Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd Wakacyjny 2010 |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-07-2010, 17:12
|
|
|
No dobra, ja już wszystko wiem - egzamin mam w środę, w czwartek jadę do Wrocka, w sobotę ruszam autem na zjazd. Odważnych zapraszam. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-07-2010, 22:56
|
|
|
Dobra... Zaryzykuję z filozofią moich rodziców: teraz pojadę i będę się dobrze bawić, a potem się będę martwić >.>
Chyba na tydzień. Jest jakieś miejsce i czy ktoś mnie przygarnie do pokoju? |
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2010, 06:18
|
|
|
Irian napisał/a: | Ze Smookiem się boją (:P), a ja ciągle nie wiem, kiedy będę jechała...
Generalnie sprawa wygląda tak: skończyłam wreszcie te cholerne praktyki, wysłałam papiery i w najbliższym (acz ciągle nieokreślonym) czasie będę miała egzamin. Plan jest taki, żeby zdać wszystko do końca lipca i mieć z głowy, ale to zależy od ULCu - termin egzaminu poznam dopiero wtedy, kiedy odeślą papiery. Teoretycznie do końca tygodnia powinni to zrobić, ale to jest polski urząd państwowy... Jeśli coś się przedłuży, szef prawdopodobnie cofnie mi urlop. Chociaż jemu też zależy na jak najszybszym załatwieniu sprawy, grafik sierpniowy mu się dopiął, im szybciej zrobię licencję, tym lepiej dla wszystkich zainteresowanych, bo Gdańsk ma najwięcej nadgodzin ze wszystkich placówek terenowych...
Ja i tak się dowiem ostatnia. >.> |
GoNik napisał/a: | Yea, multiposting.
Ysen każe przekazać grupie wrocławskiej, że jeśli się nie zorganizują i nie wpakują do aut Irian i Sm00kowi, to osobiście im łby za głupotę poukręca.
Mogłam oczywiście coś przeinaczyć i wcale tak nie mówił :D Tym niemniej brzmiało to groźnie. |
Czuję się doceniony, naprawdę >]
Jak jenoty wolą jechać po szynach, ich gust - nikogo przymuszać nie będziemy. Zobaczymy kto będzie bardziej po fakcie wymięty, ale to już inna kwestia..
Irian, o której planujesz ruszyć? Skoro jedziemy na pusto, to chociaż razem sobie towarzystwa dotrzymamy na drodze..
ps Bagaże zgłaszać najlepiej peemką. Skontaktuję się z duszą i odbiorę na terenie Wrocławia. |
|
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 26-07-2010, 08:05
|
|
|
Crack coś marudził, że chce się zabrać, ale póki co nie potwierdził (łyp na Cracka). Zdecydowanie nie ruszam tyłka z domu przed dziesiątą, urlop jest po to, żeby się wyspać. Proponuję start z jakiegoś punktu wspólnego - stacja benzynowa przy wjeździe na czwórkę? Gdzieś na Bielanach? Ja pewnie będę jechała z ominięciem miasta, przez Awicenny i Kwiatkowskiego. Ewentualnie jeśli Crack się zdecyduje, to pojadę Hallera i go gdzieś stamtąd zdejmę... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-07-2010, 11:14
|
|
|
Pytanie praktyczne: jest w okolicy sklep jedzeniowy? |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-07-2010, 12:51
|
|
|
Te parę lat temu był 2 km od ośrodka, więc dzisiaj nie powinno być dalej. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-07-2010, 15:20
|
|
|
Ja będę w godzinach późno wieczornych bo mam trochę do przejechania :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-07-2010, 21:38
|
|
|
Uwaga!
Ponieważ będziemy w Nowym Targu przed 19, najprawdopodobniej nie zdążymy na ostatni autobus. Wobec czego grupa wrocławska ma prośbę: czy ktoś ze zmotoryzowanych byłby tak dobry i po nas podjechał? |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-07-2010, 22:22
|
|
|
Ależ oczywiście >] |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-07-2010, 22:44
|
|
|
..uciekajcie. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-07-2010, 00:58
|
|
|
Z całym szacunkiem, ale won z tym do odpowiedniego tematu. Tu jest wystarczający burdel i bez tego. |
|
|
|
|
|
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 27-07-2010, 11:47
|
|
|
Ysen ma rację, wypadka do tematu zamówień ;pp
Swoją drogą, moje robaczki kochane, chciałam zwrócić wam uwagę (szczególnie tym mniej obytym na szlakach), że w górach piździ!
I pogoda może się mocno zmienić bez wcześniejszego uprzedzenia. W związku z tym, aby nie zamarznąć na szlaku, mocno zalecane jest zaopatrzenie się w następujące itemki:
-KURTKA ciepła i przeciwdeszczowa najlepiej
-TRAPERY lub MOCNE ADIDASY - szczególnie ci planujący na wędrówki piesze się wybierać
-opcjonalnie rękawiczki, coś na szyję i na głowę, bo jak zacznie wiać to będziecie się leczyć potem. Ogólnie polecam ubiór na cebulkę. Do plecaka pakujemy również coś z czekoladą i piciu.
Prognoza pogody mówi, że po weekendzie ma powoli przestać padać i temperatura powinna zatrzymać się w okolicach 20 st.
UWAGA! jeżali jakaś niewiasta (lub niewiast) będzie chciał/a pójść tak link
to osobiście sklepię na miejscu i odeślę do szafy!!! Jak przystojni panowie z GOPRU by nie byli, nie chcemy ich bliżej poznać. I rachunku za ściąganie jenota ze szlaku tudzież. |
|
|
|
|
|
Irian
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-07-2010, 12:36
|
|
|
Jest alternatywna trasa drogami krajowymi. Ale jak wiadomo, można się na tym przejechać. Że o dojechaniu do Ustrzyk dolnych miast celu nie wspomnę.. Nie masz nawigacji z mapami Polski może?
I myślę że start spod stacji na wylocie z Bielan to dobry pomysł. Koło dziesiątej, ja mam cały Wrocław do przejechania bonusowo w porannych korkach, nie wiem więc o której dokładnie będę. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 27-07-2010, 12:40
|
|
|
Cytat: | Jest alternatywna trasa drogami krajowymi. |
Ale Wy nie macie dojechać do Zakopanego czy Nowego Targu, tylko właśnie tam. Obidowa jest tuż obok Klikuszowej, mniej więcej na skos do tego mostu.
Ogólnie - grreeeeejt po prostu... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|