Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki Anime - rezerwacje |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-08-2007, 11:56
|
|
|
Avellana napisał/a: | O-k, ale to bardzo wcześnie :) Dopisane, ale czekam na Twoje dotychczasowe rezerwacje. |
Zdaję sobie sprawę, że to baaardzo wcześnie, ale jestem przekonana że dotrwam do końca serii, co do pozostałych rezerwacji - D Gray-man zmierza ku końcowi, zostało ok. 10 odcinków, mam nadzieję że obędzie się bez problemów. Shounen Onmyouji wychodzi raz na ruski rok, a nie ukrywam że moja ocena dwóch ostatnich tytułów będzie w dużej mierze zależeć od zakończenia. |
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-08-2007, 17:37
|
|
|
Witam
Najbliższą recenzją powinno być Samurai Pizza Cats - właśnie je oglądam, jednak trochę to zajmie, gdyż seria ta ma 52 odcinki. Nie sądzę jednak, abym jej nie zmęczył, nim skończy się Devil :-)
Pozdrawiam
Daerian |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-08-2007, 20:11
|
|
|
Pugyuru
Konjiki no Gash Bell 1 kinowka (nie zeby mi sie wydawalo, ze ktos to tknie dlugim kijem)
Happy Seven |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-08-2007, 13:50
|
|
|
Pugyuru? OMFG...
Recenzja DVD Uteny się pisze, będzie na dniach. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-08-2007, 18:31
|
|
|
Honey X Honey Drops
King of the Fighters
Bayasoku 5 centimeter (uwaga! jeśli to się okaże anime awangardowym, to zrezygnuje) |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-08-2007, 19:19
|
|
|
Kaze no Stigma poproszę
Ka_tka przejmuje recenzję do El Cazador De La Bruja |
Ostatnio zmieniony przez Enevi dnia 20-08-2007, 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-08-2007, 19:29
|
|
|
Czy można wstępnie Saiunkoku Monogatari ? |
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 20-08-2007, 22:32
|
|
|
Ej kurka Kaze no Stigma jeszcze sie nie skończyło, - ja też chciałem ale czekam aż sie skończy - chyba że babe wymiatasz po japońsku - no to wtedy sory :). |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 21-08-2007, 08:09
|
|
|
Cytat: | 3. Redakcja Tanuki.pl ma prawo do rezerwacji serii od samego początku emisji. Pozostałe osoby mogą składać rezerwacje dopiero po tym, jak wyemitowane zostanie co najmniej 2/3 serii. |
Innymi słowy, Enevi jest w prawie, szczególnie, że - chociaż ma mniejszy dorobek niż Ty - udowodniła, że umie dobrze i terminowo pisać :)
A pozostałe rezerwacje wprowadzone/poprawione.
W sprawie Saiunkoku Monogatari - ja się nad tym sama zastanawiałam, więc mam sprawę obadaną. To się składa z dwóch sezonów/serii, z których jeden jest już skończony, a drugi dopiero zaczął wychodzić. Wykładnia jest taka, że należałoby zrecenzować pierwszy, a z drugim poczekać, aż się skończy - ale nie łączyć ich w jedną recenzję. Więc możesz już pisać. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2007, 10:19
|
|
|
Zaszaleję: Saint Seiya: Hades |
|
|
|
|
|
Azag
Shade Reaver
|
Wysłany: 21-08-2007, 16:31
|
|
|
Avellana napisał/a: | Innymi słowy, Enevi jest w prawie, szczególnie, że - chociaż ma mniejszy dorobek niż Ty - udowodniła, że umie dobrze i terminowo pisać :) |
Oczywiście, nie mam nic przeciwko, miłego pisania :) |
_________________ "Doprawdy, najpewniejszą drogą do piekła jest droga stopniowa - łagodna, miękko usłana, bez nagłych zakrętów, bez kamieni milowych, bez drogowskazów" |
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-08-2007, 19:01
|
|
|
Avellana napisał/a: |
Innymi słowy, Enevi jest w prawie, szczególnie, że - chociaż ma mniejszy dorobek niż Ty - udowodniła, że umie dobrze i terminowo pisać :)
|
dziękuję, miło słyszeć :)
Azag napisał/a: |
miłego pisania :) |
również dziękuję |
|
|
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 24-08-2007, 13:57
|
|
|
Highlander: The Search for Vengeance
I nie jestem pewien, czy to się też zalicza, ale:
Final Fantasy: The Spirits Within
EDIT:
Właśnie sam zauważyłem, że Highlander już jest, chciałem zedytować posta, ale Pani była szybsza. :)
A co do FF, to sam prosiłbym o pomoc w tej sprawie. |
Ostatnio zmieniony przez mikolajp dnia 24-08-2007, 14:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-08-2007, 14:27
|
|
|
Yyy... Highlander jest napisany. Recenzja idzie 2 września. Co do FF - poproszę o ekspertyzę, sama się na tym za słabo znam. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-08-2007, 15:11
|
|
|
Um... FF:SW jest filmem 3D z paroma elementami zaczerpniętymi z serii jrpg. Bardzo nielicznymi elementami, bądźmy szczerzy. W gruncie rzeczy pierwsza część tytułu jest bardzo na wyrost:
- film nie odnosi się do żadnej części gry
- setting jest urwany z choinki
- jeden Cid, jako postać zaczerpnięta z gry, wiosny nie czyni
O ile SW jako osobny film broni się całkiem nieźle, o tyle jako adaptacja Finali to jedna wielka żenada. Również z anime nie ma nic wspólnego. Recenzja tegoż w serwisie zajmującym się właśnie anime i pochodnymi według mnie jest pomyłką. Może nie ogromną, ale jednak.
Grisznak, popraw mnie, jeżeli gdzieś się kopnęłam. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|