Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Forum Wszechbiblii znowu online! |
Wersja do druku |
Aria
Matka Opiekunka
Dołączyła: 25 Paź 2003 Skąd: piąta cela po lewej ^^ Status: offline
|
Wysłany: 25-07-2004, 21:15
|
|
|
Crack jest WSPANIAŁY, dobry.. kochający.. o złotym sercu... (ja mam wrażenie że on sobie ten topic zapisze XD)
Bardzo dobry z ciebie człowiek, respekt poczułam, dziękuje! |
_________________ http://niziolek.deviantart.com/
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 26-07-2004, 17:35
|
|
|
Zauważyłem, że jeśli ktoś pisze dwa posty po sobie, to automatycznie je scala. Pomysł jest dobry, z tym, że nie przy każdej okazji. Np. jeśli Ja napisze coś w temacie z przed dwuch lat, w którym ostatniom osobą aktywną byłem Ja, to data ostatniego postu pozostanie ta sama i tym samym temat pozostanie gdzieś na szarym końcu listy.
W związku z tym, czy nie dałoby się jakoś tego ustawić, by np. data dwuch scalających się ze sobą postów ulegała zmianie na najpóźniejszą? Albo, żeby po przekroczeniu jakogoś limitu czasu (np. tygodnia) posty nie scalały się? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 26-07-2004, 17:42
|
|
|
To dziwne... Wyłączyłam już jakiś czas temu scalanie postów dla adminów i modów i wydawało mi się, że moje posty się nie scalały. W ramach tego, co jest w panelu administracyjnym można to tylko włączyć albo wyłączyć. Możliwe, że dałoby się dopisać jakieś rozróżnienie czasowe (czyli żeby po jakimś czasie nie scalał). Natomiast wydaje mi się, że na forum phpbb wyczytałam, że zmiana daty po edycji/połączeniu postów jest z przyczyn technicznych niemożliwa. Tak mi się wydaje. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
Wysłany: 27-07-2004, 00:02
|
|
|
Wow, it's alive!
Dowiedziałam się dopiero dzisiaj, pocztą pantoflową... byłam przekonana, że siądzie na host.sk (niestety trochę trwało, zanim zauwazyli wpłatę, i to po pogonieniu). Nie jestem osobą ani bystrą, ani na bieżąco...
No to nie wiem, co napisać... pozdrawiam wszystkich? Naprawdę fajnie, że forum wrocilo. |
_________________ Galeria na Deviantarcie
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-07-2004, 11:40
|
|
|
Sprawa ze scalaniem zgłoszona do autora modyfikacji. Jeśli nie dorobi tego w poprawce 10, to sam to napiszę. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 27-07-2004, 14:27
|
|
|
Sprawdźcie, czy nadal są problemy z wysyłaniem postów. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-07-2004, 17:47
|
|
|
Mai is back!! I pierwszą rze4czą, którą widzi po powrocie z internetowego wygnania (obóz harcerski) jest forum! Mai się cieszy ^^ Crack, jesteś boski! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 27-07-2004, 19:38
|
|
|
O, foooorum X3
Faaaaajnie... już zaczynałam tracić nadzieję ^^" |
|
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 27-07-2004, 19:57
|
|
|
Aria, na pewno sobie zapiszę, na pewno :D
Aha, rozesłałem do wszystkich emaila z informacją o wznowieniu forum, oby się nie odbiły i nie wróciły do mnie na skrzynkę bo się zaszlachtuję (na razie mam 10) ;) |
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 28-07-2004, 07:36
|
|
|
Juuuupiiii, forum! ^^
Agit, dzięki za ogłoszenie na smoczym, na które weszłam zresztą po raz pierwszy od miesięcy i akurat było na samej górze (przeznaczenie? :P), bo do skrzynki nie zaglądam jak nie muszę, żeby zawału nie dostać (spam ^^''''') i chyba nigdy bym się nie dowiedziała ^^''''
Crackuś, ale ja się przyczepię... nie da się dać jakiejś kreski pomiędzy ogłoszenia globalne, przyklejone i zwykłe tematy? Bo to takie trochę naćkane... No chyba, że mogę zmienić layout na ten poprzedni, jeszcze ne sprawdzałam :P
A, i gdzie wy macie te cienie? Już wywalone? To dobrze, bo skończylibyśmy jak boardy na neopetsach ^^'''''''''''''''''''''
EDIT:
Ej, ej, ej! Widzę kolejny błąd (taaaak, zapewne cały dzień będę ich szukać ;P), w statystykach wiekowych. Tam pokazuje najstarszego i najmłodszego użytkownika, który podał datę urodzenia, ale to się przecież zupełnie nie ma do napisu obok: "najdłużej na forum i najkrócej na forum", bo najkrócej jest tu chyba Mai albo Saluchna, a najdłużej Martin i Agit ;P |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-07-2004, 10:57
|
|
|
ej, a godzina i minuta wyslania postu dzie jest? O__o |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 28-07-2004, 11:21
|
|
|
Nie Katuś, kreski się nie da. Co do cieni, to zniknęły na dobre, porządek musi być ^^"
I dzięki za zgłoszenie błedu w statystykach, zobaczę co z tym jest. Szukaj dalej, wszelka pomoc mile widziana :)
Sat, wysłania postu jest, usunąłem tylko datę rozpoczęcia tematu. |
|
|
|
|
Saluchna
evil baka heavy metal fan
|
Wysłany: 28-07-2004, 11:41
|
|
|
E... ja tej godziny wysłania posta znaleźć nie mogę ^^" Jest tylko data... |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-07-2004, 12:29
|
|
|
Sal, zajrzyj do ustawień profilu. Tam masz między innymi opcję wyboru formatu, w jakim pokazują Ci się daty. Standardowo jest bez godziny, tylko data, ale daje się przestawić. (chyba, że to dotyczy tylko podglądu na stronei główniej? nie chce mi się sprawdzać... ^^") |
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 28-07-2004, 12:38
|
|
|
w ustawieniach profilu jest JAK ma byc godzina, nie pisze, ze moze jej NIE BYC
Crack - mozesz pokazac gdzie ta godzina jest? bo ja chyba slepa jestem -___- |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|