FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
  O kolorkach słów kilka
Wersja do druku
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 11-06-2008, 21:51   

Bezimienny napisał/a:
Nie, żeby to było specjalnie śmieszne za pierwszym razem.

Bo czy obnoszenie się /b/tardztwem kiedykolwiek było śmieszne... Szczególnie tak natarczywe i w sumie bezcelowe (vide wiązanie Mai z meme, pseudo-fajny język itp.).

Ostatnio zmieniony przez Keii dnia 11-06-2008, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 11-06-2008, 21:52   

...Slova, chyba coś było wspomniane o memach -chanów, prawda? Ja drugi raz ostrzegać nie będę tylko wlepiać osty nawet za sugestie tego typu. I doskonale wiesz, że to o ciebie chodzi. Proszę też zaprzestać silenia sie na żarty kiepskiego sortu, zwłaszcza związane z -chanami. Zrozumiano?

IKa
Zua Biurokratka
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Góral Płeć:Mężczyzna
Firefly/Serenity fanatic

PostWysłany: 12-06-2008, 10:12   

tilk napisał/a:
(...)
Pogrzało?

To samo pytanie (retoryczne) przyszło mi do głowy. Ja naprawdę nie jestem estetą i właściwie jest mi obojętne czy będę na forum o ciekawej szacie graficznej czy zwykłej, pospolitej, standardowej skórce. Avatary mam gdzieś, a na kolorowym nicku mi nie zależy, ale na litość, różowy kolor?? Czy chcecie być na siłę poprawnymi politycznie i pokazywać jacy to wszyscy są równi czy o co chodzi? Jeśli to żart to bardzo niskich lotów i dziwię się, że administratorzy się na to zgodzili. Tilk, nie mógłbyś coś na to poradzić?

Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-06-2008, 10:27   

Naprawdę tak Was to ruszyło?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-06-2008, 10:30   

Wszczebrzeszyn: jak słyszę twoje narzekanie, to mam ochotę poprosić Cracka o zablokowanie ci na stałe koloru Nicka na różowy oraz wsadzenie ci jakiegoś naprawdę paskudnego pokemona w miejsce avatara.

Zachowaj trochę dystansu do swojej osoby, naprawdę.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Góral Płeć:Mężczyzna
Firefly/Serenity fanatic

PostWysłany: 12-06-2008, 10:44   

Zegarmistrz napisał/a:
Wszczebrzeszyn: jak słyszę twoje narzekanie, to mam ochotę poprosić Cracka o zablokowanie ci na stałe koloru Nicka na różowy oraz wsadzenie ci jakiegoś naprawdę paskudnego pokemona w miejsce avatara.

Zachowaj trochę dystansu do swojej osoby, naprawdę.

Zdolny jesteś, że słyszysz.

Jak czytam twoje narzekanie na moje narzekanie i widzę wprowadzanie offtopicu mam ochotę poprosić Cracka o ostrzeżenie dla ciebie.
Zachowaj dla siebie co o mnie myślisz, pisałem na temat, a ty urządzasz wycieczki osobiste. Tak bardzo ci zależy to spełnij swoją "groźbę" zobaczymy czy cię nie wyśmieje. No chyba, że nie wolno tutaj wyrażać swojej opinii, ale w takim razie należało to zaznaczyć w pierwszym poście.

Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 12-06-2008, 10:46   

Cytat:
Jak czytam twoje narzekanie na moje narzekanie i widzę wprowadzanie offtopicu mam ochotę poprosić Cracka o ostrzeżenie dla ciebie.

To proś.

Numer Gadu-Gadu
1271088
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 12-06-2008, 11:41   

Wszczebrzeszyn, nie unoś się tak. Zeg w zasadzie ma rację. Pomysł ze zmianą kolorów nicków jest szalony i bardzo "jenoci", większość użytkowników świetnie się bawi (z wyjątkiem dwóch, trzech osób) i naprawdę nie rozumiem po co robić awanturę. Nie możesz podejść do tego z dystansem, tak jak Keii czy Grisznak, czy twoje ego aż tak cierpi z powodu różowego koloru? Za kilka dni wszystko wróci do normy, daj sobie na wstrzymanie do tego czasu...

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 12-06-2008, 12:18   

W ramach akcji pt. "ponurakom mówimy NIE" zmieniam avatar na pasujący do nicka ;)

Mój OS ma różowe logo, to straszne!
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 12-06-2008, 12:51   

A ja bym Wszczebrzeszynowi wkleił Hello Kittty, taką maksymalnie różową i kawaii.
Powrót do góry
Slova Płeć:Mężczyzna
Panzer Panzer~

Grupy:
Samotnia złośliwych Trolli
PostWysłany: 12-06-2008, 13:28   

Zeg nie ma racji... chłopak wyraził swoją opinię i ma do tego prawo. Czy to jest forum dyskusyjne? JEST. Więc w czym problem? Zegarmistrz wjechał na niego bez powodu i ja tak to widze.
Kazdy ma konstytucyjne prawo do narzekania i koniec.
Nie bede owijał w bawełnę, ale dla mnie także pomysł się nie podoba, chociaz z nieco innych względów. Przykładowo taki błękitny kolor nicka jest owiele mniej czytelny przy aktualnie domyślnym stylu forum. Ponadto takie przeskakiwanie pomiedzy skrajnie różnymi kolorami, jak różowy i błękitny raczej nie jest przyjemne dla wzroku, przy najmniej mojego i myślę, że nie tylko dla mnie to przeszkadza.

Tak Zeg, już się szykuję na twoją ciętą ripostę niezwiązaną z tematem.

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 12-06-2008, 13:43   

A ja polecam kubełek zimnej wody na głowy wszystkich zainteresowanych. Zostało wyraźnie napisane czarno na błękitnym, że za kilka dni kolory się spiorą i będą po staremu. Tak samo było parę miesięcy temu z kolorami modów. Podejrzewam, że osoby narzekające i odpierające narzekania mogą działać tylko na własną szkodę, bo i tak niczego nie zmienią, a przy okazji mogą się dorobić pasków i wątpliwej sławy flamerów i trolli. Radzę to przemyśleć.

korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 12-06-2008, 13:47   

Grisznak napisał/a:
A ja bym Wszczebrzeszynowi wkleił Hello Kittty, taką maksymalnie różową i kawaii.

Albo którąś z tych trzech ;3
Mnie tam różowy kolor nicka nie przeszkadza ^^ A przynajmniej nie aż tak, by wykłócać się z tego powodu moderacją. Jeśli miałbym ryzykować osta, musiałbym mieć nieco poważniejszy powód ^^
tilk napisał/a:
Mój OS ma różowe logo, to straszne!

Debian ^^V
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 12-06-2008, 13:49   

Na bogów, to jest event, który pewnie za kilka dni się skończy! Widać są osoby (dwie? trzy?) którym się nie podoba, ale jak widzę to całe święte oburzenie, naburmuszenie i pełną powagę, z jaką krytykujecie różowe (o zgrozo!!) nicki, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. I naprawdę nie widzę sensu ani wkurzania się o różowe nicki, ani najeżdżania na Zega. Bo komuś tu ewidentnie brakuje dystansu, czy to do własnej osoby, czy do kolorów avatarów. Przeczytajcie co piszecie i zastanówcie się, czy to naprawdę tak wiekopomne wydarzenie i wielka tragedia, żeby się tak emocjonować? Na tej zasadzie każdy żart, który mnie nie rozśmieszył powinienem kwitować ochrzanieniem autora, zarzuceniem mu marnego poczucia humoru i pouczeniem, aby się więcej nie wydurniał. Tylko czy to naprawdę autorowi brakuje poczucia humoru??

Więcej dystansu do siebie proponuję.

A i owszem, jest to forum dyskusyjne i o ile taki Wszczebrzeszyn może sobie narzekać, to Zeg ma pełne prawo to narzekanie skomentować. I szczerze mówiąc o ile sam event mnie ubawił i podoba mi się (tak, jak znacznej większości użytkowników) to cudze narzekania już mniej.

Faktycznie od tego patrzenia na przemian na błękitny i różowy wada wzroku mi skoczyła o 3 dioptrie, ale mam nadzieję, że wywar z korzenia żeń-szenia pomoże mi w przezwyciężeniu tej kłody, rzuconej nam, biednym userom przez złych, pozbawionych poczucia humoru adminów.

A avek Moshi wygląda świetnie :D

Ostatnio zmieniony przez Vodh dnia 12-06-2008, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 12-06-2008, 13:55   

Ja też tego nie rozumiem. Skoro nawet naczelne emo forum - Keii i najsroższy metalowiec tanuki, jakim jestem ja, bawią się tym różem świetnie, to o co biega? Dwójka dorosłych dzieci, którym się wydaje, że róż ich obraża (a może "obróża").
Taki acep co jakiś czas wrzuca tego srotu event i wszyscy mają z tego radochę. Tu jest tak samo.
Vodh - a mi się twój av podoba. Włosy w kolorze gumy do żucia Donald rządzą.
Powrót do góry
Strona 5 z 9 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi