Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Nowe Podforum |
Wersja do druku |
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-06-2010, 21:42
|
|
|
Jakbym miała zły dzień, to zapytałabym się, czy w takim razie można mojego Murzyna też włączyć (mimo braku konta), bo kto mi będzie bagaż na zlocie nosić...
... ale złego dnia nie mam, więc się zgadzam. Czemu w sumie nie? |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 06-06-2010, 21:46
|
|
|
Hym a czy to towarzystwo w ogóle wypowiada się na forum?! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-06-2010, 21:48
|
|
|
Ichi teraz rzadko, kiedyś bywała częstym gościem, natomiast siostra Nony siedzi głównie na ircu. |
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:04
|
|
|
No to średnio mi się to raczej podoba, głosowałabym za opcją by się z tym wstrzymać - ale skoro mówicie, że to w porządku dziewczyny.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:06
|
|
|
Ja np przecież do niczego nie zmuszam, jeśli komuś to nie odpowiada to nie nalegam... == |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:29
|
|
|
Koranona napisał/a: | Ja np przecież do niczego nie zmuszam, jeśli komuś to nie odpowiada to nie nalegam... == |
Jeśli składasz propozycję to owszem - w pewnym sensie już nalegasz. Jeśli mogę zasugerować - poczekaj na to, aż wypowiedzą się wszyscy, bo takie wejścia, na zasadzie "No bo przecież ja..." niezbyt dobrze wyglądają. I nie, niech cię nie dziwi powściągliwość. Piszący te słowa został tu zaproszony kawał czasu po tym, jak się pojawił na forum (bodaj po roku) i aktywnie się na nim udzielał, a już wcześniej znał niektóre osoby z tanuczego kręgu. Ergo, co nagle to po diable. Naprawdę, powinno dać się więcej czasu na poznanie osób, które będą tu obecne. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:35
|
|
|
Może ja wyjaśnię stanowisko Nony, bo niektórzy mają prawo niewiedzieć, a po co już na wstępie bawić się w nieporozumienia. Jako iż Nona jest wyjątkowo młodą osobą, nie ma możliwości by pojawiła się na zjeździe bez opiekuna. Tym opiekunem byłaby wlaśnie jej siostra, która może z braku zainteresowania anime rzadko zagląda na forum, ale dosyć aktywnie udziela się na IRCu. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:35
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Piszący te słowa został tu zaproszony kawał czasu po tym, jak się pojawił na forum (bodaj po roku) i aktywnie się na nim udzielał, a już wcześniej znał niektóre osoby z tanuczego kręgu. |
Nie mogłeś zostać zaproszony rok po pojawieniu na forum, bo wtedy "tu", czyli podforum zjazdowe, jeszcze nie istniało. Powstało dwa lata później i z tego co widzę w pierwszym poście dostałeś dostęp jako jeden z pierwszych. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:37
|
|
|
Pardon, chodziło mi o sylwestra. Nie było wtedy żadnego forum wewnętrznego? |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:51
|
|
|
Skoro tak sytuacja wygląda to w pełni to popieram. I nie ma co się obrażać czy brać to do siebie Nona. :) To po prostu zwykła ostrożność, nikt tu nie chce nikomu zrobić przykrości. Tym bardziej, że nie jestem ircowym stworzeniem i po prostu na forum rejestruje nowych osobników. Więc pomysł z siostrą, w tym przypadku, to jak najbardziej good idea. |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:52
|
|
|
Tam był mój post, Moshi usunęła >_<
BUHAHA! I będzie dalej usuwać, jak zobaczy głupoty! :P |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 06-06-2010, 22:58
|
|
|
Cytat: | Pardon, chodziło mi o sylwestra. Nie było wtedy żadnego forum wewnętrznego? |
Nie było, bo sprawa była kontrowersyjna i długo wywoływała silną opozycję. Tematy zjazdowe zajmowały kącik w tajnym podforum redakcyjnym i dopiero gdy zaczęły poważnie przeszkadzać (a z drugiej strony urosła też grupa nieredakcyjnych zjazdowiczów bez dostępu) wydzielono dla nich osobny dział.
Generalnie do sprawy wrócimy gdy już dojrzeje, acz Nat Mich to jeden z tych przypadków, które pojawiają się znikąd, od razu znajdują wspólny język i błyskawicznie się integrują (jak Maieczka w swoim czasie), więc tu nie ma większych wątpliwości. Co do Ichi to na razie mogę powiedzieć tyle, że chętnie ją poznam - zwłaszcza, że strasznie mi się podobają jej rysunki. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 07-06-2010, 17:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-06-2010, 23:01
|
|
|
Za Natką Pietruszki wszystkimi kończynami i odwłoczkiem! :D
Co do Ichi, podpisuję się pod Ysenem. Chodźcie się integrować, dziewczyny ^^ |
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-06-2010, 12:06
|
|
|
Dobra, Nat Mich ma moje poparcie...
A co do Ichi... tyż podpisuję się pod Ysenem. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 07-06-2010, 17:38
|
|
|
Ić chciałaby, ale nigdy nie wie co napisać i gdzie napisać. Ale próbuję jej wytłumaczyć że gdziekolwiek i to co myśli. Ale w odpowiednim temacie oczywiście. Z czatami gorzej, bo nie przywykła do pisania na komputerze, więc idzie jej to powoli. Boi się że nie nadąży. Ale ja ją jeszcze ośmielę, o! Zwłaszcza po tym co Ysen napisał :3 |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|