Blog Freyi... Czyli Redakcji Ręce Opadły |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-05-2005, 12:22
|
|
|
Z tego co pamiętam, to ta właśnie dziewczyna już wcześniej na biblionetce dawała fragment do recki z Fushigi Yuugi (albo Ayashi no Ceres, nie pamiętam). Naturalnie, zawsze mogę się mylić.
Jednakowoż to się robi irytujące... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 07-05-2005, 15:36
|
|
|
A może dałoby się wstawić kod, uniemożliwiający zaznaczenie tekstu (jak to było na WB Slayers kiedyś)? Podejrzewam, że kopiujący (a przynajmniej większość) nie są na tyle sprytni, żeby skopiować inaczej...
Aż mnie ochota na szukanie naszła... |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 07-05-2005, 17:04
|
|
|
NIE! Nie będziemy psuć jakiejkolwiek funkcjonalności dla uczciwych użytkowników, aby zablokować paru niedouczonych plagiatorów. To jest traktowanie każdego odwiedzającego jak potencjalnego złodzieja. |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 07-05-2005, 17:13
|
|
|
Zgadzam sie z Tilkiem, tak robią zazwyczaj nieduże stronki, które uważają, że wszyscy poza nimi są "lamerscy". Nie warto, jeśli komuś będzie naprawdę zależało, to i tak znajdzie sposób, a takie cos jest zwyczajnie wkurzające. |
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-05-2005, 12:03
|
|
|
słońce wstawiło tym razem "Sailor Moon R" ... oczywiście znowu z Anime Sheen... jakżeby inaczej ==' z obrazkiem pobieranym ze źródła : http://www.wszechbiblia.info/screens/1007.jpeg
i dalej wisi nasz słowniczek.
Miała już wystarczająco dużo czasu, by ściagnąć obie notki i zmienić hasło na bloga. Skoro nadal kontynuuje swoją zabawę, to my też możemy sie zabawić - np pisząc list do Onet.blog. (screeny z dwóch ostatnich notek - słowniczek i SMR są, jako materiał dowodowy). |
|
|
|
|
|
Serika
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-05-2005, 12:18
|
|
|
e, fajne........ (coz, ma to jeden plus, mam co do linkow dawac) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-05-2005, 13:05
|
|
|
naprawdę, brak mi juz słów.
wyjatkowo kretyński, idiotyczny i chamski sposób nabijania sobie oglądalności, jeśli do wieczora się nic nie zmieni, a rano znów sie cos pojawi, to sugeruję kontakt z admiństwem onet.blog =='. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-05-2005, 13:15
|
|
|
Jak będziesz się z nimi kontaktować, to podaj im od razu te dwa adresy stron, z których też ściągała. I napisz, że nie chcieliśmy robić z igieł wideł, bo panienka młoda, ale ponieważ nie reaguje na nasze powtarzające się monity, chcielibyśmy jej jakoś dać do zrozumienia, że istnieje coś takiego jak netykieta. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|