Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Anime - rezerwacje |
Wersja do druku |
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-09-2008, 23:35
|
|
|
Prosiłabym o dopisanie części drugiej, by dokończyć dzieła zniszczenia czyli Sisters of Wellber Zwei |
|
|
|
|
Highlander
Everyone's Connected
|
Wysłany: 23-09-2008, 20:47
|
|
|
Dla mnie SDF Macross TV poproszę i Macross Plus The Movie, normalnie skandal, że jest ledwo króciutka recenzja OVA... |
_________________ It begins as the glorious din of a triumphant army.
It grows with the crescendo of an archangel's shout.
It climaxes with a glimpse of the face of god.
It then dissipates across the valley, ushering in...
...The darkest night. |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-09-2008, 12:14
|
|
|
Lila - jak pewnie w międzyczasie się dowiedziałaś, lista rezerwacji jest w pierwszym poście tematu. Oprócz niej należy przejrzeć samą końcówkę tematu (od mojego aktualnie ostatniego postu w temacie), żeby sprawdzić, jakie najnowsze i jeszcze niewpisane rezerwacje zostały zgłoszone.
One Pound Gospel Live zapisane dla Grisznaka. Daj znać, kiedy zdecydujesz, co z tą Shoujo Sect.
Sisters of Wellber Zwei zapisane dla Enevi.
Super Dimension Fortress Macross (rozumiem, że chodzi o serial z 1982 roku?) oraz Macross Plus The Movie zapisane dla Highlandera.
Pytanie do ogółu: czy ktoś będzie pisał Shugo Chara? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-09-2008, 16:08
|
|
|
Highlander napisał/a: | Dla mnie SDF Macross TV poproszę i Macross Plus The Movie, normalnie skandal, że jest ledwo króciutka recenzja OVA... |
Niestety, brakowało mi materiałów, by opisać wszystkie serie i mutacje.
Rozumiem iż jeśli sobie Macrossa 2 zarezerwuję, grzechu nie będzie?
I czy możliwe jest przeredagowanie napisanej i umieszczonej na stronie recenzji? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-09-2008, 16:43
|
|
|
Harbor Light Story-Fashion Lala OVA - to dla mnie, proszę.
Z shoujo sect jest taki problem, że to jest dość mocno PWP, więc jeśli dalej takie będzie, to recenzowanie mija się z celem. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-09-2008, 16:56
|
|
|
Grisznak, przepraszam, od razu odpiszę - Harbor będzie moje, nie przypuszczałam, że ktoś się tym zajmie. Mam powód: to jest pierwsza przymiarka do tego, z czego potem powstała (bardzo zresztą inna od tej OAV) seria Mahou no Stage Fancy Lala - skądinąd rzecz przeurocza. Więc większy jest sens, żebym ja to pisała, chyba, że tę serię też widziałeś? Wtedy mogę odstąpić bez problemu. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-09-2008, 17:39
|
|
|
Serię też chciałem wziąć, bo rzecz mi się spodobała i to bardzo, ale ok, zębami i pazurami bił się o to nie będę. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|