Czytelnia - bugi OLD |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-09-2006, 08:35
|
|
|
Utwór zatwierdzony z panelu adm. nie pojawia się na głównej stronie, pojawia się natomiast na liście - jesli to seria, to pojawia się prawidłowo jako następny rozdział - ale nie na głównej. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-09-2006, 10:00
|
|
|
trzeba odznaczac "pomniejsza aktualizacje" - to sie bedzie pojawiac |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-09-2006, 07:12
|
|
|
Ekhm... A jak nawet po odznaczeniu tejże "pomniejszej aktualizacji" się nie pojawia? ==' Fik "z mugolem za pan brat" Prolog, został zatwierdzony, pomniejsza aktualizacja została odznaczona - i figa. Jest na liście, wychodzi w wyszukiwaniu, ma status "zatwierdzony", ale na głównej nadal go nie ma. I tak, NA PEWNO, odznaczyłam pomniejszą aktualizację ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-09-2006, 09:22
|
|
|
Gdy wczoraj z IKą się bawiłem edycją użyszkodniczą i dla ułatwienia sobie roboty zamieściłem utwór testowy też nie wyskoczył na głównej. I jak najbardziej odznaczyłem "pomniejszą...". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-09-2006, 14:59
|
|
|
u mnie zwykle jest tak ze musze najpierw zatwierdzic, a potem wejsc i wylaczyc 'pomniejsza', i jest ok.... |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 25-09-2006, 16:51
|
|
|
PILNE
Fanfiki przysyłane przez ludzi lądują w katalogu: "KOSZ" a nie "NOWE" |
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-10-2006, 10:53
|
|
|
Ostatnio dodałem notkę do Prologu. Prolog został zatwierdzony (tak przynajmniej twierdzi moja lista utworów) natomiast nie pojawił się w opowiadaniu.^^'
EDIT: korzystając z okazji zedytowałem Prolog i Intro do postaci ostatecznej (zmiany są niewielkie ale są). Mam nadzieję że tym razem pojawią się po zatwierdzeniu przez moderację. |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 31-08-2007, 00:26
|
|
|
Dawno już nic się nie pojawiało, więc możliwe że to mój Explorer (IE 7) coś sknocił. W każdym razie, podczas próby wylogowania z konta na czytelni, pojawił się następujący komunikat:
Not Found
The requested URL /user/logout.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache Server at czytelnia.tanuki.pl Port 80
EDIT: (30.10.2007)
To samo pojawiło się dzisiaj pod Firefoxem. |
|
|
|
|
|
Morf_GM
|
Wysłany: 31-10-2007, 17:12
|
|
|
Od wczoraj, po zalogowaniu w panelu użytkownika Czytelni, podczas próby przejścia do zarządzania utworami, wyświetla mi się niezmiennie ten sam, następujący komunikat:
"Not Found
The requested URL /submit/book.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at czytelnia.tanuki.pl Port 80"
Pozostałe opcje panelu użytkownika - bez zarzutu. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 31-10-2007, 20:31
|