Czytelnia - bugi OLD |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-04-2006, 18:33
|
|
|
Wybacz... Już podała, powinno zadziałać :) |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-05-2006, 20:04
|
|
|
Kilka łądnych dni temu dodałem do czytelni dwa nowe fiki. Ktos mi powie, czemu ich jeszcze nie ma ?
Jeśli nie zostały zaakceptowane, to jestem ciekaw z jakiego powodu ( obydwa były chyba najgrzeczniejszymi tekstami jakie w życiu napisałem ) i prosiłbym o uzasadnienie. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-05-2006, 20:08
|
|
|
Bo IKa jest offline do środy, a ja się dopiero teraz na Czytelnię loguję...
Wystarczający powód? ^^"
I wybacz, redaktor też człowiek, a ja dzisiaj miałam mocarną zwiechę netu, nie miałam kiedy tam wejść
EDIT:
Grisznak, a swoją drogą - mógłbyś podać mi tytuły tychże opowiadań? Bo coś chyba się krzaczy...
Edit do Editu
Okej, już wiem, co mi nie grało...
Grisz - twoje fiki nie są jeszcze na stronie z powodu jakiegoś bardziej szalonego błędu. W ogóle nie ma ich w bazie... W związku z czym, niestety, musisz wrzucić je jeszcze raz.
Mogę tylko prosić o wybaczenie ^^" |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-05-2006, 09:14
|
|
|
Ok, własnie obydwa dodałem, ufam, że teraz wszystko będzie ok.
A tak przy okazji, regulamin czytałem, i wiem doskonale iż mod też człowiek. Sam prowadzę dość duży serwis i znam ból polegający na czytaniu cudzych tekstów. Dlatego też czekałem kilka dni i dopiero wczoraj się upomniałem.
EDIT: czemu przy próbie oceny wyskakuje mi: Parse error: parse error, unexpected '{', expecting '(' in /home/wanime/public_html/czytelnia/submit/rate.php on line 29 |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 23-05-2006, 15:04
|
|
|
Przy próbie oceniania:
Parse error: parse error, unexpected '{', expecting '(' in /home/wanime/public_html/czytelnia/submit/rate.php on line 29
(czyli dokładnie to samo, co wyskakuje Grisznakowi) |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-06-2006, 20:12
|
|
|
Przy próbie wyszukania słowa "magią" (chciałem linka do "Magią i Gitarą") wyskoczyło:
Cytat: | Column 'added' in where clause is ambiguous |
Po wpisaniu "gitar" to samo. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 16:52
|
|
|
Parse error: parse error, unexpected '{', expecting '(' in /home/wanime/public_html/czytelnia/submit/rate.php on line 29
Próba wystawienia oceny do Półkrasnoluda. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 17:13
|
|
|
W podstronie "Redakcja" linki do "opowiadań napisanych" bądź "opowiadań ocenionych", przekierowują do własnego profilu. Gdy jest się niezalogowanym pokazuje Cytat: | Musisz być zalogowany by korzystać z tej części strony. |
|
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-06-2006, 18:08
|
|
|
Ciągle nawala system oceniania...chciałem ocenić ostatniego fika i lipa...wywalcie ten system albo go naprawcie. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-06-2006, 19:17
|
|
|
komunikat po próbie oceny półkrasnoluda |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 29-06-2006, 20:31
|
|
|
A mi się udało ocenić... z gościa...
Czyli system ocen rzeczywiście nawala
Przy okazji. FAQ:
Warning: main(../../admin/tancache/czyt-faq.cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wanime/public_html/czytelnia/main/faq.php on line 8
Warning: main(../../admin/tancache/czyt-faq.cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wanime/public_html/czytelnia/main/faq.php on line 8
Fatal error: main(): Failed opening required '../../admin/tancache/czyt-faq.cache.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wanime/public_html/czytelnia/main/faq.php on line 8 |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 03-07-2006, 12:25
|
|
|
Profil użytkownika: Irian Baratai
Ten użytkownik napisał 0 komentarz.
Ten użytkownik nie napisał żadnych opowiadań.
Ten użytkownik nie może wystawiać ocen.
Skoro już istnieje możliwość oceniania przez gości, może włączyć też możliwość oceniania przez osoby, które mają konta, ale nic nie napisały?...
A poza tym będę się czepiać gramatyki: 0 komentarz, 0 utwór... albo wprowadzić odmianę w zależności od przedziału liczbowego, albo inaczej sformułować (Liczba napisanych komentarzy: 0). |
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 12-07-2006, 11:07
|
|
|
hm...
jakiiś ładny tydzień temu dodałam do bazy rozdział czwarty "źle zapowiadającej się przyszłości"(co za nazwa><...). i do tej pory się nie pojawił.
czy mogę wiedzieć, dlaczego? bardzo o to prosze.
PS; max. ile dni fik/opowiadanie czeka na publikacje? |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-07-2006, 12:41
|
|
|
akurat termin dodania został ustalony na dzisiaj, więc nie ma sie czym martwić - pomiędzy dodawanymi opowiadaniami musi być niestety jakiś odstęp, spowodowany kilkoma czynnikami: m.in ilością dostepnych utworów i mocą przeróbczą Redakcji. |
|
|
|
|
|
inatheblue
Błękitna Czarodziejka
|
Wysłany: 19-08-2006, 10:22
|
|
|
Dzień dobry i przepraszam... Mail aktywacyjny do czytelni nie wysyła mi się od przedwczoraj. Zapisałam się na drugie konto z nieonetowego adresu, żeby sprawdzić, czy mi spamfilter tego nie zabił i nic. Coś zrobić? |
_________________ Fear the power of procrastination. |
|
|
|
|
|