Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Anime - rezerwacje |
Wersja do druku |
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 15-08-2007, 22:26
|
|
|
Witam
Chciałbym zarezerwować następujące tytuły:
1) Samurai Pizza Cats - niestety, wersja amerykańska
2) Seaton Doubutsuki Risu no Banner
3) Devil May Cry (jeśli Rathann nie będzie chciał tego recenzować) |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-08-2007, 22:57
|
|
|
Skończyłem Code Geass, postaram się jak najszybciej umaścić recenzję. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-08-2007, 23:07
|
|
|
Ysengrinn, a oczywiscie wiesz, ze Melmothia ma na to rezerwacje? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-08-2007, 23:10
|
|
|
Bianca - a oczywiście wiesz, że JA TEŻ? Tak gdzieś od paru miesięcy? |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-08-2007, 23:20
|
|
|
Cytat: | Sun Aug 26, 2007 Code Geass (Melmothia) |
Avellana przy klawiaturze:
Nie, rezerwacja nie była zgłaszana, a jeśli była, to dawno temu i miałeś czas to zauważyć i przypomnieć mi o dodaniu do listy. Rezerwacja Mel jest od jakiegoś czasu, a rzecz była dyskutowana na ircu - ok, byłeś zajęty, ale na listę rezerwacji mogłeś rzuić okiem, skoro gorąca i popularna seria zbliża się do końca i wiadomo, że mogą być na nią chętni. Deklaracja "oglądam, fajne jest, będę pisać" NIE jest dla mnie przekonująca, bo już kilka razy była sytuacja, że serię ogląda kilka osob z redakcji, a recenzji nikt nie robi, bo jakoś tak wyszło. Powtarzam: pamiętam, że to oglądaleś, tak jak n innych osob. Nie pamiętam, żeby była zgłoszona rezerwacja.
Do reszty: uzupełnię listę rezerwacji jak wrócę do świata żywych, czyli w sobotę/niedzielę :) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-08-2007, 23:23
|
|
|
Avellana napisał/a: | Powtarzam: pamiętam, że to oglądaleś, tak jak n innych osob. Nie pamiętam, żeby była zgłoszona rezerwacja. |
To masz kiepską pamięć, bo zrobiłem to ze dwa-trzy razy. Mówi się trudno, przeżyję. |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 16-08-2007, 19:06
|
|
|
Ja nie chcę doprowadzać do takiej atmosfery, no ^^"
Zgłosiwszy chęć napisania recenzji już jakiś czas temu nie miałam pojęcia, że ktoś inny się za to zabiera, o tym, że ja chce ją napisać mówiłam na IRCu i pytałam się po kilka razy czy ktoś już sobie jej nie zarezerwował. Właśnie żeby nie doszło do takich sytuacji.
Wiem, że moje zdolności pisarskie pozostawiają wiele do życzenia, szczególnie jeśli chodzi o profesjonalnie napisaną recenzję o charakterze informacyjnym (czego Avellana już zdążyła doświadczyć ^^"), niemniej jednak chcę to napisać, napiszę i mam nadzieje, że będzie się to nadawało do umieszczenia na stronie.
Ysen, jeśli gdziekolwiek, kiedykolwiek przegapiłam informacje o tym, że chcesz to napisać to z góry przepraszam. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 16-08-2007, 20:18
|
|
|
Nie ma za co przepraszać, widzę przecież, że nie mogłaś przegapić, bo takiej informacji nie było. Niestety nie wiedziałem, że kilkukrotne przypominanie, iż się napisze, nie jest przekonujące i w związku z tym rezerwacje nie są zapisywane. Do tej pory było, w związku z czym nawet nie przyszło mi do głowy patrzeć na grafik rezerwacji. Przepraszam Cię za kłopot. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-08-2007, 10:00
|
|
|
Do moich proszę dopisać
- Umisho
- Skygirls TV
- Maria Sama... OAV |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 17-08-2007, 12:00
|
|
|
Przykro mi, ale o ile pamiętam Melmothię pytającą po kilka razy i to już daaaaaawno temu, o tyle Ysena sobie NIE przypominam. A zapisane było Melmothii...
Grisznak napisał/a: | Skygirls TV | Skoro tak, to nie zapomnij zerknąć do mojej recki OAVki. Inna rzecz, że jeśli nie zamierzasz łowić rawów, to przyjdzie trochę poczekać. Ayako sadzi koszmarne byki jak zawsze, a F-B ma zaległości... chociaż z Nodame został im tylo jeden epek... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-08-2007, 12:27
|
|
|
Totem, jasne, oavkę już oglądałem. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-08-2007, 12:32
|
|
|
Cytat: | Przykro mi, ale o ile pamiętam Melmothię pytającą po kilka razy i to już daaaaaawno temu, o tyle Ysena sobie NIE przypominam. |
I masz święte prawo, bo nie Ty prowadzisz listę. Temat uważam za zamknięty, więc odpuść sobie. |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 17-08-2007, 19:31
|
|
|
Poprosze o ex-Driver - wszystkie 3 pozycje: OAV (6 ep.), the movie i Nina & Rei Danger Zone - chyba że to już ktoś ma... |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-08-2007, 20:04
|
|
|
I jeszcze Saint Beast TV dla mnie. Będę obłożona bizonami... |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-08-2007, 11:37
|
|
|
Enevi napisał/a: | To ja w takim razie poproszę jeszcze o Kaleido Star |
Dodane. Ale na litość bogów, nowe rezerwacje proszę podawać w nowym poście, a nie edytować stary, bo cud, że zauważyłam! Ważne pytanie: o ile wiem, tego nie ma w całości. Jest na pewno pierwszy sezon/seria i kawałek drugiego. Jeśli pierwszy sezon (1-26) jest w miarę zamknięty, można mu napisać oddzielną recenzję, a z drugim poczekać, aż będzie.
mikolajp napisał/a: | Shining Tears X Wind |
Oczywiście dodane.
Azag napisał/a: | Wiem, że jeszcze trzeba czekać, ale Major 3, jeśli można, jest mój :)
(...)
Poprosze o ex-Driver - wszystkie 3 pozycje |
Majora dopisuję, oczywiście masz pierwszeństwo jako recenzent poprzednich części. ex-Driver dopisane, ale Twoja lista jest już dość długa - byłabym wdzięczna, gdybyś ją trochę skrócił przed następnymi rezerwacjami :)
moshi_moshi napisał/a: | Wyszły dopiero dwa odcinki, ale jeżeli to możliwe, chciałabym zarezerwować Shigurui. |
O-k, ale to bardzo wcześnie :) Dopisane, ale czekam na Twoje dotychczasowe rezerwacje.
wa-totem napisał/a: | Rocket Girls. I dla formalności, Stratos 4 Advance Kanketsuhen. |
RG są w grafiku, Stratos dopisany do rezerwacji. O Dennou Coil przypomnij, jeśli się zdecydujesz :)
Daerian napisał/a: | Chciałbym zarezerwować następujące tytuły: |
Ok, dopisane, ale że od dawna nic nie pisałeś, to mam głęboką nadzieję, że będziesz te rezerwacje "zjadał" w miarę sprawnie. Innymi słowy, z niecierpliwością czekam na pierwszy tekst.
Grisznak napisał/a: | Do moich proszę dopisać |
Dopisane.
IKa napisał/a: | I jeszcze Saint Beast TV dla mnie. |
Dodane. Ale naprawdę chcę zobaczyć tę recenzję w jakimś przewidywalnym czasie, póki seria jest w miarę świeża!
Do zasad rezerwacji dodałam jeden punkt!
Poza tym pytanie: dopiero co się skończyło Sumomo Momomo, wiem, że oglądało to kilka osób. Ktoś to pisze? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|