Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Naruto |
Wersja do druku |
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-09-2003, 20:28
|
|
|
cienkawa -_-'' jak dla mnie jest dobra... eeeeehhhhh... a może to poprostu moje oczarowanie endingiem tak działa na ocenę całości :) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-09-2003, 08:56
|
|
|
Naruto jest moją ulubioną mangą, ale anime nie przypadło mi jakoś bardzo do gustu. Nie podoba mi się chara design (szczególnie Kakashiego), ale może w dalszych odcinkach jest to zmienione (mam odcinki 1-4,9-18 i 32<-- dzięki mojemu kochanemu ISP nie mam wszystkich, a oglądnąłem tylko te początkowe, co by sobie nie spoilerować ^_^). Z muzycznych kawałków najbardziej podobają mi się pierwszy ending i drugi opening (w te wakacje przekonałem gościa, który prowadził "dancig'|To nie była dyskoteka w dosłownym tego słowa znaczeniu, chociaż było tam sporo młodzieży|, żeby puścił owy drugi opening "Haruka kanata". Żałujcie, że nie słyszeliście tego krzyku radości u owej młodzieży ^^ . A co do mangi to jestem aktualnie w trakcie czytania 21 tomu i akcja tak się rozwinęła, że hej! (Oczywiście kupuję też mangę w Polskim wydaniu, co było moim marzeniem od czasu kiedy ściągnąłem pare pierwszych tomów). |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Caerme
|
Wysłany: 02-10-2003, 18:51
|
|
|
Ja też lubię Naruto *^_^* ....po przeczytaniu pierwszej części "zwijałam się" ze śmiechu przez tydzień...^^ (eeee.....to jest takie śmieszne, czy ja jestem "lekko" stuknięta ? ) |
_________________ Internet jest dla mnie, a nie ja dla internetu. XDDD |
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 02-10-2003, 18:53
|
|
|
Chyba własnie wydano drugi tom Naruto! Buuu... akurat wydałam forse na inne mangi ;__; |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 03-10-2003, 15:52
|
|
|
Rurokesusu napisał/a: | Chyba własnie wydano drugi tom Naruto! Buuu... akurat wydałam forse na inne mangi ;__; |
Nyo wydano...A rowniez wydalam kase gdzies przed tygodniem... -_-"
Zamowilam za 100 mangi...kurna moglam poczekać! I 3 tom CB juz... |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 04-10-2003, 20:31
|
|
|
a ja za 169 (tyle ze 129 z tego to moj kumpel zamawiał... :P) a drugi tomik też cudeńko. Fabuła się ciekawie rozwija... No i .. ninja ! ^^ (oglądał ktoś "taxi" ? Ninja !) A teraz JPF wymusił na okładce napisik "Polecane dla Czytelników od lat 15 !" ... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 11-10-2003, 13:47
|
|
|
MrBat napisał/a: | "Polecane dla Czytelników od lat 15 !" ... |
Hehe...bo chyba bylo kiedys glosowanko...zeby byly napisy od ilu lat... co oznaczala by ze manga nie jest tylko dla dzieci...ehhh na MF byl temat z tym zwiazany juz nie pamietam szczegolow O__o Ale tak wyglada lepiej ne? Hje hje...Ale zeby na Naruto O__o Uhhh... ja nadal 2 tomu nie mam ... |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|