Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
ZAPOWIEDZI |
Wersja do druku |
SirMavins
|
Wysłany: 16-11-2005, 07:58 ZAPOWIEDZI
|
|
|
Brak mi tu takiego działu jak ww.
Po co niby on w portalu z recenzjami?
Choćby po to, aby wiadomo było że coś się dzieje.
Np nowe serie to : Blood +, Karin, Hell girl.
A tu cisza...
Wszechbiblia oznacza zbiór wszystkiego. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-11-2005, 09:40
|
|
|
SirMavins napisał/a: |
Wszechbiblia oznacza zbiór wszystkiego. |
I dlatego to jest teraz Tanuki :D
Gdzieś tu łazi temat z rezerwacjami, ale ok...
Dzisiaj skończe oglądać 2x2=Shinobuden a do piatku Generator Gawl oraz AD Police.
Gdy je skończe zajme się Akirą i Dagger of Kamui. Po nich zostają mi dwie serie TV, a po nich przerwa. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2005, 09:45
|
|
|
nie, chyba chodzi nie o rezerwacje a o informacje o najnowszych seriach ktore jeszcze nie wyszly do konca - czyli zapowiedzi anime a nie recenzji. takowych nie ma i jeszcze chwile nie bedzie z bardzo prozaicznego powodu - brak nam ludzi by je obsadzic. |
|
|
|
|
|
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 16-11-2005, 09:54
|
|
|
Wtrącę się - a czy jest taka potrzeba? Te tytuły prawdopodobnie i tak wkrótce znajdą się w bazie, gdy zgłoszą się chętni do recenzji. Jeżeli nie, to trudno. Po co narażać się na niezadowolenie i ponaglanie przez czytelników? Zrezsztą, to pytanie chyba powinno być skierowane do Kasumi. Wydaje mi się, że redakcja nie ma zbyt dużego wpływu na to, jakie newsy podaje Kasumi, bo zajmuje się tylko recenzjami na stronie.
Przepraszam, że się odezwałam, ale wyrażam tylko swoje zdanie... |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2005, 10:15
|
|
|
Yumegari, nie do konca prawda - my tez jak najbardziej mozemy zglaszac newsy na Kasumi. po prostu naprawde brakuje nam ludzi by zrobic wszystko. stad staramy sie nie przesadzic z iloscia by nie wplynela na jakosc.
natomiast co do zapowiedzi, to sens by byl - poniewaz w przypadku serii chociazby 26-odcinkowych na recenzje trzeba czekac pol roku az seria wyjdzie do konca, czasem dluzej. |
|
|
|
|
|
SirMavins
|
Wysłany: 16-11-2005, 11:27
|
|
|
Rzeczywiście nie chodziło mi o recenzje.
U mnie jest gotowa recenzja Trinity Blood, tylko czekam na ostateczną wersję przed jej zgłoszeniem.
Natomiast w trakcie roboty są: Najica BT i Bible Black.
Przykro, ale te ostatnie będę mógł wysłać dopiero w przyszłym tygodniu.
I to też nie od razu, bo to sensu nie ma.
kto to przeczyata w takim natłoku?
Co do zapowiedzi, to DZIAŁ.
Wiem, że kasumi, wiem.
Tylko jakoś nie widzi mi się ich szata graficzna.
A i owszem są inne... |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2005, 11:34
|
|
|
SirMavins napisał/a: | Wiem, że kasumi, wiem.
Tylko jakoś nie widzi mi się ich szata graficzna. |
jest wlasnie w trakcie zmiany |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-11-2005, 11:39
|
|
|
Moment, prrr
Offtopic - Biblie Black to czystej maści hentai, a takowych nie recenzujemy... Nie tyle w trosce o moralność userów, ile dlatego, że doszliśmy do wniosku, że takie tytuły po prostu inaczej powinny być oceniane i recenzowane - i że jednak zostawimy je innym stronom.
Ontopic - napisze później. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Taur
... To nie ta bajka...?
|
Wysłany: 16-11-2005, 15:15
|
|
|
A przy okazji Ave czy Ai no Kusabi może pójść? Niszowe, ale nie należy do ekstremalnych.
Przynajmniej ja tak uważam... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 16-11-2005, 15:35
|
|
|
Offtopa widzę...
Ontopic: wa-totem bardzo postulował stworzenie takich "zapowiedzi" i ponieważ zwykle jest na bieżąco z nowościami, odgrażał się, że je zrobi. Z tym, że miałoby to raczej postać luźnych tematów (lub jednego tematu) na forum, w który wrzucane byłyby opinie o seriach najnowszych - tych, które akurat ktoś ogląda.
Offtopic: Taur, w zasadzie nie recenzujemy rzeczy zawierających sceny erotyczne. Wyjątek jak dotąd był dla Mezzo Forte, ponieważ istnieje wersja z wyciętymi scenami. Drugi wyjątek będzie prawdopodobnie dla Kite'a. Ale poza tym raczej nie przekraczamy granicy ecchi i shounen-ai. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2005, 15:45
|
|
|
Avellana napisał/a: | Ontopic: wa-totem bardzo postulował stworzenie takich "zapowiedzi" i ponieważ zwykle jest na bieżąco z nowościami, odgrażał się, że je zrobi. Z tym, że miałoby to raczej postać luźnych tematów (lub jednego tematu) na forum, w który wrzucane byłyby opinie o seriach najnowszych - tych, które akurat ktoś ogląda. |
ja sugerowalabym raczej newsy na Kasumi - to NIE jest temat na forum.
Avellana napisał/a: | Offtopic: Taur, w zasadzie nie recenzujemy rzeczy zawierających sceny erotyczne. Wyjątek jak dotąd był dla Mezzo Forte, ponieważ istnieje wersja z wyciętymi scenami. Drugi wyjątek będzie prawdopodobnie dla Kite'a. Ale poza tym raczej nie przekraczamy granicy ecchi i shounen-ai. |
nastepnym bedzie Kite jak Zegarmistrz go zrobi, a planuje |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-11-2005, 16:54
|
|
|
Bianca napisał/a: | nastepnym bedzie Kite jak Zegarmistrz go zrobi, a planuje |
Czekaj... Ja chyba czegoś nie wiem...
To mogą być dwie rzeczy: a) Zgodziłem się z Biancą, że to zrobie. Ok! Zrobie te rzeczy, na które się zgodziłem, ale najpierw musze je fizycznie dostać... Wtedy pogadamy, co mam w planach.
b) Mam to zapisane w rezerwacjach. Część moich rezerwacji jest nieaktualna. Po prostu część tytułów do mnie nie dotarła i bałaganiarsko nie powiedziałem, które to. Niestety usiądnięcie i fizyczne policzenie, co mam, a czego nie mam nie wchodzi w rachube z racji czynników zewnętrznych. Do końca miesiąca będzie to jednak wiadome. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2005, 16:56
|
|
|
Cytat: | ZEGARMISTRZ
2x2=Shinobuden
Ai Yori Aoshi Enishi
Black Heaven
Dagger of Kamui
DNA^2
Generator Gawl
Groove Adventure Rave
Guardian Hearts
Kite |
ja tylko mowie co widze w rezerwacjach..... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 16-11-2005, 17:13
|
|
|
Avellana napisał/a: | Offtopic: Taur, w zasadzie nie recenzujemy rzeczy zawierających sceny erotyczne. |
Może lepiej i dokładniej byłoby rzec "rzeczy zawierających przede wszystkim sceny erotyczne" - z tego co wiem sama pisałam conajmniej dwie rzeczy scen kilka zawierające (Fushigi Yuugi czy Canvas chociażby) XD
Mou, rezerwacje, no właśnie ^^" |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-11-2005, 17:18
|
|
|
Bianca napisał/a: | Groove Adventure Rave
Guardian Hearts
Kite |
Tych trzech prawie na pewno nie dostałem, albo leżą gdzieś zagrzebane. Można mnie z nich z czystym sumieniem skreślić. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|