Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Uwaga! |
Wersja do druku |
Raul
|
Wysłany: 29-11-2005, 19:47
|
|
|
Znaczków wyszło 109. Jak dobrze pójdzie będę je miał w piątek. Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłem.
Jak widzisz Mai, ja dotrzymuję słowa. |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 03-01-2006, 21:47
|
|
|
Próbowałam coś zrobić, ale na razie się pogubiłam. Grafika z imageshacka zniknęła i teraz NIE wiem, który kolor jest który, szczególnie, że te, które mam, wykazują lekkie wahania. W każdym razie mam w garści coś takiego:
imienne:
Crack - 4 sztuki
Gonik - 1
Irian - 2
IT. - 3
Kerowyn -1
Ryuzoku - 2
Taur - 2
Tsuneki - 1
Yuby - 1
Yumegari - 2
Przyjaciel:
szare - 11
zielone - 4
fioletowawe - 2
bezowe - 3
rózowawe - 1
rózowe - 1
niebieskawy - 1
Bardzo proszę o rozpiskę kolorów, to na podstawie listy Mai spróbuję wymyśleć, co dla kogo powinno iść. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2006, 18:11
|
|
|
To ja może powiem, że ten jeden niebieski jest mój. I jeden szary i ten z nickiem też powinny być. |
|
|
Taur
... To nie ta bajka...?
|
Wysłany: 05-01-2006, 19:28
|
|
|
A więc przyznaję się do dwóch imiennych i trzech ze znakiem przyjaciel:po jednym szary, beżowy i zielony. A przy najbliższej okazji odbiorę od Ave.
Co do opłaty to gotówka czy przelew(wiem, wiem to niewiele) i proszę przypomnieć za ile wyszła jedna sztuka... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-01-2006, 19:42
|
|
|
Nie tak szybko... Nie dam głowy, ale coś mi się widzi, że tych znaczków może być trochę mniej niż z tamtej rozpiski wynika. Teraz już mam do tego obrazek, więc w wolnej chwili (czyli w weekend) siądę i posortuję. I ostrzegam, że oba odcienie szarości są nieodróżnialne, podobnie jak oba odcienie zieleni, więc prosze nie marudzić. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-01-2006, 21:40
|
|
|
Spróbowałam uporządkować znaczki i mało nie zwariowałam. Ostrzegam - niektóre numerki różnią się na tyle mało, że stwierdzenie, który ze znaczków "Przyjaciel" do którego przynależy, graniczyło z cudem. Więc nie marudzić, tylko sprawdzić. Znaczki przyjaciel będę oznaczała w skrócie P.
Osoby, które chciały tylko znaczki z nickami i wszystko się w nich zgadza:
- Crack
- Irian
- IT.
- Ryuzoku
- Tsuneki & Kerowyn
- Yuby
(czyli tego już nie ruszamy, dobrze jest)
Dalsze osoby
+ Yumegari - chciała z nickiem nr 3 i 5 - oba są, a także P14 - na ile udało mi się odróżnić 14 od 8 - jest.
+ Ysengrinn - oprócz tych z nickiem (które zabrał) powinien mieć P2, 3, 4, 7 - wydaje mi się, że wszystkie zidentyfikowałam i przydzieliłam prawidłowo.
+ ka_tka - imienne zabrała, oprócz tego chciała P6 - nie mam pojęcia, czym się różni 6 od 7, ale przydzieliłam coś, co wydało mi się właściwe.
? Gonik - znalazłam tylko jeden znaczek imienny, wg wzoru 4 i dobrałam do niego pasującego P. Czy IT. zabrała szary znaczek "Gonik"? Jeśli tak, to powinnam do tego dodać jeszcze P8.
? Taur - zabrała imienny znaczek 5 (zielony), zostały imienne 9 i 7, a do każdego powinien być jeden P. Mam P5 i P7, ale nie udało mi się znaleźć identycznego odcieniem z 9 - wybrałam taki, który równie dobrze może być 1, 15, albo cholera wie, co jeszcze.
? IKa - imienne zabrała, oprócz tego zamawiała po dwa razy P5 i 14. P5 mam, ale na ile odróżniam 14 od 8, udało mi się znaleźć tylko jeden, więc dołożyłam przypadek graniczny między "niewątpliwymi" 8 i 14.
Ponadto powinnam mieć jeszcze dla Bianki pięć znaczków P8 (szarych) i dla siebie po cztery P5 (zielone) i P8. Tymczasem po powyższym podziale zostało mi osiem znaczków szarych (P8, chyba, że któreś to P14), oraz dwa znaczki zielone (P5). Jeśli ktoś jeszcze zamawiał jakiegoś "przyjaciela", niech odezwie się teraz, albo zamilknie na wieki. Jeśli ktoś ZABRAŁ jakiegoś przyjaciela, niech powie teraz, to będę wiedziała, dlaczego mi się rachunek nie zgadza. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere...
Ostatnio zmieniony przez Avellana dnia 06-01-2006, 12:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 05-01-2006, 22:02
|
|
|
Ja dostałem "przyjaciela". Szarozielonego... |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-01-2006, 22:12
|
|
|
IT szary znaczek przywiozła. Szczerze mówiąc, zdziwiłam się, że tylko ten jeden skoro miały być cztery. Ale wolalam o nic nie pytać.
Jestem gotowa nawet jutro wyruszyć na pocztę i zapłacić za swój przydział. Miło by było gdyby sprawa się do niedzieli rozjaśnila, bo potem mam problemy z dostępem do netu. A skoro wiem, ze znaczki są to ciężko czekać ^^' |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 05-01-2006, 22:20
|
|
|
A oprócz tego "przyjaciół" dostało jeszcze parę osób, na przykład Kielon, Kocic, chyba Varda i Red... Prawdopodobnie to jest ten niedobór. Znaczek dla Gonik zaraz dołożę, czyli to można uznać za odfajkowane. |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 19-01-2006, 20:57
|
|
|
Wczoraj dostałam swoje znaczki. Podobają mi się. Tylko oczywiście zaczęłam żałować, że nie zamówiłam dodatkowo jednej sztuki z napisem przyjaciel, a jedynie dwie z nickiem. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|