WAKACJE!! ^_^ |
Wersja do druku |
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-05-2005, 13:36 WAKACJE!! ^_^
|
|
|
Już niedługo....wakacje.......ja zostaje w domu, ale i tak będzie fajowo
może wycieczki kilkudniowe,albo wyjazdy na basen.
Wakacje są świetne!!!Jdo szkoły nie trzeba chodzić!!!:)
WAKACJE!!!!HURRAAAAAAAAA...!♥♥♥♥A wy co będziecie robić??:] |
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-05-2005, 16:26
|
|
|
Ja bede miał płatne wakacje na koszt MON :P |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-05-2005, 21:44
|
|
|
Wakacje? a co to takiego? o.O
Ja jeszcze dobry miesiąc będę się zmagał z sesją, a ledwo ją skończę siadam cosik napisać, bo jeśli rektor przyklepie tworzone przy moim udziale koło naukowe, to na październik organizuję konferencję. W końcu to co napiszę trzeba jeszcze gdzieś wygłosić i opublikować, a katedra (o rektorze nie wspominając) zawsze chętniej patrzy na materiały konferencyjne... Ech... a jeszcze po drodze trzeba znaleźć sponsorów -__- Zawsze powtarzam, jak nie ma się na nic czasu, trzeba włożyć ręce w kolejny projekt... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-05-2005, 11:37
|
|
|
Wakacje? Wakacje! Ja jak zwykle będę miała wakacje w trasie...
Zaraz po wyjeździe Niemki z wymiany (25 czerwca, sobota. Dzień po końcu roku szkolnego) jadę na biwak na jakieś 3 dni, wracam pewnie 29. Dzień przerwy i 1 lipca jadę na kwaterkę obozową (kwaterka = przygotowywanie miejsca na obóz. Budowanie kuchni, rozstawianie namiotów, itd.). Od 4 lipca zaczyna się obóz właściwy, który się kończy 25 lipca... Potem tydzień przerwy i na zjazd forumowy. A po zjeździe zamierzam się byczyć, lenić i przygotowywać do szkoły ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 28-05-2005, 19:15
|
|
|
To masz super zabawę. Szkoda że ja nie jestem na twoim miejscu.
W tym roku nic...ech..co za życie nawed nad głupie morze nie moge wyjechać
no ale mam przyjaciołkę i ona też nigdzie nie wyjeżdża więc będziemy mialy
więcej czasu dla siebie XD |
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 28-05-2005, 19:28
|
|
|
Ja za to nie wiem ZUPEŁNIE co będę robić w te wakacje... Jeden wyjazd niepewny, drugi też... A muszę jeszcze się spotkać z kilkoma osobami...
A przepraszam, trochę się pomyliłam. Wiem jedno. W te wakacje chcę się lenić, lenić i jeszce raz lenić, bez poczucia winy. I użalać się nad sobą do woli i robić wspaniałe plany, których oczywiście nie zrealizuję ^-^ I tyle |
|
|
|
|
|
Yukari
Sailor Venus :P
|
Wysłany: 29-05-2005, 06:48
|
|
|
ja Lipiec spedze w Moskwie ^^ a Sierpien pewnie w Warszawie bo sie przeprowadzam ^^ Wakacje to boska rzecz *--* |
_________________ Mew Mew |
|
|
|
|
Doreen
Little Lotte
|
Wysłany: 29-05-2005, 09:46
|
|
|
He he, a ja mam wakacje od zeszłego wtorku, a jak nie uwzględniać matur to od 20-ktoregoś kwietnia. Życie potrafi być piękne =) |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
|
Mizuumi
translator
|
Wysłany: 29-05-2005, 10:42
|
|
|
No a ja na wakacje bede miala 2-3 projekty zadane. Zobaczymy jak z wyjazdami, ale jak ktos wpadnie do Poznania albo w okolice, to klinac :D - wcale sie nie obraze jak poznam ludziska :D |
Ask yourself Ask your mom Ask DNA |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 29-05-2005, 11:05
|
|
|
Cóż... ja mam przed sobą jeszcze 20 dni sesji i obrone licencjatu. W wakacje zajme się zapewne tradycyjnymi w moim domu pracami murarsko - ogrodniczo - rolniczymi oraz odpoczynkiem na zjeździe. Prócz tego mam jeszcze wrzesien, bardzo atrakcyjny z rekreacyjnego punktu widzenia - bowiem zajęty 30 dniowymi praktykami nauczycielskimi.
Yukari napisał/a: | ja Lipiec spedze w Moskwie ^^ a Sierpien pewnie w Warszawie bo sie przeprowadzam ^^ Wakacje to boska rzecz *--* |
Kolejny gol dla Grupy Warszawa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 29-05-2005, 11:25
|
|
|
Tiaaaa wakacje się zbliżają, ptaki latają, powietrze suche, gorące. Wkońcu wszyscy odpoczniemy i będziemy żyć z myślą o lepszym jutrze. Oby wam te wakacje na dobre wyszły :)
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:56
|
|
|
Chciałabym na wakacje pojechać np. na Cypr,albo Hawaje no dobra, dobra bez przesady ale ja tylko dziele się moimi marzeniami, ale na pewno one się nie spełnią bo są nierealne, z Cyprem to jeszcze ale Hawaje to kompletna głupota....
Ale żeby chociaż też w tym roku nad morze pojechać to byłoby fajnie. |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-05-2005, 12:08
|
|
|
A ja już mam wakacje. Z obowiązków zostało już tylko wynająć jakieś sensowne mieszkanie we Wrocławiu dla siebie i grupy znajomych... Większość wakacji spędzę zapewne w domu oraz na jeżdżeniu po okolicy. Z ciekawszych rzeczy mam tylko wyjazd we wrześniu do CERNu w Genewie, wygrany w Otwartym Międzyszkolnym Konkursie Fizycznym. |
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 30-05-2005, 12:10
|
|
|
Gratuluję wygranego konkursu !!! |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-06-2005, 16:43
|
|
|
Tilk, naprawdę przypominasz mi mojego kumpla. Też jest bardzo dobry w programowaniu i za konkurs fizyczny ma już indeks na UAM w Poznaniu :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
|