Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Uwaga! |
Wersja do druku |
Taur
... To nie ta bajka...?
|
Wysłany: 17-10-2005, 11:18
|
|
|
Zdecydowanie zielony. |
|
|
|
|
|
Maieczka z kraju wroga
Gość
|
Wysłany: 18-10-2005, 21:19
|
|
|
Panowie i damy, ja pragne tylko jedno uscislic - to kosztuje pieniadze. Ja to sfinansuje i tzw. redakcyja i przyjaciele prawdopodobnie dostana plakietki z nickiem - to sie da zrobic, a poza tym sie zrobi ok. 20 przyjaciol. Ale nie jestem pewna, czy tak fajnie bedzie juz z kolorem - tu juz moze byc gorzej. Sprobuje dogadac sie z firma.
Generalnie poki co myslam o nakladzie nie wiekszym niz 50. Czy ktos ma cos przeciwko? I jesli tak, to ile tego kombinowac? I tez - postarajcie sie ustalic liste "redakcyji i przyjaciol", bo ja naprawde nie mam teraz czasu na to...
Auf wieder sehen ,P |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 19-10-2005, 00:23
|
|
|
To o to Ci chodzilo :)
Ja glosuje na zielony i niebieski.
Pomysl i wykonanie swietne :)
I takie glupie pytanko: Dlaczego wlasciwie masz to sfinansowac sama? Przeciez to nie jest jakis wielki koszt i te kilka zlotych chyba wszyscy chetni znajda.
Dodajac do tego mozliwosc wziecia fakturki (-22% ceny) , to chyba najbardziej by sie oplacalo gdybym ja to wzial na firme (poki nie ma stowarzyszenia). |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
Ostatnio zmieniony przez Raul dnia 19-10-2005, 15:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-10-2005, 07:23
|
|
|
Zakładając, że miałby być tylko jeden kolor, to szary albo zielony. Jeśli dwa - to oba, a jeśli trzy, to jeszcze ten niebieski (najdalej na prawo).
Cytat: | I tez - postarajcie sie ustalic liste "redakcyji i przyjaciol", bo ja naprawde nie mam teraz czasu na to... |
Never fear Mayeczko, jak tylko skończę robić listę sylwestrową będzie ona do twojej dyspozycji;>. Na niej mam wszystkich, którzy chcą zakładać stowarzyszenie, niezależnie od zjazdowiczów, trzeba jednak trochę poczekać, aż kilka osób potwierdzi, że wszystko ok i nic im nie stoi na przeszkodzie. Miejmy nadzieję, że uda się do końca tygodnia. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 19-10-2005, 16:25
|
|
|
Mou, tylko pamiętajcie o mnie - ja osobiście w stowarzyszenie prawne się jeszcze nie pcham (najpier osiemnastka = zmiana nazwiska i takie tam XD), ale znaczek chcę koniecznie (a najlepiej dwa, bo jeden pewnie zgubię ^^"")! I to do obnoszenia się z nim - młoda i głupia jestem, przystoi mi robić reklamę w takim autobusie XDDDD
Raul napisał/a: | I takie glupie pytanko: Dlaczego wlasciwie masz to sfinansowac sama? Przeciez to nie jest jakis wielki koszt i te kilka zlotych chyba wszyscy chetni znajda. |
Ja to zrozumiałam tak, że Maieczka finansuje początkowo, a potem zbiera od każdego, ne? |
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 19-10-2005, 16:46
|
|
|
Wlasnie jak Maieczka mowila o tym ile by to kosztowalo, to mowila cos o tym, ze za to zaplaci. Mozliwe, ze ja ja zle zrozumialem, dlatego pewnie sama wyjasni jak bedzie mogla :) |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 19-10-2005, 17:05
|
|
|
ja preferuję niebiesko-zielony, drugi z prawej na górze :)
ale może być jakikolwiek, byle nie różowy... -_- |
|
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 19-10-2005, 19:00
|
|
|
zdecydowanie zielony... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-10-2005, 19:27
|
|
|
Z tego co pamietam, a tutaj nie sprawdze, cena przy nakladzie 50 sztuk to bodajze 1.50 czy cos around. Jezeli mozna to wziac na fakture i rzeczywiscie bedzie taniej - jestem cala za. I tak, zamierzalam jakas czesc sobie od was odbic ^^' Natomiast ponawiam pytanie - jaki naklad!!? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-10-2005, 19:41
|
|
|
polecam: http://www.orfi.pl/znaczki.htm - duzej roznicy pewnie nie bedzie. natomiast wg mnie mozna spokojnie rozmawiac o jakiejs promocji za umieszczenie reklamy na stronie |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-10-2005, 20:15
|
|
|
Zdecydowanie 8 i trzeci od końca. Jenot wygląda genialnie a szary kolor koncentruje wzrok właśnie na nim i nie rozprasza patrzącego gamą barw.
Tylko trzeba się upewnić że na znaczku wyszedłby szary a nie taki nisympatyczny odcień zwymiotowanego szpinaku.
Ale poza tym to super jenotki! A szary tylko im pomoże! |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 19-10-2005, 20:19
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Z tego co pamietam, a tutaj nie sprawdze, cena przy nakladzie 50 sztuk to bodajze 1.50 czy cos around. Jezeli mozna to wziac na fakture i rzeczywiscie bedzie taniej - jestem cala za. I tak, zamierzalam jakas czesc sobie od was odbic ^^' Natomiast ponawiam pytanie - jaki naklad!!? |
Gdybysmy wiedzieli ile za 100 sztuk to byloby latwiej. Ja sadze ze 50 to bedzie poki co w sam raz, gorzej jak sie pogubia komus :) A dorabiac kilku nie bedzie sensu.
Pewnie ze mozna wziasc fakture.
Jesli ze 100 sztuk zeszloby sie do powiedzmy 1,20 (z vatem) to mysle ze 100 sztuk. Wyjdzie zlotowka za jeden. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 19-10-2005, 20:27
|
|
|
Okej, sprawdzilam.
Cena za 50 to 2 zlote za sztuke, za 100 - 1,70. Przy zejsciu ponizej nakladu 50 sztuk wychodzi bodaj 1.50 Decide. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 19-10-2005, 20:29
|
|
|
Chyba za ponizej 50 wychodzi 2.50 za sztuke?
I na kiedy to chcecie? :)
137 zl za 100 sztuk (bez vatu).
Mozna wybrac tylko jeden kolor?
Mysle ze nie ma co brac 100, ale 60 np. |
Ostatnio zmieniony przez Raul dnia 19-10-2005, 20:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 19-10-2005, 20:31
|
|
|
Nie. Tez sie zdziwilam, pamietam :P Ponizej 50 wychodzi mniej niz za 50, jestem pewna. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|