupy.. Na dodatek jest ładna^_^ (i bardzo by pasowała do Sanji'ego^^, czy później coś wykwitło?). Podziwiam, być samej na pirackim statku z tyloma chłopami.XD Więc nr2!!!!
Sanji->jak pisałam bardzo mi się podoba.Kucharzyk XD (Tylko podobno ma za sobą smutną historię, ja niestety nie wiem jaką...:<)
Zoro->nooom....całkiem, całkiem...ale te zielone włosy^^""""To trochę przeszkadza w jego wyglądzie. Ale jak kto woli;P
Rufi->w sumie nawet niewiele wiem o nim^^ Na wygląd jest miłym chłopaczkiem^^ Z pewnością bardzo sympatycznym (ale nie umywa się do Sanji'ego;PPPP)
A ktoś zna te postacie z anime lub mangi? Może robią lepsze wrażenie niż po przeczytaniu recenzji^^
Ale to bardzo miła drużynka. Chciałabym zobaczyć wydanie mangi na polskiem rynku. Mam nadzieję, że kiedyś do tego dojdzie...:( |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:12
|
|
|
Nami lubię od kąd ją pierwszy raz zobaczyła:P
bardzo do Sanjiego pasuje^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
|