| 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| Radość niechrześcijańska z krzywdy bliźniego... |  
	| Wersja do druku |  
	| Kielon  

Status: offline

Grupy:
 AntyWiP

| 

|  Wysłany: 11-12-2005, 23:04 | 
 |  
			| 
 |  
			| Przepraszam za offtopic ale chciałem tylko  coś wyjaśnic. 
 	  | Redvampire napisał/a: |  	  | Jak dla ciebie pnowie "psiarnia" masz i pomysl bo takie wyrażanie sie nie swiadczy o odstawaniu poziomem ponad wyże wymioniony teraz tragicznie żałowany element. | 
 Sam byłem kibicem żeby nie napisac szalikowcem, i nie cieszył bym sie z faktu że ja albo którykolwiek z moich ziomków dostałby pałą albo gumowym pociskiem. Masz racje nie odstaje poziomem "ponad wyżej wymieniony tragicznie teraz żałowany element'. Nie wypre się tego co mnie po części ukształtowało i tego co robiłem, ale nauczyłem się paru rzeczy: nie oceniam nikogo po wygladzie i nikomu nie życze źle, bo to wraca do ciebie.

| Redvampire napisał/a: |  	  | Ja też pare razy dostalem pała jednak policji nie nienawidze bo zasłużyłem. | 
 Ja też nie nienawidze policji, ale to słowo mam 'we krwi'. Jeśli czujesz sie nim urażony to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru.
 A pisząc tamten post chciałem tylko zauważyc, że to nie jest nic dobrego jak komukolwiek dzieje się krzywda.
 |  
			| _________________
 To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy.
 |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Ysengrinn  Alan Tudyk Droid

Status: offline

Grupy:
 AntyWiP
 Tajna Loża Knujów
 WOM

| 

|  Wysłany: 11-12-2005, 23:14 | 
 |  
			| 
 |  
			| OK, to by było na tyle. Maieczka ma rację, w tamtym temacie tego typu posty nie maja racji bytu. Na przyszłość proszę pisać mniej kontrowersyjnie, a bardziej zrozumiale, tyczy się to głównie Reda. |  
			| _________________
 I can survive in the vacuum of Space

|  |  
	|     |  |  |  |  
	|  |  
	| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach