Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Zjazd wakacyjny 2014 |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-07-2014, 10:10
|
|
|
Serik, Punyan - w sezonie wakacyjnym macie szansę szybciej dojechać do Wejherowa SKMką, niż ja samochodem. Proponuję, żebyście mi wysłali SMSa jak się przesiądziecie, to was odbiorę z dworca w Wejherowie.
Hm, jeśli się JJ i Tren zabiorą z Xeniphem, to ja z kolei pojadę wcześniej zrobić zakupy - ktoś ma jakieś zapotrzebowania? |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-07-2014, 18:53
|
|
|
Jeśli Xen i tak jest w stanie podjechać po samą Tren, to mi wygodniej jest przyłączyć się do Seriki i Punyana. Będę w Gdańsku trochę przed 17 i jakby co będę czekał w KFC przy wyjściu z dworca
Irian napisał/a: | ja z kolei pojadę wcześniej zrobić zakupy - ktoś ma jakieś zapotrzebowania? |
Pierś z kurczaka, mrożonka warzywna na patelnie, chleb, ser żółty hochland 2 paczki, woda niegazowana x 2. Mam na dzieję że jak dojedziemy będzie na miejscu jeszcze jakiś otwarty sklep, ale wolę się ubezpieczyć ;) |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 25-07-2014, 21:14
|
|
|
Irian napisał/a: | Serik, Punyan - w sezonie wakacyjnym macie szansę szybciej dojechać do Wejherowa SKMką, niż ja samochodem. Proponuję, żebyście mi wysłali SMSa jak się przesiądziecie, to was odbiorę z dworca w Wejherowie. | Ok, to złapiemy JJ'a i cos do zjedzenia i pojedziemy podbijać Wejherowo.
Irian napisał/a: | Hm, jeśli się JJ i Tren zabiorą z Xeniphem, to ja z kolei pojadę wcześniej zrobić zakupy - ktoś ma jakieś zapotrzebowania? | Chleb, masło, coś do picia (mineralna niegazowana + cola). |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-07-2014, 22:16
|
|
|
Um, zapotrzebowania...
Ciemne pieczywo, feta (żółta), sałata lodowa, pomidory (ze 4), ogórki (ze 2), ze 2 sosy do sałatek, mała oliwa, jakaś szynka, pierś z kurczaka, 2x warzywa na patelnię, muszynianka (x3)...
Jak patrzę na listę, to chyba wygodniej, żebym sama sobie zakupy zrobiła :P |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-08-2014, 05:46
|
|
|
Znaleziono:
- wpizdu karteczek (niektóre pokryte iciobrazkami)
- ładowarkę do komórki na mini(micro?) usb.
Zdeponowane póki co u mnie. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 05-08-2014, 09:42
|
|
|
Karteczki są moje, możecie spożytkować jak chcecie. A jak naprawdę bardzo nie chcecie możecie odesłać razem z piórnikiem. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 05-08-2014, 12:17
|
|
|
Ładowarka na micro USB z dużym prawdopodobieństwem moja!
W plecaku nie mam, a w domu prawie na pewno nie wyjmowałam - więc albo posiałam w tajemniczych okolicznościach, albo zostawiłam na zjeździe. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-03-2015, 23:30
|
|
|
Tak właściwie, ktoś robił zdjęcia w 2014? Ostatnie co posiadam to zjazd 2013 (od Sas) i sylwester 2013 (od Daera). |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Bezimienny
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 05-03-2015, 14:04
|
|
|
To i tak więcej niż ja - nie mam ani tych wymienionych przez ciebie, ani sylwestra 2012. Wydaje mi się też, że i ze zjazdu 2012 były jakieś zdjęcia które do mnie (a więc i na galerię) nie trafiły. Może Ysena?
A co do pytania - jestem na 99% pewny, że na sylwestrze 2014 zdjęć nie robił nikt. Nie jestem aż tak pewny co do zjazdu. |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-03-2015, 19:38
|
|
|
Tutaj można pobrać moje zdjęcia ze zjazdu 2012, których nie widzę w galerii. Niestety to jedyne co znalazłem.
I tak, AFAIR ani na zjeździe, ani sylwestrze 2014 nie było zdjęć. Smutne... |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 05-03-2015, 23:02
|
|
|
Ja na zjeździe zrobiłam kilka komórką, głównie domu i okolic. Jakość niestety nie bardzo daje się pokazać światu. |
|
|
Bezimienny
|
Wysłany: 18-05-2015, 19:53
|
|
|
Uaktualniłem trochę galerię i dodałem drobne usprawnienia. Zdjęcia ysena ze zjazdu 2012 i pyrkonu Soon(TM).
PS: eksperymentuję trochę z innymi generatorami galerii, by sobie robotę uprościć, więc ostatnie wstawione mogą wyglądać nieco dziwnie, aż się na coś zdecyduję. Na razie wrzucam co mam, bo jest. |
loaded with steel.
the renegades on wheels.
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|