Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Radość niechrześcijańska z krzywdy bliźniego... |
Wersja do druku |
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-12-2005, 23:04
|
|
|
Przepraszam za offtopic ale chciałem tylko coś wyjaśnic.
Redvampire napisał/a: | Jak dla ciebie pnowie "psiarnia" masz i pomysl bo takie wyrażanie sie nie swiadczy o odstawaniu poziomem ponad wyże wymioniony teraz tragicznie żałowany element. |
Sam byłem kibicem żeby nie napisac szalikowcem, i nie cieszył bym sie z faktu że ja albo którykolwiek z moich ziomków dostałby pałą albo gumowym pociskiem. Masz racje nie odstaje poziomem "ponad wyżej wymieniony tragicznie teraz żałowany element'. Nie wypre się tego co mnie po części ukształtowało i tego co robiłem, ale nauczyłem się paru rzeczy: nie oceniam nikogo po wygladzie i nikomu nie życze źle, bo to wraca do ciebie.
Redvampire napisał/a: | Ja też pare razy dostalem pała jednak policji nie nienawidze bo zasłużyłem. |
Ja też nie nienawidze policji, ale to słowo mam 'we krwi'. Jeśli czujesz sie nim urażony to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru.
A pisząc tamten post chciałem tylko zauważyc, że to nie jest nic dobrego jak komukolwiek dzieje się krzywda. |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-12-2005, 23:14
|
|
|
OK, to by było na tyle. Maieczka ma rację, w tamtym temacie tego typu posty nie maja racji bytu. Na przyszłość proszę pisać mniej kontrowersyjnie, a bardziej zrozumiale, tyczy się to głównie Reda. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|