Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Trochę dziwne pytanie... Ale proszę o głos! |
Wersja do druku |
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-01-2007, 09:36
|
|
|
Salva napisał/a: | i nie widać po nim kim jest. |
Dobra, sory za uniesienia ale ludki... Chyba nigdy i na żadnym obrazku nie było tak cholernie widać że Light NIE jest normalny. Naprawdę nie zainteresowała nikogo jego mina? Mina pod tytułem: Giń robaku nie jesteś godzien lizać moich butów?
Serika napisał/a: | Gdybym glosowała w tej chwili |
Prawdę mówiąc w calej zabawie chodziło o to żeby lud nie bardzo wiedział na kogo głosuje. No bo kto normalny z pełną świadomościa poparłby końcowego Lighta? A tak sytuacja jest mniej wiecej wyrównana.
Teraz zagłosowałabym na Neara. Nie lubię go ale jest i ładny i inteligentny i wogule bodki wiec niestety powoli zaczynam nabierać do niego sympatii. Nie żebym chciała.
Czemu ludzie nie lubią Mella? Choć moze dlatego że na obrazku mamy jakieś bląd-wirniętre dziecko a nie Mella z Blizną. Who know... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Lena100
Pani Cogito
Dołączyła: 15 Gru 2006 Skąd: Ze wsi, z dżungli, z lasu Status: offline
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 22-01-2007, 14:47
|
|
|
zdecydowanie czwarty. dlaczego? Przez oczy. ten pierwszy ma lekkiego zeza i wytrzeszcz oczu. drugi i trzecie mają takie mocne obramówki, jakby sie kredką pomalowali, a na trzecim ta postać ma na czarno pomalowane paznokcie a ja jakoś tego nie lubie. Czwarty jest najlepszy ze wszystkich. tylko żę wszyscy się błuszczą na twarzy... |
_________________ ようやく君は気がついたのさ。。。
|
|
|
|
|
Yuusuke
Kocham Futabe Kutsuki
|
Wysłany: 25-12-2007, 22:05
|
|
|
1- Wygląda jak jakiś Świr
2- Psychopata i masowy morderca :D
3- Mi to jakiegoś zboka przypomina
4- Jakby chciał powiedzieć ,,Nie zadaję sie z takimi jak ty"
Jak już to 2 |
|
|
|
|
|
Pan B
hmm....
Dołączył: 16 Gru 2007 Skąd: ehhhh...szkoda gadać Status: offline
|
Wysłany: 26-12-2007, 20:11
|
|
|
Czwarty.
Dlaczego?
Fajna koszulka też mam taką.
Ano jeszcze oczy. Coś w nich siedzi.
"Poprzez oczy można zobaczyć duszę." |
_________________ Życie to takie czary-mary. Rzadziej czary częściej mary. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 30-12-2007, 20:26
|
|
|
Też jestem za 4 obrazkiem :) czemu? bo mimo wszystko jest na swój sposób pociągający, a nawet bardzo! Przystojny w porównaniu do pozostałych (wyglądają jak dzieci i chyba jeszcze nimi są?), dumny i z powalającym wzrokiem :) ubranko też ma fajne :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-12-2007, 14:40
|
|
|
Ekhem...
Temat został założony w zeszłym roku i do momentu "nekromancji" był już praktycznie martwy.
W związku z faktem, że nie widzę powodu, dla którego temat ten był dalej otwarty, powinien był być dalej otwarty i JEST otwarty, pominąwszy już sam fakt, że w chwili obecnej w takiej formie nie ma on racji bytu, zostaje on zamknięty przez siły wyższe.
IKa
Zua Biurokratka
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|