Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
WAKACJE!! ^_^ |
Wersja do druku |
Nomikyo
|
Wysłany: 30-07-2005, 11:10
|
|
|
Ja miałam takiego farta, że tuż przed burzą dotarłam do domu koleżanki ^^" dzięki czemu byłam zupełnie sucha.. |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-07-2005, 12:48
|
|
|
Witaj Grabarz, z pewnym wampirem w roli awatarka! <podaje filiżankę herbaty>
A co do burzy... rozeszła się? Emmm... No nie wiem. Do mnie na podwórze przyleciał kawał elewacji z jakiegoś bloku - tak na oko 1m x 5m, styropian z siatką i tynkiem... najlepsze, że w pobliżu takowych nie ma, więc toto musiało przelecieć co najmniej kilometr... Też w okolicy mam parę drzew połamanych, w tym jedno spektakularnie rozwalone w drzazgi na wysokości 2m. A sam jestem podtopiony - chyba jednak utnę tą antenę dachową, bo mi się po niej woda do domciu wlewała -__- |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-07-2005, 15:01
|
|
|
Gdybyś mieszkał bliżej mnie, obstawiałabym kawałek elewacji budynku naprzeciwko, akurat sporego brakuje ;D (ale to raczej 2 metry na 5...). |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-07-2005, 15:43
|
|
|
Heh... Pamiętam jak całkiem niedawno w Łodzi było piękne gradobicie... A na sąsiednim budynku właśnie ocieplali blok styropianem...
Jak się skończyło, blok miast biały był szary, a na trawniku leżał "śnieżek" :D |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 30-07-2005, 20:46
|
|
|
No włąśnie u mie burza przeszła jakieś 2 godziny temu, jeszcze coś się odźywa. Ale wiało bardzo mocno no i do tego gradzik po oknach, jak by mi ktoś puścił serie po ścianie i odłamki po szybach się odbijały. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-07-2005, 23:19
|
|
|
A jeszcze będą, może będzie na co popatrzeć XD. O ile czymś w oko nie dostanę :P. Ale w Łodzi akurat coś rzadko te burze bywają, cholera by wzięła to całe wzniesienie :P. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ash DeLuxe
tereferekuku
|
Wysłany: 01-08-2005, 08:46
|
|
|
Ja tam się cieszę, że Łódź spokojna...
Mam nadziehję że mi mieszkania nie zdemolowało :/ (jutro sie zobaczy...) |
_________________ Jeśli potrafisz zachować spokój, gdy wszyscy szaleją, to znaczy że nie rozumiesz problemu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|