Krwawe anime |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-03-2007, 06:15
|
|
|
Przede wszystkim to sam założyciel tematu wymienił EL jako pierwsze i pytał o coś bardziej od EL krwawego ;] |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-03-2007, 08:27
|
|
|
A daj mi spokoj... pisalam posta wczoraj po pracy. A idz se jako kelnerka na 13 godzin to tez nie bedziesz trzezwo myslal... Sry, za wtope. <Gomen> |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
TooS
|
Wysłany: 03-04-2007, 12:05
|
|
|
Afro Samurai jest dosc krawe :) |
|
|
|
|
|
Bzyk
|
Wysłany: 04-06-2007, 12:58
|
|
|
[quote="Udai"]Ja bym polecił zdecydowanie Hellsing - bo jest to krawa jadka w czystym wydaniu która pozbawiona jest fabularnych czy też klimatycznych zabiegów które mają nas niby przestraszyć , brak jest też elemntów metafizycznych które do krawawych serii wg. mnie wcale nie pasują - Hellsing jest tak naprawdę zabawą z oglądającym w pokazywaniu bezprecedensowego postepownia Alucarda w walce ze swoimi przeciwnikami ( najczęściej są to humanoidy np. zombies wampiry - i charakteryzują się tym że ich reakcje na obrażenie nie są realistyczne, i jest to czasami mocno zabawne - co więcej seria nie jest sadystyczna ani jakaś skrajnie obrzydliwa jak miało to miejsce chociażby w Ninja Scroll Movie czy kiczowata i nie udana jak seria telewizyjna pod tym samym tytułem.
Udai humanoid to nie wampir ani ghul humanoid to robot wyglądający jak człowiek i do tego ma ludzkie cechy ale nie może się rozmnażać i czuć. |
_________________ Jestem kolekcjonerem anime i nic tego nie zmieni |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 04-06-2007, 13:02
|
|
|
...Należało jeszcze trochę zaczekać z tym komentarzem. Tak ze trzy miesiące i byłaby okrągła rocznica objawienia się na tym forum postu, do którego sprostowanie zostało zamieszczone, w dodatku w temacie martwym od kilku miesięcy. Proponowałabym jednak ostrożniej eksperymentować z nekromancją tematów... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Bzyk
|
Wysłany: 04-06-2007, 13:12
|
|
|
Nie zrozumiałem tego twojego postu sprostuj to oki? |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-06-2007, 13:28
|
|
|
za wczesnie napisales posta... to tyle |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-06-2007, 15:18
|
|
|
Cytat: | Nie zrozumiałem tego twojego postu sprostuj to oki? |
Nekromanta, kolo który wypowiada się w temacie dawno zdechłym tylko po to, by odpowiedzieć na kwestię, o której już wszyscy zapomnieli, bądź która straciła znaczenie.
A tak w ogóle to pomyliło Ci się z androidem. Humanoidem wampir jest jak najbardziej. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bzyk
|
Wysłany: 11-06-2007, 12:49
|
|
|
Ysengrinn obejżyj sobie Metropolis i się przekonasz że humanoid to robot na wzór człowieka a android to robot mniej jak to powiedzieć inteligentny i nie pisz mi takich głópot o jakiś Nekromantach. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-06-2007, 14:25
|
|
|
Cytat: | Ysengrinn obejżyj sobie Metropolis i się przekonasz że humanoid to robot na wzór człowieka a android to robot mniej jak to powiedzieć inteligentny i nie pisz mi takich głópot |
Ja natomiast polecałbym obejrzenie takiego anime, które nazywa się Słownik Wyrazów Obcych, coby głupot nie pisać, oraz zapoznanie się nieco z podstawami netykiety. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-06-2007, 15:04
|
|
|
Ehmm... Może by tak zamknąć ten temat? Dubluje się z "Jakie anime obejrzeć?[...]", a całkowicie już zszedł na flame i offtop... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-06-2007, 15:32
|
|
|
Zgodnie z życzeniem. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|