Różowo miiiiii |
Czy lubicie kolor różowy? |
Tak |
|
15% |
[ 5 ] |
Nie |
|
21% |
[ 7 ] |
Zależnie od odcienia |
|
36% |
[ 12 ] |
Wszystko mi jedno |
|
24% |
[ 8 ] |
eee... znaczy jaki? ^^" |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 33 |
Wszystkich Głosów: 33 |
|
|
|
Wersja do druku |
Ryuzoku
|
Wysłany: 05-01-2005, 14:09
|
|
|
różowy, kolor jak kazdy inny i może być, w średnich ilościach oczywiście...
więc nei wiem na co narzekasz Raz...
Cytat: | Lubie rozowa damska bielizne. Na damach oczywiscie >D |
o tak Sm00k, tutej racja^^" |
|
|
|
|
|
Moonlight
Ultra Innocent Uke
|
Wysłany: 05-01-2005, 15:42
|
|
|
Ja to właściwie przeciwko różowemu nic przeciwko nie mam, pod warunkiem że znajduje się możliwie jak najdalej ode mnie. Im bliżej, tym coraz mniej go toleruję i sama staram się trzymać od niego z daleka. Wiem, obsesja ^^" |
|
|
|
|
|
Aori Takera
Shonenai maniac^^
Dołączyła: 06 Paź 2004 Skąd: Z samego serca chaosu- czyli Warszawy.. Status: offline
|
Wysłany: 02-02-2005, 15:51
|
|
|
Aa.. Różowy lay.. czemu nie ;) na walentynki moze być XD
Róż w miare znosze< sama mam ciuchy w tym kolorze> no ok. Nie to, że znosz,e ja go lubie^^ < nie bić XD> Tak tak :P< Jak dziecko od dwóch lat shojce czyta i szojcowe rysunki ogląda to co się dziwić^^> Kiedyś miałam nawet różowe ściany XDDD No ale powoli mi przechodzi< namolne koleżanki, niesympatyczne koleżanki, wredne koleżanki, głupkowate koleżanki, pindrzące się koleżanki- przepraszam, każda sie zawsze jak Barbie ubiera ==>
Róż i kicz..? No niestety tak.. Wystarczy spojrzeć na połowę magical girls- berełko, światełko, krysztalik, sukienka, kokardka- zaaaawsze róż ==
Ale jeszcze raz- za layem różowym jestem jak najbardziej XDDD |
_________________ Nigdy nie poddawaj się przeznaczeniu,
nawet wśród płaczu i złości
jest cos tak potężnego, że nie zdołasz sie oprzeć.
Takie jest prawo miłości.
|
|
|
|
|
Shiira
Gość
|
Wysłany: 05-02-2005, 23:31
|
|
|
Róż?
O tak.
Byle wściekły. Oczojebny. Zabójczy. Najlepiej w połączeniu z czerwienią *ma bluzkę w różowo-czerwone pasy i takież zakolanówki >.>*
Co prawda, kiedy widzę taką panią w *widok z galerii pomorskiej* białym futrze z różowym kołnierzem, różowej bluzce, różowych sztruksach przecieranych na biało, różowych butach, różowej torebce, blond włosach, hebanowej cerze oraz błękitnych powieczkach to mam mieszane uczucia. Ciśnie mi się na usta 'róż tak - ale w ograniczonych ilościach >.>'. A koleżanki jeno się śmieją. Ja naprawdę nie mam pojęcia, z czego >)
Sama nie wiem, co w takim razie jest kiczem - czy moje dewiacje kolorystyczne, czy takie panie..
a różowe forum... proszę nie >.> chyba że z okazji obrzydliwego usańskiego święta patrona wariatów, to tak. Przypasuje klimatem. |
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-02-2005, 02:51
|
|
|
Różowy toleruję w dwóch postaciach: Różowej Pantery, oraz tego, o czym wspomniał Sm00k. :P
W innych wypadkach: nawet się do mnie z tym nie zbliżać... |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 06-02-2005, 10:55
|
|
|
rózowa damska bielizna? a czarwona ;']?
Róz jes znosny i bardzo ładny póki wam po szkole nie zaczną grasować chirliderki (tak to sie pisze?). bardzo bym chciala wiedziec skad one wytrzasnely tak jadowicie różową torbe XD |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 06-02-2005, 17:48
|
|
|
Aria u Was chirliderki (również nie wiem jak napisać _^_) a u nas grasują dwie panie które codziennie chodzą z takimi torbami zamiast tornistrów :/
Zwlaszcza że to do jakiś zielonych bluzeczek i innych gezguść T____T |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 06-02-2005, 18:26
|
|
|
Cheerleaderki XD
Aria, u nas w szkole takie są? ^^" Nie zauważyłem (nie dziwota, jak się z klasy nie wychodzi- a teraz wcale mnie do wychodzenia z niej nie zachęciłaś :P) |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 06-02-2005, 19:04
|
|
|
Vel- czasami musisz przejść z klasy do klasy. Wtedy takie gimnazjalistki hasają po korytarzach. na początku roku jak jeszcze ciepło wyło to robiły na dworze jakoeś układy, wierze, rózowe konstrukcje z ludzkich cial i ponponów. Na korytarzach śpiewałi i tańczyły wymachująć ponponami. teraz jakoś rzeczywiscie zniky... czyżby nie było rózowych kórtek w Rybnickich sklepach? |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 11-02-2005, 17:07
|
|
|
Luuuuuziooowy!!!! Nomie kocha luziowy! Luziowy śliczny taki.. ^____^
Czy Nomie wspominała już, że grypa jej mózg wypala? |
|
|
BetiiX
+Mala wiedźma+
|
Wysłany: 15-02-2005, 19:52
|
|
|
zalezy od odcienia.. typowy landrynkowy roz mnie denerwuje, ale w pastelowym odcieniu jest juz nawet fajny :) chociaz myslalam o zakupie rozowo-landryniastych wysokich trampkow (jednak kupilam czerwone:P)
Aria.. nieboje sie ataku :) to taki maly offtopic.. nikt nie musi czytac ani zwaracac nan uwage |
_________________ ::Love is like wind, you can't see it, but you feel it::
::galeryjka na DA-> www.shy4.deviantart.com ::
::ja wcale nie jestem taka wredna jak sie moze wydawac, to tylko pozory^^":: |
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
Wysłany: 28-02-2005, 14:02
|
|
|
raflik napisał/a: |
Rozowy- Kolor smierci
|
Przypomniało mi się, jak kiedyś narysowałam anioła śmierci - małą dziewczynkę w sukieneczce z falbankami i z różową kosą w łapkach _^_
Ryuzoku napisał/a: |
skoro kolor taki znośny to moze powinien powsta lay w różowe pikacze?(remember it?:P)
|
Remember, remember...
A odnośnie moich upodobań to zaliczam się do większości, tzn. lubię albo nie zależnie od odcienia.
I z uporem twierdzę: layout poprzedniej wersji mojego bloga był FIOLETOWY, nie różowy _^_ |
_________________ http://monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17017396
|
|
|
|
|
|