Jaka jest Twoja ulubiona broń (uzasadnij)? [renowacja] |
Wersja do druku |
Amadeus
|
Wysłany: 23-05-2003, 17:54 Re: THE OICW: Objective Individual Combat Weapon (The M29)
|
|
|
Martin napisał/a: | Ano.. ano.. widzialem te bron.. swietna maszynka.. fajnie by bylo taka miec ^^ Anwyay.. troche ladnych fotek tego sprzetu ^_-
LETS ROCK!!! :) |
Mniammniam! Cooooooodeńko!!! |
_________________ www.amadeus-von-rammstein.prv.pl |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-05-2003, 21:10
|
|
|
znalazlem fajna stronke o broniach chcecie???
TO MACIE:http://manta.univ.gda.pl/~kazik/imieagle.html |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 31-07-2003, 11:37
|
|
|
Ja tam, szczerze mówiąc za bronią palną nie przepadam- najbardziej lubię broń białą. Sejmitary rlz!
Lubię akurat sejmitary, bo są lekkie, a ich krzywizna czyni je znacznie efektywniejszymi.
No i pozostaje fakt, że jestem fanem Drizzta... ^^ |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 31-07-2003, 11:44
|
|
|
No w walce są z nim małe problemy z szermierką...
Ale popieram też wolę broń białął <najlepiej niewielki miecz półtora ręczny> nawet czasem trochę trenuje. A co do dystansowej to w ewentualności kuszę albo łuk... |
|
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 31-07-2003, 12:49
|
|
|
a jeśli chodzi o mnie to lubię następujące bronie :
- Sturmgefehr 44 (MP 43) - fajnie wygląda ^^
- Mauser 98k ZF39 - sentyment do snajperek ^^
- MP4 - a ktoż ich nie lubi ?
- Parabellum p98 L - nowsza wersja "lugera"
- Piat - coś na większe zadymki :)
- no i oczywiście postrach wsrod aliantow - MG 42 - sentyment do CKMów ^^ |
|
|
|
|
|
Danterger
|
Wysłany: 07-08-2003, 19:41
|
|
|
Ja tam wole sejmitary (Drizzt Rlz.)sami z Velem sie w garażu szachujemy:)albo rapiery też lubie bo tak jak sejmitar są lekkie. |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 07-08-2003, 19:49
|
|
|
Danti, ty tu swoich i twojego Mistrza (ja ^^) sekretów nie zdradzaj, bo ty dopiero zwykły giermek jesteś, a wiesz, że jak twój Mistrz zechce to cię skasuje kilkoma ciosami ^_^. Nie ma bata, jestem absolut fechmistrz całej mojej i sąsiedniej wsi! ^__^
A sejmitary, katany, rapiery, florety i inne lekkie, ale skuteczne bronie rlz. |
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 07-08-2003, 21:54
|
|
|
Z broni rzeczywistych strzeleckich nie ma nic lepszego i bardziej niezawodnego od AK-47 sadze ze wolałbym to niż jakąś amerykańską zabawkę. Idzie kupić na każdym większym bazarze po zatym
Z broni nierzeczywistych strzeleckich HEAVY PLASMA GUN z Ufo Enemy Uknown (wiem dziwny wybór ;) ) ta broń wydaje mi się najbardziej rzeczywista z broni fantastycznych, chciałbym mieć coś w stylu Flak Cannon z Unreala trupy muszą ładnie wygładać po strzale z tego czegoś, takie małe dziwne Gouldowe coś strzelasz raz obezwładniasz,strzelasz drugi raz zabijasz, strzelasz trzeci raz ciało wyparowuje, jakiś rail gun moze byc ten z Executora oraz oczywiście quakowa spawara do smazenia rybek:-D
Z broni bialych. Raczej jakiś poręczny sztylecik do podżynania gardeł (jak dobrze pamietam fachowa nazwa mizykordia czy jakos tak)
Zastanawiam sie jak przy dzisiejszej technologii i stopach mogłaby wyglądać broń biała. Zapewne większa wersja laserowych noży kuchennych ;-D |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 15-08-2003, 18:44
|
|
|
To małe, Goa'Uldowe coś to Zat'nik'tel, w skrócie Zat ^^. Fajny jest jeszcze Ribbon Device, strzela falami uderzeniowymi i ma generator pola ochronnego ^^. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-08-2003, 23:16
|
|
|
vf-19 >D
z rzeczywistych-Halabarda >D, sejmitary(tak, jestem fanem pewnego drowa).
Z mniej: Magnum Opus Hellbringer .66(6), trzykomorowy rewolwer na slonie, nie wielo...., nie... Na władców piekieł :D
Nikita z metal geara. HF blade z tegoż. Arm blades Rayne (blood Rayne) Grunto-cośtam, heavy version. Ryo-ohki. miecz świetlny
Broń naj, NAJ? Ogień. Stay pirokinetic ^___^
Amadeus napisał/a: | Martin napisał/a: | Ano.. ano.. widzialem te bron.. swietna maszynka.. fajnie by bylo taka miec ^^ Anwyay.. troche ladnych fotek tego sprzetu ^_-
LETS ROCK!!! :) |
Mniammniam! Cooooooodeńko!!! |
A parzy kawę? |
|
|
|
|
|
Danterger
|
Wysłany: 20-08-2003, 14:04
|
|
|
Heh..Veluś ty nie gadaj bo ty ledwo co sobie z Cidem radzisz a ja go omało co raz nie zabiłem:-)))a tak na marginesie to my chyba najlepsi we wsi jesteśmy ne? |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-08-2003, 17:10
|
|
|
Broń palna zawsze wydawała mi się jakaś taka... nieelegancka ^_^
Jak dla mnie długi łuk rządzi! |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 20-08-2003, 18:46
|
|
|
Irian- dobrze powiedziane, ale i tak two weapon fighting zawsze góruje nad wszystkim!
Danti- skończ się przechwalać, ty się przecież zawsze na sesjach boisz do mnie podejść... :P I skończmy offtopa, możemy się pokłócić na privie, ew. napiszę ci sms :).
Tak poza tym- lubię też snajperki. Tylko mnie nie proście o jakiekolwiek nazwy typu: "Literka-cyfra-dwie literki-liczba", bo ja absolutnie się na tym nie znam... ^_^" |
|
|
|
|
Danterger
|
Wysłany: 22-08-2003, 18:04
|
|
|
Tyy...Vel na następnej sesji cie wyzywam. Pojedynek.(nie na stłuczenia tak jak Aria z Cidem):)) Sejmitarx2 VS...to co masz... |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-08-2003, 19:32
|
|
|
a z jakiej odleglosci przystąpicie do pojedynku? kilometr? czy 10 metrów? To dość witalne pytanie.>D |
|
|
|
|
|
|