Forum Wszechbiblii znowu online! |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-03-2005, 13:01
|
|
|
mi też coś lata... i włącza się dziwna okrągła strzałka... (ale to może firefox :?) ...
i małe pytanie... czy po edycji posta i ponownym jego wysłaniu, istnieje mozliwość, że po naciśnięciu na jego linka w otrzymanym powiadomieniu o odpowiedzi wyświetla sie "dany temat nie istnieje" ? |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 24-04-2005, 13:15
|
|
|
okis, mam dziwny problem...
znaczy,jak sie wejdzie do jakiegoś działu (np, inne-książki etc...) i chce z niego wrócić na główną jest to nie możliwe, próbowałem klikania na banner u góry, oraz powrotu przez strona główna (bez wstecz od firefoxa) co jest z lekka uciazliwe, odpala tą stronę na której włąśnie byłem...wiem że większość korzysta z "wstecz" ale takto po co nam linki które nic nie robią? |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-04-2005, 13:39
|
|
|
Ja melduję, że pod IE ten problem nie występuje. Więc chodzi o Firefoxa. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-04-2005, 13:52
|
|
|
U mnie występuje pod IE pewien problem przy wchodzeniu do tematów nieprzeczytanych - jeśli przenoszę sie do ostatniego postu strzałką przy użytkowniku :-D, to wszysko działa w porządku. Jeśli jednak użyję linka do samego tematu, np. klikna na link "Wszechbiblia Anime- Domena", wyskakuje mi błąd nr. 400 - niewłaściwe żądanie. |
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-04-2005, 14:07
|
|
|
Logo poprawione, ten drugi błąd chyba też. Jeśli nadal występuje, dajcie znać. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2005, 15:44
|
|
|
Melduje, że drugi błąd nadal istnieje, ale wyłącznie w temacie o Kingu. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-04-2005, 16:22
|
|
|
A ja nie mogę wejść na temat "Wiedźmin, pijak czy grafoman" - wyskakuje błąd 400 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 24-04-2005, 17:04
|
|
|
Mi działa dobrze... możecie opisać dokładnie jak wchodzicie i jaki macie adres strony na pasku gdy pojawia się błąd 400? |
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 24-04-2005, 17:07
|
|
|
A ja mam ciągle ten sam problem co Ryuzoku. Czytając temat i klikając następnie na "Wszechbiblia Strona Główna" mam różnego rodzaju błędy, choćby coś w stylu nie określono typu postu Oo, bądź pisząc ta odpowiedx klikając w to samo miejsce spowrotem mam reply z tym że puste. Wygląda to tak, że trzeba kasować to co mamy w pasku, gdzie klepiemy adres strony(nie znam się na fachowych nazwach;)) i trzeba kasować wszystko do *.info/ |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-04-2005, 18:27
|
|
|
u mnie błąd wygląda następująco:
po wejściu w jakiś temat i kliknięciu na "wszechbiblia strona głowna" wyświetla sie komunikat "dany temat lub post nie istnieje". przy czym odświeżenie i wykasowanie cookies nic nie dało. Muszę wykasować wszystko do ".info"
przeglądarka - Firefox |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-04-2005, 19:16
|
|
|
Adres:
http://forum.wszechbiblia.info/tematy10/1256.htm?view=newest
Tekst błędu:
Nie można odnaleźć strony
Strona, której szukasz, mogła zostać usunięta, zmieniono jej nazwę lub jest tymczasowo niedostępna.
--------------------------------------------------------------------------------
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie.
Otwórz stronę główną forum.wszechbiblia.infoi poszukaj tam łączy do potrzebnych informacji.
Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze.
Kliknij Wyszukaj, aby poszukać informacji w Internecie.
HTTP 400 - Niewłaściwe żądanie
Internet Explorer
Wystepuje gdy klikam na "Posty nieporzeczytane" i potem w liście na nazwę tematu - jeśli klikam na strzałkę przenoszącą do ostatniego postu, wszystko wczytuje sie normalnie. |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-04-2005, 19:28
|
|
|
Ja szybko zamelduję: używam Firefoxa i nie wyskakują mi żadne błędy, oprócz okazjonalnych 500. Więc to chyba nie problem przeglądarki. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2005, 19:33
|
|
|
U mnie też występuje komunikowany błąd. Teraz także w temacie Teledyski. Używam IE. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 24-04-2005, 20:11
|
|
|
Poprawiłem kilka rzeczy, nadal to występuje? Proszę wszystkich o jak najbardziej szczegółowe opisy, u siebie za nic nie mogę wywołać tego błędu :/
Oprócz adresu podajcie adres z właściwości strony (prawy klawisz myszy na stronie > właściwości, w Firefoxie prawy > Pokaż informacje o stronie). |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 24-04-2005, 20:22
|
|
|
Ok, już udało mi się to wywołać. Jak zwykle winny jest IE... jutro spróbuję to poprawić. |
|
|
|
|
|