Naruto |
Wersja do druku |
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2003, 14:20 Naruto
|
|
|
Albo ja jestem ślepa albo takiego tematu jeszcze nnie ma.. ale już jest ^^ Jak topiczek mówi oto temacik o Naruto ^^ Na razie przeczytałam 1 tom mangi i już koffam :P
No to droga wolna, możecie mówić kogo lubicie, kogo nie, za co, i w ogóle wszystko co z Naruto związane ^^ |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
* http://dreams-of-mazoku.blog.pl * - nowy bloguś.. ^^ zerknijcie ^^ |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-08-2003, 14:26
|
|
|
A ending do serii... Boski. Naprawdę jestem zachwycona. Dawno nie widziałam takiego dzieła, muzyka idealnie dobrana do obrazu. Zobaczyłam to i dlatego będę kupować serię ^_^ |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 09-08-2003, 14:30
|
|
|
Ja nie widziałam anime (ale prawie zdobyłam :P) ale po pierwszym tomiku, obejrzeniu opennigu, przeczytaniu kilka stronek o tym już koffam prawie tak jak Slayersów :P |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
|
|
|
|
Boski Miszcz
Dołączył: 21 Lut 2003 Skąd: Tam, gdzie Mazoku mówi dobranoc Status: offline
|
Wysłany: 10-08-2003, 13:31
|
|
|
Naruto uważam za mangę średnią, która jest jednak itak lepsza od DB (o to nie trudno dop.Naga). Największa zaleta: świenie wyraone emocje postaci, fajna kreska. Wada: nie lubię schorenów walki! No i fajnie wygląda na półce. |
_________________ Ku chwale LON!
A la la la la LON, a la la la la LON LON li LON LON LON LOL, oo! |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 11-08-2003, 17:56
|
|
|
Hmmm...jakos specjalnie nie podniecilam sie Naruto:D
Jest niezla aczkolwiek nie bardzo w moim guscie^^
Ulubiony bohater to rzecz jasna KAKASHI !!! |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
MrBat
|
Wysłany: 11-08-2003, 18:51
|
|
|
A mi się Naruto bardzo spodobał. Ja po prostu lubię ninja itp. Ładna kreska, pomysł dosyć ciekawy. Pozycja dobra a nie można jej niestety porównać do dwóch pozostałych hitów (tj Slayers i Chobits) |
|
|
|
|
|
Lothlori
|
Wysłany: 11-08-2003, 19:02
|
|
|
Hmmm... ja tam osobiście wolę Naruto niż Chobitsów, ale o gusta sie nie kłóci... :) Chobbits są dla mnie za nudni chyba po prostu... ^^ Poza tym nie lubię za bardzo tego gatunku |
A. Einstein
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 11-08-2003, 20:26
|
|
|
O gustach się nie dyskutuje, ale ja shoren nie lubię^^ (to po co wszczynasz tę rozmowę, co? dop.Naga) Dla mnie Chobits jest dużo lepsze od Naruto pod każdym wzglendem, od kreski poczynając na fabule kończąc. Ale Naruto i tak kupuję ponieważ tak jak Mr. Bat lubię historie o Ninja^^ |
|
|
|
|
Amelka
|
Wysłany: 29-08-2003, 13:57 Naruto^^
|
|
|
Naruto! Wspaniała manga, i wspaniałe anime. Oczarowała mnie kreska, fabuła. Wszystko. Postacie są... no po prostu mają swój urok. Wszystko w tej m&a lubię. Z postaci moją ulubioną jest Sasuke. Za siłę, sharingana, spokój, opanowanie, ogólnie to za wszystko^^. |
_________________ ** More Than Words - Try Zelgadis Image Song **
Suki datta...hitori sora o miage
Yuuyami no naka tasogareru no ga
Wakakatta...dare yori mo tsuyoki de
Iji o hatteta ore ga nandaka sukoshiokashikute
.:: GG-1753417 ::. |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-08-2003, 15:15
|
|
|
Heh! Naruto... jestem oczarowana tym anime... manga jest trochę gorsza... a może to poprostu tłumaczenie takie niemrawe... ale jak dla mnie jest w pożądku... o wiele bardzij podoba mi się niż Chobits :) ale anime jest jak najbardziej cudowne.. no i ten ending :) ta muzyka eeeehhhhhh... cudo... moja ulubiona postać.. jak na razie HATAKE KAKASHI |
|
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 30-08-2003, 15:20
|
|
|
Mnie się strasznie teraz spodobał drugi opening...Cudo *___* ...w przeciwieństwie do tego drugiego endingu ^^" Pierwszy był naprawde dobrze zrobiony ...ta muzyczka ^^. W Naruto wogóle jest bardzo dobra muzyka ^^ |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 16-09-2003, 20:15
|
|
|
Spoko jest Naruto... I bede kupowala dalej... :D
Kakashi goruje poprostu jest niesamowity :DDD |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 17-09-2003, 05:10
|
|
|
Jakoś manga mi nie przypadła do gustu, ale muzyka jest spox.
Lubię historie o ninja, ale ta jest jakaś dziwna... nie ma klimatu...
Chociaż może później się rozkręci... |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 18-09-2003, 18:01
|
|
|
g_v_s napisał/a: |
nie ma klimatu...
. |
Nie ma klimatu??? O__o
A mowia ze ja jestem wybredna... |
|
|
|
|
Boski Miszcz
|
Wysłany: 24-09-2003, 19:56
|
|
|
Eeee, wybrzydza klimat jest wprzo^^ Ale moim zdaniem muzyka jakaś cienkawa^^ (TY nie masz prawa mieć własnego zdania! dop.Naga) |
|
|
|
|
|