WAKACJE!! ^_^ |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-06-2005, 22:24
|
|
|
Ha, to teraz ja!
W piątek miałam ostatni egzamin, co oznacza, że od dziś teoretycznie mam wakacje. niestety tylko teoretycznie, bo i tak będę zasuwała w zakładzie, w którym robię magisterkę, i klęła na cały świat, że głupie komórki nie chcą się zmutować tak, jakbym chciała, ale zawsze coś :)
A plany? Dom (-> zakład), pewnie weekendowo działka, a w sierpniu wakacyjny zlot Jenotów (ha! jak to fajnie brzmi :D). Plus we wrześniu praktyki w Centrum Zdrowia Dziecka. |
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-06-2005, 07:29
|
|
|
Obie będziemy w domu siedziały, no ale nie wiem czy się nudziły...w domu czy nie wakacje są super!! :D |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 10-06-2005, 19:02
|
|
|
Planowałam pojechać do Chełma odwiedzić koleżanę, ale nic z tego zapewne nie wyjdzie. Za dwa tygodnie zaczynam staż i nie mam co marzyć o jakichkolwiek wakacjach. :/ |
|
|
Xel
|
Wysłany: 11-06-2005, 13:18
|
|
|
Wakacje? Rozpoczalem ponad miesiac temu :] |
_________________ 'dzięki diabelskiej pysze, jednych nie widzę a drugich nie słyszę' |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 28-06-2005, 07:21
|
|
|
no i już są...nawed dobrze się zaczęły,wczoraj byłam nad wodą (na grila),było super! |
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 28-06-2005, 12:48
|
|
|
Wakacje..ach..wakacje..cały lipiec siedze w domu a cały sierpień jestem na obozie harcerskim XD cudowne wakacje, nie ma co.. |
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 28-06-2005, 13:49
|
|
|
jesteś ''HARCERKĄ''?????? |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-06-2005, 16:55
|
|
|
Albo "DRUCHNĄ"...
Ja poza Reanimką i FF conem odwiedzę najweselszy zakątek Europy czyli BIAŁORUŚ. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-06-2005, 22:46
|
|
|
Rukia napisał/a: | jesteś ''HARCERKĄ''?????? | LOL, Rukia. W dodatku nie jedyną! Ich tu jest całkiem sporo... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 29-06-2005, 06:57
|
|
|
Jak zwykle nic nie wiem ;_; |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-06-2005, 12:19
|
|
|
Druhną, na Boga ojca, przez samo "h"!
Zgłasza się dyżurna harcerka tegoż forum ze stażem sześcioletnim. Właśnie wróciłam z biwaku harcerskiego, na którym udała mi się niezwykła sztuka - mianowicie opaliłam sobie tylko jedną nogę... Za to teraz mam upośledzoną prawą dłoń (rany na trzech palcach ==') i nie czuję się najlepiej.
Kusi mnie, coby nie pojechać na obóz w tym roku. Problem polega na tym, że 1. zapłaciłam już 2. zawiodłabym bardzo wiele osób tym 3. potrzebują mnie tam psiakrew. Idę o zakład, że znowu wrócę z tego obozu koszmarnie zestresowana z nawrotami nerwicy serca ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 29-06-2005, 12:24
|
|
|
Mai-no to nie jedź...po co jechać skoro nie odpoczniesz ani nic takeigo, i jeszcze ci źle będzie po powrocie??
a że zapłaciłaś...spróbuj sie dogadać, może da sie zrobić tak że skoro nie jedziesz to Ci zwrócą pieniądze-wg mnie to powinno sie tak dać... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-06-2005, 12:37
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | 2. zawiodłabym bardzo wiele osób tym 3. potrzebują mnie tam psiakrew |
Gdyby nie te dwa punkty na pewno bym nie pojechała. Uwierz mi Ryu, pieniądze to akurat najmniejszy problem =='
A że jestem jedną z tych "starszych" harcerek (i do niedawna byłam zastępową) mam na głowie kilka zajęć do przeprowadzenia i mnóstwo innych dziwnych rzeczy (np. odpowiadam za zbudowanie bramy do obozu). Dzięki Bogu, że w tym roku nie robię za zastępową pełnoprawną, boby mnie trafiło już na pewno. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 29-06-2005, 12:45
|
|
|
nie mam pojęcia o żadnych obowiązkach, w okolicach obozu harcerskiego byłem raz w życiu-podobała mi sie nawet brama, polowa z kłód ładnei sie prezentuje po środku lasu, ale ajkoś sądze że harcerstwo nei dla mnie
1-nie przepadam za mundurami
2-po co w harcerstwie tyle oporządzenia skoro i tak każdy weźmie co chce?:P
3-tym dłużej sie tam jest tym bardziej sie jest potrzebnym-nie wyrobił bym.... |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 29-06-2005, 13:44
|
|